ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Στ. Μανωλάς: "Δεν ασχολήθηκα με την μεταγραφή του Κώστα

Στ. Μανωλάς: "Δεν ασχολήθηκα με την μεταγραφή του Κώστα"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο θείος του στόπερ των Πειραιωτών, Στέλιος Μανωλάς, τόνισε πως δεν ασχολήθηκε με την μεταγραφή του ανιψιού του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να τον πληρώσει.
Ο Στέλιος Μανωλάς, θείος του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Κώστα, σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν ασχολήθηκε με την μεταγραφή του ανιψιού του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να τον πληρώσει.

Ο Στέλιος Μανωλάς δήλωσε για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό: "Εγώ δεν έζησα ζεστά την ιστορία της μεταγραφής του Κώστα στον Ολυμπιακό. Ημουν στη Ρόδο για τη σχολή προπονητών. Σε όλο το 24ωρο δεν είχα λεπτό περιθώριο για να ασχοληθώ με κάτι άλλο.

Νομίζω όμως ότι επειδή η χώρα μας περνάει όσα περνάει, πολύ λίγο απασχολεί τον κόσμο το που παίζει ο Μανωλάς. Ο κόσμος ασχολείται με τα καθημερινά και το καλό της οικογένειάς του.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει τον Κώστα. Δεν φταίει σε τίποτα. Εδώ υπάρχουν 10 προσφυγές. Ο Αδαμίδης που ασχολήθηκε με την υπόθεση δεν είναι η ΑΕΚ. Ενας υπάλληλος είναι που μπήκε για να κάνει μια δουλειά.

Αν είχε ασχοληθεί ο Μαύρος με την περίπτωση του Κώστα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τα προβλήματα της ΑΕΚ όμως είναι πάνω από ονόματα. Πιθανόν να φταίω και εγώ γι' αυτή την ιστορία. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου