ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τακτική και έλεγχος ντόπινγκ

Τακτική και έλεγχος ντόπινγκ

Η ομάδα του Ολυμπιακού δούλεψε στην τακτική και στις στημένες φάσεις. Αποθεραπεία έκανε ο Μανιάτης, ενώ στο Ρέντη πραγματοποιήθηκε και αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ ενόψει Σάλκε.
Σε πιο έντονο ρυθμό γυμνάστηκαν το πρωί (09:00) της Πέμπτης (13/9) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 3η αγωνιστική της Super League πλησιάζει και φυσιολογικά η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" φτάνει κι εκείνη στην κορύφωσή της.

Ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, είχε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Πλην των "γνωστών" τραυματιών, οι οποίοι κάνουν τον δικό τους "αγώνα δρόμου" για να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση, όλοι οι υπόλοιποι έδωσαν το παρών στο γήπεδο και γυμνάστηκαν κανονικά.

Μετά τις ασκήσεις που έγιναν και αφορούσαν στα τελειώματα των φάσεων, και στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του έδωσαν το σύνθημα για να αρχίσει η δουλειά επάνω στο κομμάτι της τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν "διπλό", με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να δίνει διαρκώς οδηγίες. Μάλιστα, αρκετό από το παιχνίδι που έγινε άρχιζε από στημένες φάσεις. Μόλις η άμυνα τις "καθάριζε" οι παίκτες αναπτύσσονταν στην επίθεση και προσπαθούσαν να τελειώσουν τις δικές τους φάσεις, στην αντίπαλη εστία.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με χαλάρωμα, διατάσεις και εκτελέσεις φάουλ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Λεάντρο  Γκρέκο, Πάουλο Μασάντο, Χοσέ Χολέμπας, Μάρκο Πάντελιτς, αλλά και ο Βασίλης Τοροσίδης, χρησιμοποιούσαν τοίχος και εκτελούσαν φάουλ, με τον νεαρό πορτιέρο Γιαννιώτη στο τέρμα.

Θεραπεία έκανε ο Γιάννης Μανιάτης, λόγω του τραυματισμού του, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ σε δέκα παίκτες

Το "παρών" στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε επιτροπή της UEFA, αποτελούμενη από ειδικούς σε θέματα ντόπινγκ. Ο έλεγχος που έγινε σε δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ήταν αιφνίδιος, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις και φυσικά είχε να κάνει με την επερχόμενη (Τρίτη 18/9) αναμέτρηση του Champions League, πρώτη για τη φάση των ομίλων, απέναντι στη Σάλκε.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές που πέρασαν από έλεγχο είναι οι εξής: Κάρολ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μανωλάς, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Γκρέκο και Μέγκιερι.

Οι Πειραιώτες την Παρασκευή (14/9) θα προπονηθούν το πρωί (09:00).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου