ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Αμπντούν

Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντούν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και σύντομα θα έρθει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ευχαριστημένος και πιο ήρεμος ο Αλγερινός μετά από αυτή την εξέλιξη.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν συναντήθηκε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο και συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του 26χρονου (14/2/1986) ακραίου μεσοεπιθετικού με τους ερυθρόλευκους ολοκληρωνόταν κανονικά το 2014, με τις ετήσιες οικονομικές αποδοχές του ποδοσφαιριστή να φτάνουν τις 250.000 ευρώ. Η διοίκηση των Πειραιωτών του πρότεινε ένα αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο έως το 2016, με αυξημένες απολαβές, το οποίο και δέχτηκε ο παίκτης.

Ο Βορειοαφρικανός χαφ-εξτρέμ υπέγραψε πανευτυχής το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αυτή την εξέλιξη. Πλέον, ο Τζαμέλ Αμπντούν νιώθει περισσότερο ήρεμος και κατασταλαγμένος, καθώς ξέρει πως το μέλλον της καριέρας του είναι στον Πειραιά. Με τον τρόπο αυτόν οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να τον ανταμείψουν, καθώς έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά του Αλγερινού μεσοεπιθετικού στην ομάδα.

Σύντομα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζαμέλ Αμπντούν για τα επόμενα χρόνια. Θετική εξέλιξη, με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν αυτό το διάστημα να "δέσουν" στο μεγάλο λιμάνι ορισμένα μέλη του βασικού κορμού της ομάδας. Πλέον, σειρά παίρνουν οι Ραφίκ Τζεμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλης Τοροσίδης. Όσον αφορά τον Νταβίδ Φουστέρ, η διοίκηση έχει συμφωνήσει σε όλα και με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου