ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ξένος Τύπος: Eπιστροφή στη δράση

Ξένος Τύπος: Eπιστροφή στη δράση

15/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Επιστροφή των ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του διεθνή Τύπου.
Μετά την διακοπή, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, οι παίκτες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.
Τα ιταλικά πρωτοσέλιδα επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα της Μίλαν με την Αταλάντα.
Η Gazzetta dello Sport, με φωτογραφία του Πατσίνι, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Μίλαν σε διπλό ταμπλό, σήμερα με την Αταλάντα και την Τρίτη με την Άντερλεχτ. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον Πατσίνι".
Η Corierre dello Sport, επίσης με φωτογραφία του Πατσίνι, γράφει: "Η Μίλαν βράζει".
Στην Ισπανία η Ρεάλ θα αγωνιστεί με τη νέα της φανέλα την πράσινη απέναντι στην Μπιλμπάο και η Μarca έχει ως τίτλο, με τον Κριστιάνο φωτογραφία: "Πράσινη ελπίδα".
Η Sport και η Mundo Deportivo ασχολούνται με τις επιλογές του προπονητή της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα για τον αγώνα με την Χετάφε.
Στη Γαλλία πανηγυρικό είναι το πρωτοσέλιδα της Equipe καθώς έχει φωτογραφία τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν να πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Τουλούζ.
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.


www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου