ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αγωνία για Μανιάτη, εξαιρετικά αμφίβολος με Σάλκε!

Αγωνία για Μανιάτη, εξαιρετικά αμφίβολος με Σάλκε!

Ο Γιάννης Μανιάτης τραυματίστηκε στο ματς Ελλάδα-Λιθουανία και θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε (Τρίτη 18/9, 21:45). Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οστικό οίδημα και απουσία 7-10 ημερών από την αγωνιστική δράση.
Άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Μανιάτης στο νικηφόρο 2-0 της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Λιθουανία την Τρίτη (11/9) το βράδυ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" καθώς χτύπησε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Μήτρογλου στην ανάπαυλα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι αποθαρρυντικές όσον αφορά τη συμμετοχή του 26χρονου άσου στο ματς του Ολυμπιακού με τη Σάλκε στο Φάληρο
(Τρίτη 18/9, 21:45)
στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League!
Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός μέσος, έχει ένα οστικό οίδημα στο γόνατο και οι πρώτες προβλέψεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Μανιάτης δεν θα παίξει με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και θα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League με την Σάλκε την επόμενη Τρίτη (18/9, 21:45).

Άτυχος λοιπόν ο διεθνής άσος, άτυχος και ο Ολυμπιακός που μπορεί να μην έχει ένα από τα πιο σημαντικά του όπλα, στο κομβικό ματς της πρεμιέρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί ο άσος του Ολυμπιακού και θα φανεί το ακριβές πρόβλημα.

Ανανεώνει ο Αμπντούν

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Βρέντζος, ενδέχεται να συναντηθεί με τον Τζαμέλ Αμπντούν, προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Στον Πειραιά είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση και την συμπεριφορά του Αλγερινού άσου, ενώ και ο ίδιος είναι άκρως ικανοποιημένος στους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Αναμένουμε λοιπόν τη συνάντηση των δύο πλευρών και να δούμε αν Ολυμπιακός και Αμπντούν συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τα επόμενα χρόνια.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου