ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Φορτσάρει» ο Κοντρέρας

«Φορτσάρει» ο Κοντρέρας 

11/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Φορτσάρει» ο Κοντρέρας 
Χωρίς πρόβλημα προπονήθηκε -για δεύτερη συνεχόμενη μέρα- ο Πάμπλο Κοντρέρας, ενόψει του ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Χιλιανός αμυντικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς ακολουθεί και η πρεμιέρα των «ερυθρολεύκων» στο Champions League με τη Σάλκε.

Κανονικά συμμετείχαν και οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας.

Μόνο καλά νέα είχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προπόνηση της Τρίτης (11/9) ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Πάμπλο Κοντρέρας να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ενώ κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας.

Αφού ήταν άπαντες παρόντες, πλην των διεθνών φυσικά- όλα κύλησαν ομαλά στο πρόγραμμά των πρωταθλητών, οι οποίοι έκαναν ασκήσεις τεχνικής, ταχύτητας και τακτικής. Στη συνέχεια, από τη μία πλευρά του γηπέδου οι συνεργάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψαν με τους αμυντικογενείς παίκτες, ενώ από την άλλη οι επιθετικογενείς δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων.

Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με θεραπεία και γυμναστήριο.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου