ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμάζει Γκρέκο!

Ετοιμάζει Γκρέκο! 

12/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο Λεάντρο Γκρέκο βρίσκεται στο μυαλό του Ζαρντίμ για τα Γιάννενα
Στην τελική της ευθεία θα μπει απο σήμερα (12/9) η προετοιμασία του Θρύλου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι διεθνείς επιστρέφουν απο τις υποχρεώσεις τους και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα του, αναφορικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, κάτι έδειξε τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τα σχέδια που έχει στο μυαλό του. Κάτι που φάνηκε απο την χρησιμοποίηση του Λεάντρο Γκρέκο, στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Μοδέστο αλλά και τον Ιμπαγάσα.

Ο Ιταλός μέσος έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού είχε μείνει λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, εξαίτιας ενός τραυματισμού που τον κράτησε εκτός,όταν είχε έρθει απο την Ρόμα. Πλέον ο άσος του Θρύλου είναι πανέτοιμος και ίσως να ήρθε η ώρα να ξεκινήσει απο την αρχή, για πρώτη φορά, σε επίσημο ματς.

Ο Λεάντρο Γκρέκο είναι ένα πολυεργαλείο στον χώρο του κέντρου και γι αυτό τον απέκτησαν και οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Πρόκειται για έναν μέσο που μπορεί να παίξει δυνατά, αφού δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στην φωτιά αλλά με την ταχύτητά του και το μυαλό του μπορεί να "χαλάσει" το παιχνίδι των αντιπάλων.

Παράλληλα διαθέτει και εξαιρετική τεχνική, για να αποτελέσει έναν απο τους δυνατούς "κρίκους" στην δημιουργία φάσεων και γενικότερα ανάπτυξης της ομάδας. Ο Γκρέκο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Ζαρντίμ, ο οποίος τελευταία τον δοκιμάζει, αναφορικά με τα ματς στα Γιάννενα.
Πάντως όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν και τις προσεχείς ημέρες, αναφορικά με το πλάνο που έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον χώρο του κέντρου και αν θα δώσει τελικά φανέλα βασικού στον Γκρέγκο.


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου