ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE



Διαφορα απο SUPER LEAGUE

15/9/2012

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

Τέλος καλό, όλα καλά 

14/9/2012

Τέλος καλό, όλα καλά
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, φαίνεται πως η διοίκηση της Κέρκυρας βρήκε λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά στην καταλληλότητα του γηπέδου, το οποίο είχε βάλει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της αναμέτρησης των Φαιάκων με την Skoda Ξάνθη (16/9, 16:00).

Το… άγχος των Φαιάκων άρχισε όταν η Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου αποφάσισε την άρση λειτουργίας του ΕΑΚ, ύστερα από έλεγχο που είχε γίνει τον προηγούμενο μήνα.

Η εν λόγω απόφαση έβαλε σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του αγώνα, ωστόσο η διοίκηση της Κέρκυρας ξεκίνησε άμεσα επαφές με τις αρμόδιες αρχές, καταφέρνοντας να πάρει παράταση άδειας λειτουργίας του γηπέδου για δύο μήνες. 

Δεν πάει Κομοτηνή ο Μπουμσόνγκ 

14/9/2012

Δεν πάει Κομοτηνή ο Μπουμσόνγκ
Χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και έμεινε εκτός αποστολής, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (15/9) παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Γάλλος είχε χάσει αρκετές από τις τελευταίες προπονήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, για να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της πρεμιέρας του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία την Πέμπτη (20/9).

Από εκεί και έπειτα, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός και τους Μπαρμπαρούση, Σο καθώς και τον τιμωρημένο Κατσουράνη. Στα ευχάριστα, συγκαταλέγεται η πρώτη παρουσία του Κουίνσι σε φετινό ματς της ομάδας. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας 5-2, ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικά προπονήθηκε ο Ταμπάκης.

Πανιώνιος: «Όλοι μαζί για την επιβίωση του Συλλόγου» 

14/9/2012

Πανιώνιος: «Όλοι μαζί για την επιβίωση του Συλλόγου»
Την στήριξη των οπαδών του Πανιωνίου ζητούν οι διοικούντες με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου με αφορμή την συμπλήρωση 122 ετών από την ημέρα ίδρυσής. «Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους φίλους του Πανιωνίου να είναι δίπλα μας, με όλες τους τις δυνάμεις για να δώσουμε μαζί τη μάχη για την επιβίωση του Συλλόγου, ώστε να τον καμαρώσουμε δυνατό και πρωτοπόρο και για άλλα 122 χρόνια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των κυανέρυθρων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής...

«Στα χώματα της Ιωνίας ιδρύθηκε πριν από 122 χρόνια ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος στη Σμύρνη. Από την ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα ο Σύλλογος είναι παρών σε κάθε αθλητική, κοινωνική και εθνική προσπάθεια, πάντα πρωτοπόρος και δυνατός.
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ, περνώντας μέσα από τη φωτιά της καταστροφής της Μικρασίας το 1922 κατάφερε να ριζώσει στη νέα του πατρίδα, στη Νέα Σμύρνη και να μεταλαμπαδεύσει στον Ελλαδικό χώρο όλα όσα κουβαλούσε από την ευγενική του καταγωγή. Αθλητικό ήθος, Πολιτισμό, Άμιλλα, πάντα παρών και μπροστάρης σε κάθε Αθλητικό και Κοινωνικό αγώνα.

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε σε κάθε αθλητική εκδήλωση, από τους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες, στην αναβίωση των οποίων πρωτοστάτησε μέσω του μεγάλου προέδρου Δ. Δάλλα, καθιέρωσε τον Γυναικείο Αθλητισμό, πρωτοστάτησε στην δημιουργία, άγνωστων μέχρι τότε αθλημάτων όπως το Βόλεϊ, έλαμψε με την παρουσία τεράστιων αθλητών που φόρεσαν και τίμησαν την κυανέρυθρη φανέλα, συνεχίζει και σήμερα να γυμνάζει περισσότερα από 3.000 παιδιά κάθε χρόνο και να πρωταγωνιστεί σε περισσότερα από 10 αθλήματα. Ένα πραγματικό 'εργοτάξιο' παραγωγής Αθλητών και Πολιτών.

Στις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος, ο Σύλλογος δίνει ακόμα έναν, μεγάλο, αγώνα για να σταθεί κοντά στην αθλούμενη νεολαία, να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, έτσι όπως μπορεί ο Αθλητισμός, έτσι όπως μπορεί ένας μεγάλος Σύλλογος όπως ο δικός μας που ατσαλώθηκε μέσα από τις πιο μεγάλες δυσκολίες.

Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους φίλους του Πανιωνίου να είναι δίπλα μας, με όλες τους τις δυνάμεις για να δώσουμε μαζί τη μάχη για την επιβίωση του Συλλόγου, ώστε να τον καμαρώσουμε δυνατό και πρωτοπόρο και για άλλα 122 χρόνια.»

«Μια γροθιά για τη νίκη» 

14/9/2012

«Μια γροθιά για τη νίκη» 
Να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στην τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (15/9, 19:30).

Ένα δυνατό παιχνίδι περιμένει ο Εμιλιάνο Βίλα, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Ακόμη, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα έχουν καλύτερη απόδοση και στο τέλος της σεζόν θα είναι ικανοί να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ:

Για τα δύο πρώτα παιχνίδια:
«Με τον Πλατανιά που ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας δεν ήμασταν 100% έτοιμοι, μιας και προερχόμαστε από μια πολύ δυνατή προετοιμασία και τα πόδια μας ήταν ακόμη «βαριά». Με τον Παναθηναϊκό στην συνέχεια κάναμε καλύτερο παιχνίδι και είχαμε καλύτερη απόδοση.

Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και παιχνίδι με παιχνίδι θα «δένουμε», θα ανεβάσουμε το επίπεδο και το τέλος της χρονιάς θα μας βρει να έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας».

Για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο, όπως το κάναμε και με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε μια γροθιά για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τη «θητεία» του στον ΠΑΣ:
«Πέρασα έναν ωραίο χρόνο και συνεχίζω να περνάω όμορφα σε αυτή την ποδοσφαιρούπολη. Φέτος είμαι ακόμη πιο έτοιμος να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Είμαστε ενωμένοι σαν μία οικογένεια και μας βοηθάει το τεχνικό team να είμαστε μια γροθιά.

Ο προπονητής, μας είναι νέος και με πολύ όρεξη για δουλειά. Είναι πολύ επικοινωνιακός με εμάς και μας έχει όλους παιδιά του. Ο πρόεδρος από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται πολύ για την ομάδα και σε ότι έχουμε πει και συμφωνήσει είναι κύριος».

Για την Εθνική Αλβανίας και την πορεία της στα προκριματικά:
«Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι με την Εθνική. Παίζεις για την πατρίδα σου και είναι μεγάλη τιμή. Έχουμε μια ήττα και μία νίκη. Δουλεύουμε καλά και θέλουμε να πάμε καλύτερα. Έχουμε άλλωστε ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Ελπίζω να είμαι υγιής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και θα δώσω το 100% για να ανέβω αγωνιστικά και να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον κόσμο, ενόψει Ολυμπιακού:
«Ξέρουμε ότι είναι πάντα κοντά μας και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι θα κάνουμε το καλύτερο για να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο».

Κόντης: «Αν χρειαστεί να πάνε και κάποιοι φυλακή» 

14/9/2012

Κόντης: «Αν χρειαστεί να πάνε και κάποιοι φυλακή»
Στον οικονομικό εισαγγελέα προσέφυγε ο Γιάννης Κόντης, για όσα του προσάπτουν στο διάστημα που βρισκόταν στην ΠΑΕ Άρης.

«Έχω βάλει μπροστά μία διαδικασία που θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους. Να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι και αν κάποιοι χρειαστεί να πάνε φυλακή να πάνε», τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων», ενώ αναφέρθηκε στην κακήν κακώς -όπως την περιέγραψε- αποχώρησή του από την ομάδα και την επένδυση του Πλα, που δεν προχώρησε.

Αναλυτικά:

«Έχω βάλει μπροστά μία διαδικασία που θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους. Προσφεύγω με συμπληρωματικά χαρτιά στον οικονομικό εισαγγελέα και ζητώ- επειδή το όνομά μου εμπλέκεται και ακούγεται ότι έχω βγάλει χρήματα με μίζες- να γίνει ενδελεχής έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης. Αυτή τη στιγμή δεν θα με κατηγορήσει κανείς ότι μπορώ να προξενήσω ζημιά στην ΠΑΕ Άρης, να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι και αν κάποιοι χρειαστεί να πάνε φυλακή να πάνε. Πολλοί έχουν βρει την κολυμπήθρα του Σιλωάμ, τον Κόντη και εξαγνίζουν τις αμαρτίες του. Δεν λέω ότι δεν έγιναν λάθη αλλά όχι να φορτώσουν τα πάντα σε έναν βλάκα τον Κόντη».

Για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε, υποστήριξε: «Αποχώρησα από τον Άρη όχι με τη θέλησή μου. Δεν την κοπάνησα όταν δεν πήραμε αδειοδότηση. Κάποια παιδιά παρασυρμένα από την αγάπη τους για την ομάδα μου είπαν φύγε γιατί οι επόμενοι που θέλουν να έρθουν θα βάλουν λεφτά και δεν θέλουν να είσαι εσύ. Εγώ τους είχα πει σε αυτή τη συνάντηση ότι παρόλο που δεν μπορώ να εφαρμόσω το αγωνιστικό πλάνο μπορώ να εφαρμόσω το πλάνο της εξυγίανσης. Αυτοί που μου είπαν να φύγω ήταν δύο παιδιά του SUPER 3 που μίλησαν με μένα και τον κ. Αθανασιάδη. Μιλάμε για μία ημέρα που πριν από αυτά τα παιδιά ήρθαν άλλα άτομα από άλλο σύνδεσμο εισέβαλλαν στα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο που δεν έδειραν τον πρόεδρο».

Για την επένδυση που δεν προχώρησε: «Εγώ τους είχα πει σε αυτή τη συνάντηση ότι παρόλο που δεν μπορώ να εφαρμόσω το αγωνιστικό πλάνο, μπορώ να εφαρμόσω το πλάνο εξυγίανσης. Έφτασαν να αμφισβητούν την ύπαρξη του Πλα. Εγώ είμαι μόνο που δραστηριοποιήθηκα να βρω κάποια χρήματα που θα μείνουν στην ομάδα, όχι που θα επιστραφούν από εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ή άλλο τρόπο. Για τα λεφτά έγινε γενική συνέλευση τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου και είχαμε πει να μπουν με κάποιες εγγυήσεις μέχρι 30 Ιουνίου. Μετά την μη αδειοδότηση μου είπαν σήκω και φύγε. Παρουσιάστηκε εντέχνως ότι εγώ καθυστερούσα. Εγώ ζητούσα έγγραφα από τη Λέσχη για το πώς θα μπουν τα χρήματα και είχαμε ζητήσει διασφάλιση και ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στο καθεστώς. Ζητούσαμε είτε μεσεγγύηση είτε μεταβίβαση μετοχών».

«Ψαλίδι» για Γκερέιρο, ανάσα για ΑΕΚ 

14/9/2012

«Ψαλίδι» για Γκερέιρο, ανάσα για ΑΕΚ
Σε έναν πολύ σημαντικό διακανονισμό που εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής της ΑΕΚ, έφτασε η διοίκηση με τον Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός δέχθηκε να λάβει άμεσα 20.000 ευρώ και παράλληλα έλαβε εγγυήσεις ότι θα πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη είπε το «ναι» σε νέο συμβόλαιο που μειώνει κατά πολύ τις απολαβές του.

Το συμβόλαιο του Γκερέιρο έφτανε τις 580.000 ευρώ, ποσό που η Ένωση δεν είναι πλέον σε θέση να διαθέσει. Μετά από διαπραγματεύσεις λοιπόν βρέθηκε η «χρυσή τομή» που επιτρέπει στην ομάδα να πάρει και μία σημαντική ανάσα. Έτσι για την τελευταία του σεζόν, ο παίκτης θα πάρει 150.000 ευρώ, ωστόσο στο φινάλε θα λάβει και τα οφειλόμενα, όπως του εγγυήθηκε η διοίκηση.

Η συγκεκριμένη μείωση, εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής της ομάδας και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχει ανάλογη εξέλιξη και με τους Ρίκκα και Αραμπατζή.

Κουμάλο: «Βρήκα τα… πόδια μου στον ΠΑΟΚ» 

14/9/2012

Κουμάλο: «Βρήκα τα… πόδια μου στον ΠΑΟΚ»
Ιδιαίτερα ευτυχισμένος για τις συνθήκες που έχει βρει στον ΠΑΟΚ αλλά και τη νέα σελίδα στην καριέρα του, εμφανίστηκε ο Μπογκανί Κουμάλο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Νοτίου Αφρικής. «Εδώ βρήκα τα… πόδια μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός του «δικεφάλου» που μίλησε και για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Κουμάλο:

Για την αναμέτρηση απέναντι στη Μοζαμβίκη: «Αν και ήταν φιλικό παιχνίδι, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ως ομάδα, ειδικά για τον νέο προπονητή ο οποίος δεν είχε έως τώρα τον απαραίτητο χρόνο για να δει τους παίκτες. Έτσι, κάθε αγώνας που παίζουμε βοηθάει στην δημιουργία της ομάδας εν όψει του Κυπέλλου Εθνών. Ήταν, βέβαια, δύσκολα δεδομένου ότι επιστρέψαμε από τη Βραζιλία την Κυριακή το πρωί».

Για το αν ευελπιστεί στο να αποτελέσει αρχηγός στη Νότια Αφρική στο μέλλον: «Πρώτα απ 'όλα είναι τιμή για μένα που επιλέχτηκα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Το να είναι κάποιος αρχηγός της Εθνικής στον αγωνιστικό χώρο είναι τιμή και προνόμιο για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανος. Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή να αποφασίσει ποιος θα είναι ο μόνιμος αρχηγός, καθώς υπάρχουν μια σειρά από ηγέτες στην ομάδα μας. Ο χρόνος θα δείξει. Εν τω μεταξύ, φυσικά, θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να βελτιωθώ και να βεβαιωθώ ότι θα είμαι διαθέσιμος για τον προπονητή και τη χώρα μου κάθε φορά που θα με επιλέγει».

Για το πώς νιώθει στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω ότι τελικά... βρήκα τα πόδια μου στο νέο μου περιβάλλον. Το κλίμα στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικό τόσο από αυτό της Νοτίου Αφρικής, όσο και από αυτό της Αγγλίας και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είναι μια καλή εμπειρία για μένα τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου, μια εμπειρία που με βοηθάει να οικοδομήσω καλύτερο χαρακτήρα».

Για τις διαφορές στο αγωνιστικό στυλ της Ελλάδας με την Αγγλία: «Το ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό στην Ελλάδα σε σχέση με την Αγγλία. Το στυλ του ποδοσφαίρου, ο ρυθμός του παιχνιδιού και το περιβάλλον, αλλά πιστεύω ότι έχω προσαρμοστεί, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο μου και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζω κάθε εβδομάδα»

«Δύσκολος αγώνας, κόντρα σε δύσκολο αντίπαλο» 

14/9/2012

«Δύσκολος αγώνας, κόντρα σε δύσκολο αντίπαλο» 
Δύσκολο χαρακτήρισε το έργο του ΠΑΣ Γιάννινα στην τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός των Γιαννιωτών τόνισε πως σκοπός του είναι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Ήδη στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν έχει μείνει το μυαλό μας σ' αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια και δύο διαφορετικές ομάδες, και θα χρειαστεί διαφορετική τακτική και στρατηγική για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Είμαι τυχερός γιατί έχω παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, και οι νέοι και οι μεγάλοι σε ηλικία, και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτή την ισχυρή προσωπικότητα αυτών παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προετοιμαστήκαμε σκληρά αυτές τις δύο βδομάδες γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αν είναι 5 ή 10 ή 50%, αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι όσες πιθανότητες έχουμε και μας αντιστοιχούν, να τις διεκδικήσουμε το Σάββατο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις άσχημες καιρικές συνθήκες που τυχόν θα υπάρχουν στα Γιάννινα την μέρα του αγώνα:
«Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι η ατμόσφαιρα, ο αγωνιστικός χώρος και ο καιρός. Δεν ξέρω αν αυτός ο καιρός ευνοήσει εμάς ή τον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και να ακολουθήσουμε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού».

Για τον Θέμη Τζημόπουλο:
«Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος πιθανότατα θα μπορούσε να ανεβάσει στροφές και να πάρει το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε. Ο Θέμης έχει έναν παράξενο τραυματισμό. Τον τελευταίο μήνα έβγαλε κάποια μικρά σφιξίματα κι ένα μικρό θλαστικό προχθές στο ίδιο πόδι σε τρία διαφορετικά σημεία, που σημαίνει ότι αυτά προέρχονται είτε από τα ισχία είτε από κάποιον άλλο λόγο».

Για την τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσει:
«Πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και το θέμα δεν είναι να είναι μόνο το δικό μου μυαλό προετοιμασμένο, αλλά οι παίκτες να είναι προετοιμασμένοι. Γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις σε διαφορετικές τακτικές και συστήματα, ώστε ανά πάσα στιγμή σ' ένα παιχνίδι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις».

Για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο:
«Νομίζω ότι η προσέλευση στα γήπεδα στις 2 πρώτες αγωνιστικές είναι πολύ μικρή. Πρέπει να καταλάβουμε τον κόσμο και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Σίγουρα όμως θα ήταν μεγάλη μας χαρά αν αυτό το γήπεδο το γεμίζαμε και νιώθαμε τον παλμό του κόσμου. Μακάρι ο κόσμος να έρθει για να δει αυτό το μεγάλο παιχνίδι που πιστεύω ότι θα γίνει το Σάββατο».

Για το «best goal» του Ντε Βινσέντι, στον προηγούμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τόμας για αυτό το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης για τον οποίο οι φίλαθλοι χαίρονται να βλέπουν τις ενέργειες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Κοντογιωργάκη:
«Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνώρισα έστω για λίγο τον κ. Κοντογιωργάκη, που με εντυπωσίασε με την προσωπικότητα του και τον ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και για την πίστη που δείχνει στην ομάδα μας».


Με Κόστλι κόντρα στο Λεβαδειακό 

14/9/2012

Με Κόστλι κόντρα στο Λεβαδειακό
Με το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα, Κάρλο Κόστλι, να βρίσκεται στην αποστολή η Βέροια αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (15/9, 17:15). Μοναδικές απουσίες για τη «Βασίλισσα του Βορρά» οι Δασκαλάκης και Καλί.

Με τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα, να βρίσκεται στον πάγκο της Βέροιας η ομάδα θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην αποστολή βρίσκεται πλέον και ο Παντελής Καφές, ο οποίος φαίνεται να έχει καλύψει το χαμένο έδαφος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι 19 εκλεκτοί του Νίκου Καρύδα είναι οι εξής: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Τόμας, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Μπεσέρα, Βεργώνης, Καλογέρης, Ζε Βίτορ, Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγέρμε, Ιωάννου και Κοστλι.

«Έξι χρόνια από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς» 

14/9/2012

«Έξι χρόνια από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
Ήταν 14 Σεπτεμβρίου 2006 όταν ο Ατρόμητος έπαιξε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του.

Σίγουρα, αυτή η ημερομηνία, όπου είχε αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στη Ριζούπολη θα είναι «χαραγμένη» στις μνήμες των φίλων της ομάδας και αποτελεί σημείο αναφοράς του συλλόγου.

Και αν τυχόν κάποιοι παλιοί το ξέχασαν ή κάποιοι νέοι δεν το γνωρίζουν, η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλησε να υπενθυμίσει το γεγονός στους φίλους των «κυανόλευκων», με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της έδωσε σαν σήμερα ο Ατρόμητος πριν από έξι χρόνια. Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2006 υποδέχθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης την τότε κάτοχο του κυπέλλου Σεβίλλη στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 2-1 έχοντας σκόρερ του πρώτου ευρωπαϊκού γκολ της ιστορίας της τον Γιώργο Κορακάκη.

Ο προπονητής Γιώργος Παράσχος χρησιμοποίησε την ακόλουθη ενδεκάδα: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Ολιβέιρα, Κριστιάνο Ρότσα, Γελαδάρης, Γεωργίου, Σανόκο, Κορακάκης, Μερίνο, Ντόε, Λουτσιάνο».

Σίγουρος για τη βελτίωση ο Παντελίδης 

14/9/2012

Σίγουρος για τη βελτίωση ο Παντελίδης
Τη βεβαιότητά ότι ο Πανθρακικός θα δείξει σαφώς καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Κοιτάζοντας την ομάδα όμως είναι θέμα χρόνου να παίξει καλά, για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος», τόνισε.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για το ξεκίνημα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα:
«Δεν είναι θέμα το τι ονειρευόμαστε να κάνουμε αλλά τι μπορούμε. Ξέραμε ότι στην αρχή είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και θέλαμε να πάρουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Με τον Παναθηναϊκό ελπίζουμε να πάρουμε κάτι».

-Για τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα:
«Όσο περνάει ο καιρός πρέπει να βελτιωνόμαστε. Οι παίκτες έχουν αρχίσει από διαφορετικά σημεία και έτσι άλλες φορές σου αρέσει αυτό που βλέπεις και άλλες όχι. Κοιτάζοντας την ομάδα όμως είναι θέμα χρόνο να παίξει καλά, για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος».


-Για τις αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων σε 18:
«Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμο το ελληνικό πρωτάθλημα για 18 ομάδες. Αλλά και αν το σκεφτούμε και με 16 ομάδες δεν είδαμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Με μία απουσία κόντρα στον Ολυμπιακό 

14/9/2012

Με μία απουσία κόντρα στον Ολυμπιακό 
Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (15/9, 19:30).

Μοναδική απουσία για την ομάδα των Γιαννιωτών είναι ο Θέμης Τζημόπουλος.

Ο αμυντικός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλο.

Οι 19 εκλεκτοί του Έλληνα προπονητή είναι οι εξής: Φέγκρους, Ταμπάσης, Ντάσιος, Οικονόμου, Πάντος, Πατσατζόγλου, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Τζάνης, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Αυγενικού, Γεωργίου, Ίλιτς.


Αλλαγή στο Λεβαδειακός-Πανιώνιος λόγω... Παναθηναϊκού 

14/9/2012

Αλλαγή στο Λεβαδειακός-Πανιώνιος λόγω... Παναθηναϊκού
Τελικά, η Σούπερ Λίγκα άλλαξε την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού Λεβαδειακός-Πανιώνιος για την 4η αγωνιστική.

Το ματς ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 18:15, αλλά μετατέθηκε μία μέρα νωρίτερα την ίδια ώρα, αφού το γήπεδο της Βοιωτίας την Δευτέρα θα φιλοξενήσει τον… ξενιτεμένο Παναθηναϊκό ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Αυτό έγινε διότι θεωρήθηκε καλό να μεσολαβήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων, για το καλό του χλοοτάπητα.

«Ναι, αλλά υπό προϋποθέσεις» 

14/9/2012

«Ναι, αλλά υπό προϋποθέσεις» 
Θετική στο θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και στην αύξηση των ομάδων σε 18 από την επόμενη περίοδο είναι η Σούπερ Λίγκα, θέτοντας όμως, δύο απαράβατους όρους. Να αυξηθεί η επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ και παράλληλα να αναπροσαρμοστεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Nova. «Μέχρι να λυθούν αυτά τα θέματα δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απόφαση» τόνισε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Μώραλης, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπόρταζ του sport-fm.gr από το βράδυ της Πέμπτης.

Ουσιαστικά η Σούπερ Λίγκα διατηρεί την ίδια ακριβώς θέση, όπως εκείνη είχε διαμορφωθεί από τη συνεδρίαση της 28/8 και σύμφωνα με την οποία προκειμένου να δεχτεί να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση, θα πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογή των χρημάτων από τον ΟΠΑΠ και τη Nova. Αξίζει να σημειωθεί πως για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρξε καμία ψηφοφορία μεταξύ των μελών.

Παράλληλα, η Football League έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει στην κλήρωση της προσεχούς Τρίτης να «κλειδώσει» το "4-2", κάτι που αυτή στιγμή σημαίνει πως στην πραγματικότητα η κλήρωση είναι στον αέρα, εκτός και αν υπέξει λύση από τις συναντήσεις των ανθρώπων της Σούπερ Λίγκας με τους υπεύθυνους του οργανισμού και του καναλιού.

Σχετικά με το θέμα της αύξησης των ομάδων σε 18 με την άνοδο από τη Football League τεσσάρων και τον υποβιβασμό δύο, προκειμένου να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση της Β’ Εθνικής Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής, ο κ. Μώραλης ξεκαθάρισε:

«Συζητήσαμε πολλά σοβαρά και κρίσιμα θέματα. Επιβεβαιώνουμε την αρχική μας θέση. Είμαστε θετικοί στην αναδιάρθρωση υπό προϋποθέσεις. Θα συναντηθούμε με τον ΟΠΑΠ και τη Nova για να εξετάσουμε τις συμβάσεις μας με αυτούς τους δύο οργανισμούς αφού λήγουν τον Ιούνιο του 2013. Προκύπτει θέμα όπως καταλαβαίνετε και με την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18. Δεν ήταν δυνατό να λάβουμε μια απόφαση έτσι απλά. Θα επικοινωνήσουμε και με τη Football League. Είμαστε θετικοί, αλλά όμως θα πρέπει να βρεθούν λύσεις και με το κανάλι και με τον ΟΠΑΠ. Υπάρχει θετική διάθεση και αν υλοποιηθούν αυτά που ζητάμε μπορούμε να προχωρήσουμε. Η απόφαση είναι ομόφωνη από το προηγούμενο συμβούλιο, δεν έγινε καμία ψηφοφορία. Μπορούμε να πάμε σε πρωτάθλημα 18 ομάδων, εφόσον βρεθούν λύσεις στα θέματα που προανέφερα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόθεση της Σούπερ Λίγκας να αναλάβει έναν εποπτικό ρόλο αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία των ομάδων, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα σαν αυτά που ζήσαμε τη φετινή περίοδο:

«Όλες οι ομάδες θα παίξουν αυτήν την αγωνιστική με κανονικά δελτία και αυτό είναι κάτο θετιοκό. Βεβαίως προβλήματα υπάρχουν, όμως επαναλαμβάνω πως στόχος μας είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως το αρχίσαμε, δηλαδή με 16 ομάδες. Επίσης συμφωνήσαμε πως η Λίγκα θα πρέπει να έχει μία εποπτεία των οικονομικών καταστάσεων των ΠΑΕ ώστε να προλαμβάνουμε καταστάσεις σαν αυτές που περνάμε τώρα, με ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα».

Δεν πέρασε το αίτημα του Παναθηναϊκού

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε και σε ένα ακόμη θέμα, το οποίο έθεσε ο Παναθηναϊκός ζητώντας να αγωνιστεί Δευτέρα μετά από κάθε ευρωπαϊκό ματς στο Europa League, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε.

«Ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει να παίζει Δευτέρα μετά από κάθε ευρωπαϊκό ματς Πέμπτης. Αυτό το αίτημα δεν μπορούσαμε να το ικανοποιήσουμε, όμως κάναμε μια παραχώρηση για δύο αγωνιστικές. Δεν γινόταν να γίνει κάτι παραπάνω», ξεκαθάρισε ο κ. Μώραλης.

Επικοινωνιακή ήττα για το «τριφύλλι»

Πέρα από το θέμα του ορισμού των αγώνων του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» γνώρισαν και μια ήττα σε επικοινωνιακό επίπεδο, καθώς δεν κατάφερε να εκλέξει δικό του άνθρωπο μεταξύ των εκπροσώπων της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ. Ο κ. Στράτος Σωπήλης έλαβε μόλις 6 ψήφους, ενώ οι Ζήσης Βρύζας (με 14), Γιάννης Κομπότης (13 ψήφοι)και Μάνθος Πουλινάκης (8 ψήφοι) είναι εκείνοι που μαζί με τον Γιάννη Μώραλη (εξ οφίτσιο ως πρόεδρος) θα είναι οι εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία. Στις εκλογές πήρε μέρος και ο κ. Γρόλιος (εκ μέρους του Άρη) λαμβάνοντας 4 ψήφους.

Η ανακοίνωση με τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Αποφασίστηκε η εκπόνηση μελέτης για την εγκαθίδρυση μόνιμου συστήματος εποπτείας των οικονομικών στοιχείων των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

2. Εγκρίθηκε το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα του Α' Γύρου της Super League ΟΠΑΠ 2012-2013. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δια του εκπροσώπου της κ. Στράτου Σωπήλη, καταψήφισε το πρόγραμμα.

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Εκπρόσωποι της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ εξελέγησαν οι κ.κ. Ζήσης Βρύζας (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Γιάννης Κομπότης (ΠΑΕ Λεβαδειακός) και Μάνθος Πουλινάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ). Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης καταλαμβάνει ex officio τη θέση του α' αντιπροέδρου της ΕΠΟ.

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Σε αναζήτηση ευθυνών στον Άρη 

14/9/2012

Σε αναζήτηση ευθυνών στον Άρη
Πέραν της αναμονής των αποτελεσμάτων του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στον Άρη, η Κοινωνία Μελών αποφάσισε την σύσταση πενταμελούς επιτροπής η οποία θα αναζητήσει τυχόν ευθύνες από τις διοικήσεις του 2004 μέχρι το 2012 για την σημερινή κατάσταση στην ΠΑΕ.

Εξάλλου, δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Τάσου Δεσύπρη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΚΜΑ, σήμερα 14/09/2012, συνεδρίασε και τα παριστάμενα μέλη αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω

α) Ορίστηκε πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΚΜΑ (κ. Άγγελο Γρόλλιο), τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής (κ. Βασίλη Μπάμπη), τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής των πρόσφατων εκλογών της ΚΜΑ (κ. Παναγιώτη Μαστροθύμιο) καθώς και δύο μέλη του Σωματείου που θα επιλέξουν οι ίδιοι. Στην επιτροπή αυτή θα κληθούν άμεσα με κάθε σύννομο μέσο να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η ΑΡΗΣ Εμπορική τα μέλη του Σωματείου που διετέλεσαν μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια ή στελέχη σε θέσεις ευθύνης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της ΑΡΗΣ Εμπορική και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ από το 2004 έως και σήμερα.

Το έργο της επιτροπής ξεκινά από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από το πέρας του οικονομικού-διαχειριστικού ελέγχου.

Η επιτροπή θα έχει τη διακριτική ευχέρεια να καλεί εγγράφως και αποδεδειγμένα το κάθε μέλος σε ώρα και μέρα που θα ορίζει η ίδια. Η μη προσέλευση μέλους μετά από τρεις διαδοχικές προσκλήσεις αποτελεί αυτομάτως και λόγο διαγραφής του από το μητρώο μελών του Σωματείου.

Η διορισθείσα επιτροπή μπορεί να καλέσει κι άλλα μέλη κατά την κρίση της.

β) Δεν έγινε δεκτό το αίτημά παραίτησης του Αναστάσιου Δεσύπρη, τον απαλλάσσει όμως των καθηκόντων του μεταβιβάζοντάς τα στον Πρόεδρο του Σωματείου και για εύλογο χρονικό διάστημα (όχι επ’ αόριστον), προκειμένου να ασχοληθεί με το οικογενειακό του πρόβλημα και του εύχεται σύντομα να επανέλθει και να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά του.

«Ήττα» του Παναθηναϊκού στην ΓΣ της λίγκας 

14/9/2012

«Ήττα» του Παναθηναϊκού στην ΓΣ της λίγκας
Μία… βαριά ήττα, έστω στο επικοινωνιακό κομμάτι, καταγράφηκε για τον Παναθηναϊκό στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας καθώς ο εκπρόσωπος των «πράσινων», Στράτος Σωπήλης, πήρε μόλις έξι ψήφους στην διαδικασία για την εκλογή εκπροσώπων στο ΔΣ της ΕΠΟ και δεν εξελέγη. Βρύζας, Κομπότης και Πουλινάκης επικράτησαν στην ψηφοφορία και θα πλαισιώσουν τον Γιάννη Μώραλη που ως πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, μπαίνει αυτόματα συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Ο Γιάννης Μώραλης ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, παίρνει αυτομάτως θέση στο ΔΣ της ΕΠΟ αλλά η ουσία είναι στους τρεις άλλους που εκλέχθηκαν. Ενώ λοιπόν αναμενόταν να είναι στην τριάδα οι Βρύζας, Κομπότης και Σωπήλης, ο εκπρόσωπος των «πράσινων» πήρε μόνο έξι ψήφους και έμεινε εκτός.

Αντίθετα, ο Μάνθος Πουλινάκης, ως εκπρόσωπος του ΟΦΗ στην διαδικασία, πήρε οκτώ ψήφους και… προσπέρασε τον Σωπήλη, παίρνοντας και την τρίτη θέση στην λίστα των εκπροσώπων της Σούπερ Λίγκας στο ΔΣ της ΕΠΟ. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους, ο Βρύζας πήρε 14 ψήφους, ο Κομπότης 13, ο Πουλινάκης 8, ο Σωπήλης 6 και ο Γρόλιος (Άρης) 4.

Κυριακή κοντή… γιορτή για τον ΠΑΟ 

14/9/2012

Κυριακή κοντή… γιορτή για τον ΠΑΟ
Όπως όλα δείχνουν, Κυριακή θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό.

Αφού με το που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας (από την 5η μέχρι την 15η αγωνιστική), οι «πράσινοι» διαπίστωσαν πως όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου πλην ενός, τα δίνουν την τελευταία μέρα της εβδομάδας!

Άτυχο το «τριφύλλι» αφού και τα τρία ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι «κολλητά» με τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Καταρχάς, το μεγάλο ματς που αναμφισβήτητα είναι αυτό με τον Ολυμπιακό, θα γίνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, τρεις μέρες μετά από το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα είναι στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Και τα άλλα δύο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, οι «πράσινοι» -δυστυχώς για αυτούς- θα τα δώσουν «κολλητά» με ευρωπαϊκά ματς.

Αναλύοντας το πρόγραμμα, ο μεγάλος… γολγοθάς για τον Παναθηναϊκό θα είναι τον Νοέμβρη, το διάστημα 4-25 Νοεμβρίου, το οποίο οι «πράσινοι» θα δώσουν έξι παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη

15 Σεπτεμβρίου, Σάββατο 17:15, Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
20 Σεπτεμβρίου, Πέμπτη 22:05, Μάριμπορ-Παναθηναϊκός
23 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα 20:30, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος - (στην Λιβαδειά)

30 Σεπτεμβρίου, Κυριακή 18:15, Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

4 Οκτωβρίου, Πέμπτη 20:00, Παναθηναϊκός-Τότεναμ
7 Οκτωβρίου, Κυριακή 18:15, Παναθηναϊκός-Ξάνθη

21 Οκτωβρίου, Κυριακή 20:30, Παναθηναϊκός-Άρης
25 Οκτωβρίου, Πέμπτη 20:00, Παναθηναϊκός-Λάτσιο
28 Οκτωβρίου, Κυριακή 19:30, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

4 Νοεμβρίου, Κυριακή 19:30, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
8 Νοεμβρίου, Πέμπτη 22:05, Λάτσιο-Παναθηναϊκός
12 Νοεμβρίου, Δευτέρα 19:30, Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
18 Νοεμβρίου, Κυριακή 19:30, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
22 Νοεμβρίου, Πέμπτη 20:00, Παναθηναϊκός-Μάριμπορ
25 Νοεμβρίου, Κυριακή 17:15, Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

2 Δεκεμβρίου, Κυριακή 19:30, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
6 Δεκεμβρίου, Πέμπτη 22:05, Τότεναμ-Παναθηναϊκός
9 Δεκεμβρίου, Κυριακή 19:30, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

16 Δεκεμβρίου, Κυριακή 19:30, Βέροια-Παναθηναϊκός 

«Αστεία όσα λέει ο Κόντης» 

14/9/2012

«Αστεία όσα λέει ο Κόντης» 
Λίγη ώρα αφότου ο Γιάννης Κόντης είχε υποστηρίξει ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που έφερε τον Πάμπλο Γκαρσία στην Ελλάδα, ο μάνατζερ του Ουρουγουανού άσου τον διέψευσε κατηγορηματικά. «Αν είχε συμφωνήσει με τον Αρη θα πήγαινε εκεί. Είχε δώσει όμως τον λόγο του στον ΠΑΟΚ. Διάβασε ο Γκαρσία την δήλωση του Κόντη και δεν του άρεσε», δήλωσε ο Δημήτρης Καγιόγλου.

«Η μοναδική ελληνική ομάδα που του έκανε πρόταση είναι ο ΠΑΟΚ. Καμιά άλλη ομάδα. Αυτό που είπε πως τον Γκαρσία τον έφερε εκείνος είναι αστείο. Αν είχε συμφωνήσει με τον Αρη θα πήγαινε εκεί. Είχε δώσει όμως τον λόγο του στον ΠΑΟΚ. Με τον Βρύζα το δουλεύαμε παραπάνω από μια εβδομάδα την πρόταση και ο Πάμπλο την δέχτηκε. Διάβασε ο Γκαρσία την δήλωση του Κόντη και δεν του άρεσε», είπε, μεταξύ άλλων, σε τοποθέτησή του στο «Αθλητικό Metropolis».

Τα μέτρα ασφαλείας για το Πλατανιάς-Ατρόμητος 

14/9/2012

Τα μέτρα ασφαλείας για το Πλατανιάς-Ατρόμητος
Η πρώτη αναμέτρηση του Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων, έφερε και τις απαραίτητες ανακοινώσεις από πλευράς Κρητικών για τα διαδικαστικά ζητήματα, όπως η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, τα μέτρα ασφαλείας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συμβολική κίνηση από την ΠΑΕ η έκδοση 20 δωρεάν εισιτηρίων για ΑΜΕΑ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εντός του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Πλατανιά, αρχής γενομένης την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών, δεν επιτρέπεται οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο: μεταλλικούς ή πλαστικούς αναπτήρες, φωτογραφικές μηχανές, αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών, μπουκάλια γυάλινα ή πλαστικά, αλκοόλ καθώς και μεταλλικά αντικείμενα. Η μεταφορά υγρών (καφέδες, χυμοί, νερό) επιτρέπεται μόνο σε πλαστικά ποτήρια.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς σε γυάλινες, μεταλλικές και πλαστικές κ.λπ. συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων ποτηριών, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1/2007 αγορανομική διάταξη.

Επίσης, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου Περιβολίων, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων. Ουσιαστικά, δηλαδή, όσοι δεν έχουν εισιτήριο δεν θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο Γήπεδο Περιβολίων.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, πέραν του εισιτηρίου ή της κάρτας διαρκείας ή της πρόσκλησης που θα κατέχουν, και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή την άδεια διαμονής, εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι θύρες του Γηπέδου Περιβολίων θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα, δηλαδή στις 16.15.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

• Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας VIP (χρυσό χρώμα) θα εισέρχονται στο Γήπεδο από τη θύρα για τους VIP, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και χώρο στάθμευσης, νότια του Γηπέδου (στον χώρο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Calcetto). Για την πρόσβαση με τα οχήματά τους έως τον χώρο στάθμευσης θα πρέπει να επιδεικνύουν στην Ελληνική Αστυνομία την κάρτα διαρκείας VIP και την αστυνομική τους ταυτότητα.
• Οι κάτοχοι των βασικών καρτών διαρκείας (κόκκινο χρώμα) θα εισέρχονται στο Γήπεδο από τις θύρες 1 και 2 (ανάλογα με τη θύρα που αναγράφει η κάρτα) και θα κάθονται στην αριθμημένη θέση τους, στην οποία αναγράφεται επίσης η λέξη “διαρκείας”.
• Οι κάτοχοι των νεανικών καρτών διαρκείας (μπλε χρώμα) θα εισέρχονται στο Γήπεδο από τη θύρα 3.
• Οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων θα εισέρχονται στο Γήπεδο αποκλειστικά και μόνο από τη θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό τους και θα κάθονται στα καθίσματα που δεν αναγράφουν τη λέξη «διαρκείας» ή τη λέξη «πρόσκληση» καθώς τα καθίσματα αυτά αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους καρτών διαρκείας και προσκλήσεων.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (μονοδρομήσεις), ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των ποδοσφαιρικών ομάδων και των φιλάθλων, αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, με τη συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ., της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Χανίων, του Αστικού ΚΤΕΛ και εκπροσώπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς.

Ειδικότερα, όπως ήδη ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, μονοδρομούνται:

• Η οδός Ελευθερίας από τη διασταύρωση με την οδό Αγίας Μαρίνας μέχρι και τα Περιβόλια (δρόμος προσέλευσης).
• Η οδός Στρατουδάκη από Μουρνιές μέχρι και το γήπεδο (δρόμος προσέλευσης).
• Η οδός Ελευθερίας από το γήπεδο μέχρι και την περιφερειακή οδό ΟΑΔΥΚ (δρόμος αποχώρησης).
• Η οδός Στρατουδάκη από το Γήπεδο μέχρι την Πελεκαπίνα, Θερίσου Μάνου (δρόμος αποχώρησης).

Η προσέλευση του αστικού λεωφορείου (θα υπάρχουν τακτικά δρομολόγια) καθώς και των λεωφορείων των ομάδων θα γίνεται από την οδό Ελευθερίας προς το γήπεδο και στη συνέχεια για την αποχώρηση, δεξιά την οδό Στρατουδάκη προς Θερίσου κ.λπ. (Πελεκαπίνα Μάνου).
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και δύο ώρες μετά τη λήξη του».

Εισιτήρια για ΑΜΕΑ

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς διευκρινίζει ότι για κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας της στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για το πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου με τον Ατρόμητο, θα διαθέτει 20 εισιτήρια δωρεάν για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Δικαιούχοι των 20 εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα είναι τα ΑμεΑ που θα επικοινωνήσουν, κατά προτεραιότητα, με τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς κ. Γιώργο Γεωργακάκη, στο τηλέφωνο:  6974 020866 .

Η διευκρίνιση καθίσταται αναγκαία καθώς η χωρητικότητα του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων και οι αυξημένες ανάγκες δεν επιτρέπουν, δυστυχώς, τη διάθεση μεγαλύτερου αριθμού δωρεάν εισιτηρίων στα Άτομα με Αναπηρία. Υπό την έννοια αυτή, η αρχική αναφορά για δωρεάν είσοδο στο γήπεδο των ΑμεΑ, αφορά αποκλειστικά και μόνο τα άτομα που έχουν λάβει τα 20 εισιτήρια».

Τροχανάς: «Αιχμαλωτίστε Βιντιάδη και Χάρις»! 

14/9/2012

Τροχανάς: «Αιχμαλωτίστε Βιντιάδη και Χάρις»! 
Το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια να υποδεχθεί… με τα καλά της η ΑΕΚ τους υποψήφιους επενδυτές θέλησε να βάλει ο Μιχάλης Τροχανάς.

Μιλώντας με το γνωστό ιδιαίτερο ύφος του, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ χαρακτηρίζει «ημέρα επανάστασης» για την ομάδα την Κυριακή.

Καλεί τον κόσμο, λοιπόν, να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ και δείχνοντας τη δύναμη της ΑΕΚ, να «αιχμαλωτίσει» τους Βιντιάδη και Χάρις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Τροχανά

«Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012. Ώρα 20.30

Είναι η δική σας ώρα Ενωσίτες.

«Αιχμαλωτίστε» τους: Δημ. Βιντιάδη, Κιθ Χάρις και την παρέα τους.

Τί είναι η ΑΕΚ; Ποιοί είναι ΑΕΚ; Πόσοι είναι ΑΕΚ; Πού βρίσκονται όσοι είναι ΑΕΚ; Γιατί δεν βρίσκονται εκεί που θα ’πρεπε, αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όσοι είναι ΑΕΚ;

Ποιά φράση είναι λογική και σωστή; Να πούμε ότι «οι 600.000 Ενωσίτικες Οικογένειες στην Ελλάδα και την αλλοδαπή είναι ιδιοκτησία της ΑΕΚ και της ανήκουν» ή ότι «η ΑΕΚ είναι ιδιοκτησία αυτών των 600.000 Ενωσίτικων Οικογενειών (όπως και των εκάστοτε εν ζωή Ενωσιτών) και ότι η ΑΕΚ τους ανήκει, είναι ιδιοκτησία τους, είναι οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της ακόμη και με πιστοποιημένο από την Παράδοση και την Ιστορία κληρονομικό δικαίωμα;»

Κι αν η ΑΕΚ είναι ιδιοκτησία των 600.000 Ενωσίτικων Οικογενειών, όπως όντως είναι, τότε γιατί βρίσκεται ολόκληρη -ΠΑΕ, ΚΑΕ και τμήματα- στη Μεθόριο και ατενίζει τον πέραν της οριογραμμής ανεξερεύνητο χώρο του αφανισμού;

Τί μας συμβαίνει Ενωσίτες, ιδιοκτήτες της ΑΕΚ; Πού είναι οι αρχηγοί μας και το αντάρτικο Συνδεσμιακό κίνημα;

Ο κόσμος εξελίσσεται και τα πάντα βαίνουν προς την παγκοσμιοποιημένη εμπορευματοποίηση. Έτσι, η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία μπήκε στη ζωή μας το 1979. Η ΠΑΕ έγινε σημείο αναφοράς για την ΑΕΚ και καθημερινών σχολίων για όλους μας.

Έκτοτε, το Επίκαιρο Στοίχημα των Ενωσιτών είναι να συμβιβάσουμε την Επιχείρηση ΑΕΚ με την διακριτή και ανάδελφη Ιδέα ΑΕΚ, την οποία είχαμε τη τύχη να κληρονομήσουμε, να την απολαμβάνουμε και να αποτελούμε τους μοναδικούς και αναμφισβήτητους θεματοφύλακές της.

Πολύ δύσκολο Στοίχημα, μα την αλήθεια. Πώς να συμβαδίσει το πεπερασμένο και θνητό της Επιχείρησης με το αιώνιο αλλά και αθάνατο της Ανάδελφης Ιδέας ΑΕΚ;

Επιλέξαμε τον κομφορμισμό που πηγάζει από την Αλήθεια ότι «η Ιδέα δεν αποθνήσκει». Όμως και η Ιδέα, η όποια Ιδέα γενικώς, έχει ανάγκη τους ιδεολόγους για να υπάρχει αλλιώς αποσύρεται από το προσκήνιο της Ιστορίας και μεταβαίνει στον άγνωστο χώρο των Ιδεών. Κι εμείς παρασυρθήκαμε στην αφελή άποψη ότι το μέλλον είναι δοσμένο. Αλλά δεν είναι. Διαρκώς δημιουργείται και το δημιουργούν άνθρωποι όπως εμείς, όταν μεταναστεύουν από τον άχρηστο κόσμο του κομφορμισμού στο ζωντανό κόσμο της συμμετοχής και της δράσης.

ΑΕΚ πυρ! Περήφανων πυρ! Ενωσιτών πυρ!

Τρεις λέξεις νεκρές, γιατί τις σκοτώσαμε, Ενωσίτες;

(Βεβαίως ο Γιώργος Σεφέρης απευθύνθηκε το 1968 μ’ αυτό το στίχο στους δικτάτορες, διαμαρτυρόμενος έντονα γιατί σκότωσαν τις τρεις σπουδαίες λέξεις

«Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών». Ελπίζω να μου συγχωρήσει τη παραποίηση ο αθάνατος Νομπελίστας ποιητής μας, πολύ περισσότερο αφού ήταν και Πρόσφυγας.)

Διαπράξαμε το καταραμένο λάθος της μη δράσης. Το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό αλλά σύμμετρο ακόμη, ελπίζω. Αυτό το μέγα λάθος μας είναι τόσο πολύπλοκο που μόνον ποιητική αδεία μπορεί να εκφραστεί:

«πήρε ο αγέρας τα μυαλά απ’ το κεφάλι μας

κι ο ύπνος τον αντάρτη από τα όνειρά μας»

Άραγε, εμείς οι 600.000 Ενωσίτικες Οικογένειες φυσικοί θεματοφύλακες της ανάδελφης Ιδέας ΑΕΚ, μπορούμε να επαναστατήσουμε; Να επαναστατήσουμε κατά του κακού εαυτού μας, του μοναδικού υπόλογου για τη συντριβή της ΑΕΚ;

Η απάντηση είναι θετική. Ημέρα Επανάστασης η Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012. Χώρος το αχανές ΟΑΚΑ. Πρόθεση και στόχος μας να το γεμίσουμε!

«Βυζαντινή Αρχόντισσα, Ενωσίτισσα Κυρά, αγαπημένα μου Ενωσιτάκια, Άρχοντα Αρχηγέ αυτής της ωραίας Οικογένειας που τιμά την ΑΕΚ μας. Το ραντεβού της δικής μας Επανάστασης είναι εκεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Οι δικαιολογίες και οι μικροπρέπειες τελείωσαν. Ελάτε να γράψετε το όνομα της δικής σας οικογένειας στο «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», στο θεμέλιο των αρχών του δικού μας αιώνα, δίπλα στο κορυφαίο «ΘΕΜΕΛΙΟ 20» των αρχών του 20ου αιώνα που έκτισαν οι σεπτοί Ιδρυτές μας το 1924.

Σας προτείνω μια γνήσια και ανώδυνη επανάσταση που αν την επιχειρήσουμε όλα θα αλλάξουν στην ΑΕΚ μας. Γιατί αυτό θα σημαίνει πως έχουμε αλλάξει εμείς.

Μιχάλης Τροχανάς

Υ.Γ.1: Οι υποψήφιοι επενδυτές στην ΠΑΕ, ο Ενωσίτης Δημήτρης Βιντιάδης και ο Άγγλος τεχνοκράτης Κιθ Χάρις θα είναι εκεί τη Κυριακή. Παράλληλα ελέγχουν την ΠΑΕ με πρόθεση να επενδύσουν. Θα βρουν δυσάρεστους αριθμούς μόνον, ένα ιδιαίτερα αδύναμο ρόστερ παικτών κι ένα ερείπιο στη θέση του γκρεμισμένου Ναού στη Ν. Φιλαδέλφεια. Καταλαβαίνει ο καθένας την απογοήτευσή τους…

Όμως, όλα αυτά που θα βρουν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας αν ζήσουν τον παλμό ενός γεμάτου ΟΑΚΑ και αγγίξουν τη δυναμική της ψυχής στην ΑΕΚ. Δεν σας μιλάω με υποβολέα τη φαντασία μου. Η ENIC του 1997 ήταν πολύ ισχυρότερη ως υποψήφιος επενδυτής στη ΠΑΕ ΑΕΚ και διέθετε τεράστιας ικανότητας διαπραγματευτές, διεθνούς εμπειρίας. Όμως, η εκπόνηση μιας ειδικής Μελέτης με την οποία παρουσίαζα την αληθινή δύναμη της ΑΕΚ, τις τεράστιες δυνατότητες ενός σύγχρονου Δικτύου 600.000 Ενωσίτικων Οικογενειών δηλαδή, υποχρέωσαν την ENIC να δεχτεί το deal. Πολύ περισσότερο διότι γνώριζε (μαζί με τον κύριο Oldfield της ΝΕΤΜΕΝΤ) ότι η δομή της Μελέτης του Δικτύου ΑΕΚ ήταν μια πρόκληση επενδύσεων την οποία είχαν ήδη δεχτεί δύο ακόμη σπουδαίοι επιχειρηματικοί φορείς και είχαν αυτοπροταθεί στην ΑΕΚ.

Υ.Γ.2: Ενωσίτες, με τη παρουσία σας στο ΟΑΚΑ να βεβαιώσετε ότι εμείς θα γράψουμε το όνομά μας πάνω στο «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», όπως οι Ιδρυτές έγραψαν ανεξίτηλα τα δικά τους ονόματα στο «ΘΕΜΕΛΙΟ 20» που εκείνοι έκτισαν. Και το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» θα είναι για τους υποψήφιους επενδυτές μας στην ΠΑΕ μια ρεαλιστική ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ της ΑΕΚ, από τα σπλάχνα της ίδιας της ΑΕΚ, έτοιμη να φωνάξει ένα θερμό «παρών» σε κάθε περίπτωση που οι επενδυτές μας στην ΠΑΕ αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Ένα χέρι θα τους προσφερθεί για να τους στηρίξει ρεαλιστικά. Δεν θα έχουν παρά να πιάσουν το απλωμένο χέρι βοήθειας και το πρόβλημα θα εξαφανίζεται.

Το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» ετοιμάζεται ταχύτατα, προσανατολισμένο τώρα με προτεραιότητα σ’ αυτόν τον επίκαιρο στόχο του, συμπαράστασης στους επενδυτές της ΠΑΕ.

Υ.Γ.3: Δημήτρη Μελισσανίδη και Πόλυ Χατζηιωάννου ελάτε μαζί μας. Θα σας αναδείξουμε σε θεμέλια του «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», χωρίς να «ματώσει» κανείς αυτή τη φορά. Θα αποτελέσετε λαμπρά ψυχόνια αναφοράς της νέας ομαδικής συνείδησης που οφείλουμε να δημιουργήσουμε στην ΑΕΚ. Δεν μπορείτε πια ούτε εσείς ούτε η ΑΕΚ να ζούμε με το φόβο του Βαγγέλη Μαρινάκη όσο ικανός και ισχυρός αν είναι. Καμιά λιποταξία και λιποψυχία δεν είναι ανεκτή στην ΑΕΚ πλέον. Νίκο Νοτιά και Πέτρο Παππά είστε οι ουσιαστικοί σημερινοί μέτοχοι της ΠΑΕ, μπείτε στο consorcium «Βιντιάδη-Χάρις». Μας χρωστάτε αλλά και σας χρωστάμε, άρα θα τα βρούμε αγαπητοί μου Ενωσίτες Νίκο και Πέτρο.

Το πρώτο χρέος στην ΑΕΚ σήμερα είναι να υποδεχθούμε, και όλοι μαζί να σφίξουμε το χέρι των υποψήφιων επενδυτών, χωρίς ούτε μια απουσία. Κανείς δεν μπορεί να παραμείνει απ’ έξω στο διαρκή ρόλο Κιγκινάτου για την ΑΕΚ. Πρέπει πρώτοι εμείς να επιδείξουμε στάση ενιαίας εντιμότητας απέναντι στους υποψήφιους επενδυτές οι οποίοι μας τιμούν με το ενδιαφέρον τους, έτσι ώστε να εδραιώσουμε και τη δική μας απαίτηση να φερθούν το ίδιο έντιμα στην ΑΕΚ μας και εκείνοι. Δικαίωμά μας ήταν τα λάθη όλων μας, όμως αυτή τη δραματική στιγμή για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως κανένας Ενωσίτης δεν έχει πια την πολυτέλεια λάθους, δυστυχώς.

«Άρατε πύλας» Ενωσίτες.

Όλοι οι Ενωσίτες, πρώην και διάδοχοι αρχηγοί της ΑΕΚ. Όμως, πρέπει πολύ να προσέξετε να μη γίνει λάθος. Να μην υπάρξει παράλειψη, απουσία δηλαδή. Γι’ αυτό σας θυμίζω ότι το κλειδί του Παραδείσου ήταν ανέκαθεν -και είναι- το ίδιο που ανοίγει και τις πύλες της Κόλασης. Και λυπούμαι που πρέπει να σας πω ότι κάθε απουσία την Κυριακή δεν θα είναι παρά μια ακόμη δική σας σπρωξιά της ΑΕΚ μας προς τη Κόλαση, στα σύνορα της οποίας βρίσκεται ήδη. Δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία επίδειξης δύναμης και τόσο σημαντικής συνεισφοράς στην ΑΕΚ μας.

Ενωσίτες δημοσιογράφοι, ξεχάστε τα δημοσιογραφικά τσαλίμια και καταργήστε την ξύλινη γλώσσα. Μπείτε στο νου, τη καρδιά και τα αυτιά όλων των Ενωσιτών. Είναι ανάγκη να γίνετε σειρήνες της ΑΕΚ. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω απ’ τη καλή. Όταν θέλετε, μπορείτε περισσότερο και καλύτερα απ’ τον καθένα μας. Στο κάτω κάτω της γραφής οφείλετε να κάνετε κι εσείς κάτι. Κάτι πιο σημαντικό από όλους μας γιατί εσείς είστε Επαγγελματίες. Στείλτε το μήνυμα, λοιπόν, εκεί που πρέπει, όπως πρέπει, και να είστε βέβαιοι ότι όλα θα αλλάξουν στη μεγάλη κοινή μας αγάπη, την ΑΕΚ.

Εσείς οι 60.000 Ενωσίτες που θα δώσετε το παρόν στο ΟΑΚΑ θα κρατάτε το κλειδί για να ανοίξουν οι πύλες του λαμπρού μέλλοντος στην ΑΕΚ.

Εγώ με τα 77 χρόνια και τη λαβωμένη υγεία μου σας περιμένω με αγωνία για να αισθανθώ μια φορά ακόμη τη περηφάνια που μου δίνει η μεγάλη τιμή να ανήκω στην ΑΕΚ.

Μ.Τ.

Κοινοποίηση: Στην ΟΡΧΗΣΤΡΑ της Original 21»
.

Σχεδόν… κομπλέ ο Λεβαδειακός 

14/9/2012

Σχεδόν… κομπλέ ο Λεβαδειακός
Χωρίς τον Νοε Ακόστα θα υποδεχτεί ο Λεβαδειακός τη Βέροια στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τα άλλα ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες του συλλόγου της Βοιωτίας, ώστε να κάνει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από δύο ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Τώρα όσον αφορά στη τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τη «βασίλισσα» που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (14/9) ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην επιθετική όσο και την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τη Βέροια:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου και Μπουντόπουλος.

«Δεν φοβόμαστε κανένα» 

14/9/2012

«Δεν φοβόμαστε κανένα»
Ενθαρρυντικά μηνύματα για την ψυχολογία των πιτσιρικάδων της ΑΕΚ έστειλε ο Ντίνος Νικολόπουλος.

Μιλώντας στη NOVA, ο 19χρονος μπακ της «Ένωσης» τόνισε ότι κανείς σ’ εκείνη δεν έχει πτοηθεί από τις δυο ήττες που προηγήθηκαν.

Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι με δουλειά και τη βοήθεια του κόσμου, η «Ένωση» δεν έχει να φοβηθεί κανένα -και φυσικά ούτε τον Άρη που αντιμετωπίζει την Κυριακή.

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Ο Άρης είναι στην ίδια κατάσταση μ’ εμάς. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει πολύ και πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε επηρεαστεί και τόσο από τα δύο πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μας λέει και ο προπονητής να είμαστε ήρεμοι, να μην αγχωνόμαστε και πάντα να κοιτάμε το επόμενο ματς», τόνισε ο Νικολόπουλος.

Και όταν ερωτήθηκε επί προσωπικού και τις αδυναμίες που έχει στο παιχνίδι του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέρα με τη μέρα, με τη δουλειά που κάνουμε βελτιωνόμαστε. Όλα τα παιδιά, όχι μόνο εγώ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους μας και πιστεύω ότι με τον καιρό θα πάρουμε όλοι συμμετοχές. Εγώ προσωπικά χρειάζομαι βελτίωση στην αμυντική τακτική, αλλά με τη βοήθεια του προπονητή θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος».

Αμφίβολος ο Ρομπέρ 

14/9/2012

Αμφίβολος ο Ρομπέρ
Με τις γνωστές απουσίες, αλλά και με την γνωστή αμφιβολία μέχρι την τελευταία στιγμή για κάποιον ποδοσφαιριστή, στην προκειμένη περίπτωση του Ρομπέρ, συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Πάμπλο Γκαρσία και Ματέους Βιβιάν περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Απρόοπτο με τον Ρομπέρ, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στον γλουτό και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί το Σάββατο. Σε πρώτη φάση δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη, ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες (στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας) την Κυριακή, στην Τούμπα.

Αναλυτικά: Γλύκος, Χακόμπο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Πέλκας, Σταφυλίδης, Φωτάκης.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Προσοχή στον Αρετόπουλο» 

14/9/2012

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Προσοχή στον Αρετόπουλο»
Αντίθετη με τον ορισμό του Αρετόπουλου φαίνεται πως είναι η Παναθηναϊκή Συμμαχία, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για τον Τρικαλινό διαιτητή και τα σφάλματα του παρελθόντος του.

«Σαν 4ος διαιτητής δεν έγραψε τίποτα για τα γνωστά επεισόδια του προπέρσινου ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος στους φιλοξενούμενους. Και για τα δύο τιμωρήθηκε», ήταν μεταξύ άλλων οι… καταγγελίες του Σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή επελέγη να σφυρίξει ο κ. Αρετόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν 4ος στο προπέρσινο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Δεν κατέγραψε τίποτα για τα γνωστά επεισόδια σε βάρος των παικτών της ομάδας μας με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ως το τέλος της συγκεκριμένης σεζόν. Πέρσι, στον αγώνα Ολυμπιακός – Πανιώνιος για το Κύπελλο, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους φιλοξενούμενους (στο 0-0) με αποτέλεσμα την εκ νέου τιμωρία του.

Στα παραπάνω προσθέτουμε τις πρόσφατες καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χρήστου Σάββα για “μιλημένους πίνακες διαιτητών”, αλλά και την επιλογή ρέφερι με αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο των στημένων (Σιδηρόπουλος). Για τον τελευταίο μάλιστα συζητούν, στις απομαγνητοφωνημένες από την ΕΥΠ κασέτες για τα στημένα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος με τον Αχιλλέα Μπέο, όπως δηλώθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΔ Σωτήρη Βοργιά στη σημερινή (14/9) εκπομπή “Εφεση”, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΊ. Ήδη στα πρώτες δύο αγωνιστικές είχαμε ως Παναθηναϊκή Συμμαχία επισημάνει παρόμοια περιστατικά και ζητάμε πιστή τήρηση των κανονισμών και ισονομία». 

Στα Σπάτα Χάρις-Βιντιάδης! 

14/9/2012

Στα Σπάτα Χάρις-Βιντιάδης!
Καλώς τον και… ας ήρθε νωρίτερα!

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Κιθ Χάρις επισπεύστηκε, ο Άγγλος έφτασε νωρίτερα στην Ελλάδα και δεν έχασε καθόλου χρόνο!

Συνοδευόμενος, λοιπόν, από τον Δημήτρη Βιντιάδη, ο επικεφαλής της «Seymour Pierce» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση και να συναντήσει τους Δημητρέλο και Μαύρο!

Παρόλο που αναμενόταν να φτάσει το απόγευμα στην Ελλάδα, ο Χάρις έφτασε από το πρωί της Παρασκευής στη χώρα μας. Και σκοπός της επίσκεψής του φυσικά δεν είναι άλλος από το να πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές του ίδιου και του Δημήτρη Βιντιάδη με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να προχωρήσει το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ.

Πριν βρεθούν λοιπόν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με τον Άρη φρόντισαν να κάνουν από σήμερα την πρώτη γνωριμία τους με την «Ένωση».

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής αμφότεροι βρέθηκαν στα Σπάτα, για να πάρουν μια ιδέα από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και φυσικά να συναντηθούν με τους ανθρώπους που της ΠΑΕ. Πριν συζητήσουν, μάλιστα, με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Θωμά Μαύρο, πήραν και… αγωνιστική γεύση παρακολουθώντας μέρος της απογευματινής προπόνησης.

Κατά τη διάρκεια, δε, της παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, με τον Κιθ Χάρις να χαιρετά όλους όσους συνάντησε (από τους Τσιάρτα και Κωστή μέχρι τους υπαλλήλους της ΠΑΕ) και να αστειεύεται σε αρκετές από τις συνομιλίες του με τον Δημητρέλο.

Κατόπιν όλων αυτών οι Χάρις-Βιντιάδης αναμένεται να επισκεφθούν το Σάββατο και τον χώρο που βρισκόταν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια -πριν βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ όπου (ελπίζεται πως) η ατμόσφαιρα που θα φτιάξουν οι φίλοι της ΑΕΚ θα τους επιβεβαιώσουν πόσο πόλυ αξίζει να επενδύσουν στην ΠΑΕ.

Δεν πάει Κρήτη ο Μπρίτο 

14/9/2012

Δεν πάει Κρήτη ο Μπρίτο 
Την αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιά (16/9 18:15) στην Κρήτη ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες του μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου άφησε εκτός τον Μπρίτο για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή τουτου από την στιγμή που έχει κάκωση στο γόνατο.

Η ομάδα του Περιστερίου θα κάνει άλλη μία προπόνηση αύριο στον προπονητικό της κέντρο και έπειτα θα αναχωρήσει για τα Χανιά. Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσει και ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι 19 «εκλεκτοί» του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καλλέργης, Καραμάνος, Γκαρσία, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Επστάιν, Κούτσι, Καραγκούνης, Μπέλιτς, Μπάλλας και Σουμπίνιο.

Πετάει για Ηράκλειο ο Σαρ 

14/9/2012

Πετάει για Ηράκλειο ο Σαρ
Με απόλυτη επιτυχία πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Μοχάμεντ Σαρ.

Μάλιστα, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Παρασκευής (14/9), αφού βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάνθου Πουλινάκη.

Ο 29χρονος στόπερ άφησε εντυπωσιασμένο το ιατρικό επιτελείο των Κρητικών, το οποίο δεν εντόπισε κάποιο πρόβλημα σε αυτόν. Ωστόσο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ από θέμα φυσικής κατάστασης βρίσκεται αρκετά πίσω σε σχέση με τους νέους του συμπαίκτες, όμως σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου του Ηρακλείου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε διάστημα δέκα ημερών. 

Στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ανακάλυψαν την Παρασκευή… 

14/9/2012

Στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ανακάλυψαν την Παρασκευή…
Μόνο ο Παναθηναϊκός δεν ψήφισε το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας!

Κι αυτό, διότι οι «πράσινοι» ζήτησαν από την διοργανώτρια αρχή μετά τα ευρωπαϊκά τους ματς (όλα είναι Πέμπτη) να αγωνίζονται Δευτέρα.

Μέρα, που υπάρχει στο μενού των μεταδόσεων.

Αυτό δεν έγινε δεκτό κατά 80% από την Λίγκα, ενώ πέρυσι, για το Ολυμπιακος-ΑΕΚ επί παραδείγματι ανακαλύφθηκε μια μέρα που δεν γίνονταν καν αγώνες!

Με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται την «Ένωση», Παρασκευή! Με αίτημα, την προσαρμογή τους στα χιόνια της Μόσχας…Κάτι τέτοια είναι που εξοργίζουν τους φίλους του «τριφυλλιού» και πάνω σε τέτοιες αποφάσεις όπως αυτή είναι που βασίζεται η Παναθηναϊκή Συμμαχία και βγάζει ανακοινώσεις.

Διότι είναι ξεκάθαρο πια, πως ο λόγος των «πράσινων» δεν… περνάει σε κανένα κέντρο αποφάσεων. Είτε αυτό λέγεται ΕΠΟ, είτε ΚΕΔ, είτε Σούπερ Λίγκα… Και ταυτόχρονα, είναι και ξεκάθαρο πως όποτε ζητήσει εξυπηρέτηση η οτιδήποτε ο αντίπαλος τους, γίνεται άμεσα. Κι αυτό, είναι βέβαιο πως ενοχλεί τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και την Παναθηναϊκή Συμμαχία. 

«Η ΑΕΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες» 

14/9/2012

«Η ΑΕΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες»
Νίκη με καλή απόδοση είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο προσεχές παιχνίδι απέναντι στον Άρη, όπως τόνισε ο Ταξιάρχης Φούντας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως μια ομάδα όπως η «Ένωση» δεν θα πρέπει να ψάχνει δικαιολογίες μετά από ήττες σαν εκείνης στην Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 17χρονου μέσου στην κάμερα της Nova:

«Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια. Νωρίς είναι ακόμα. Εμείς πάντως δίνουμε το 100% και θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση. Την Κυριακή παίζουμε κόντρα στον Άρη, στην έδρα μας, με τον κόσμο δίπλα μας. Είναι και ο Άρης μια νέα και καλή ομάδα, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη», είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει μετά την ήττα της ομάδας του από τη SKODA:

«Τα είπα πάνω στα νεύρα μου, λόγω της έντασης του αγώνα. Η ΑΕΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες για τις ήττες. Προχωράμε».

Αναφορικά με το αν πρόκειται να αγωνιστεί ως βασικός απέναντι στον Άρη, ξεκαθάρισε: «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Όπου θέλει ο προπονητής με βάζει για να βοηθήσω και την ομάδα και τον εαυτό μου».

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Ουζουνίδη 

14/9/2012

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Ουζουνίδη
Την τελευταία τους απογευματινή προπόνηση πριν το παιχνίδι με τη Κέρκυρα πραγματοποίησαν την Παρασκευή (14/9) οι παίκτες της Ξάνθης.

Ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, είδε όλους τους παίκτες του να δίνουν το «παρών» σε αυτή, με αποτέλεσμα να έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο» πριν το ματς της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στη προπόνηση της Παρασκευής (14/9) ο Έλληνας τεχνικός έβαλε τους παίκτες του αρχικά να κάνουν προθέρμανση με μπάλα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν ασκήσεις ταχύτητας, ενώ στο τελευταίο μέρος της η ένταση αυξήθηκε. Επίσης, έγινε γνωστό πως οι παίκτες της ακριτικής ομάδας πριν πετάξουν για τη Κέρκυρα θα κάνουν άλλη μία προπόνηση στη Ξάνθη το πρωί του Σαββάτου (15/9). 

Χουχούμης: «Μόνο για τη νίκη» 

14/9/2012

Χουχούμης: «Μόνο για τη νίκη»
Ένα είναι το αποτέλεσμα για το οποίο θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανθρακικό, σύμφωνα με τον Διαμαντή Χουχούμη.

Ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα ανέβηκε στην Κομοτηνή με στόχο μονάχα τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, έπειτα από την απροσδόκητη ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ΟΑΚΑ, στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

«Το ότι παίζει με τον Παναθηναϊκό πιστεύω πως σίγουρα δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στους παίκτες του Πανθρακικού» ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουχούμης στο novasports.gr:

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Πανθρακικός ανέβηκε φέτος, δεν ξεκίνησε πολύ καλά στα δύο παιχνίδια και τώρα σε ένα θα θέλει να κάνει ένα καλό αποτέλεσμα σίγουρα αλλά και εμείς από την μεριά μας πάμε μόνο για τη νίκη».

Για τη νοοτροπία του Πανθρακικού απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα αν δεν έχεις πάρει κάποιους βαθμούς σ' αυτά τα δύο παιχνίδια κοιτάς με διαφορετική νοοτροπία το επόμενο παιχνίδι και σίγουρα θες να πάρεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Το ότι παίζει με τον Παναθηναϊκό πιστεύω πως σίγουρα δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στους παίκτες του Πανθρακικού».

Σαρ: «Έκανα την καλύτερη επιλογή» 

15/9/2012

Σαρ: «Έκανα την καλύτερη επιλογή»
Στο Ηράκλειο και στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» βρέθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (14/9) ο Μοχάμεντ Σαρ.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, που είναι μεταγραφή του ΟΦΗ, παρά το γεγονός πως ήταν κουρασμένος δεν αρνήθηκε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, ενώ τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομάδα που οι άνθρωποι της με πίστεψαν και είμαι εδώ για δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του με τον ΟΦΗ:

«Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να το διασκεδάσω και να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να κερδίζω. Δεν ξέρω την ομάδα γιατί δεν τους έχω δει ακόμα. Έχω μιλήσει μόνο με τον πρόεδρο. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί . Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι θα κάνουμε τόσο εγώ όσο και η ομάδα».

Για το τι γνωρίζει για τον ΟΦΗ:

«Γνωρίζω για την πόλη αλλά δεν ξέρω και πολλά για την ομάδα γιατί δεν έχω παίξει ποτέ ως αντίπαλος της».

Για το πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί:

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αυτές τις δύο εβδομάδες και όταν υπάρξει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες πιστεύω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος».

Για το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε πολλές συμμετοχές στις ομάδες που έπαιξε:

«Ξέρετε στο ποδόσφαιρο πολλές φορές κάνεις κακές επιλογές και γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε εσένα. Αυτός είναι ο λόγος. Δεν έχω χάσει όμως καθόλου την όρεξη μου για ποδόσφαιρο και είμαι έτοιμος για να το δείξω αυτό στο γήπεδο»

Για το γεγονός ότι υπέγραψε για ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ:

«Ο πρόεδρος ήθελε να υπογράψουμε για παραπάνω από ένα χρόνο , αλλά νομίζω ότι είναι καλό τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα το συμβόλαιο για ένα χρόνο. Θέλω να παίξω και τον Ιανουάριο αν ήμαστε όλοι ικανοποιημένοι γιατί να μην ανανεώσω το συμβόλαιο μου για ένα η δύο χρόνια ακόμη».

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Έχω παίξει σαν αντίπαλος του Ολυμπιακού , αλλά έχω πολλούς φίλους που παίζουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Τους πήρα τηλέφωνο πριν συμφωνήσω με τον ΟΦΗ και μου είπαν αρκετά θετικά για την χώρα σας, και ότι έχει πολύ καλό καιρό όπως και την Αφρική. Για τον ΟΦΗ μου είπαν ότι είναι μια ομάδα που έχει αρκετό κόσμο και αυτό είναι που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο της ομάδας:

«Δεν έχω να τους πω κάτι ιδιαίτερο. Απλώς θέλω να τους δείξω τι αξίζω. Ο κόσμος αν δει ότι παίζεις καλά τους αρέσεις αν όχι δεν του αρέσεις. Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το καλύτερο μου μπορώ να κάνω» .

Preview: Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (Novasports, 17:15) 

15/9/2012

Preview: Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (Novasports, 17:15)
Κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια δεν έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ταξίδεψε στην Κομοτήνη… λαβωμένος. Αντίθετα, ο Πανθρακικός θα είναι πλήρης και με το... γεμάτο το οπλοστάσιο του και το γεμάτο γήπεδο θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί.

Πανθρακικός: Με 4 κόσμο και πίστη…

Σε γεμάτο γήπεδο θα υποδεχθεί ο Πανθρακικός τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (17:15) για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους εξής έντεκα: Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Στάθης, Λουσέρο, Μίνγκα, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Κουτσόπουλος, Κοντογουλίδης και Πρίττας.

Η αποστολή της Θρακιώτικης ομάδας: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Λαδάκης, Λουσέρο, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Μίνγκας, Μουνάφο, Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Στάθης, Σερφά, Βιγιαρέχο, Βαχιρουά, Χρήστου.

Παναθηναϊκός: Με Κουίνσι – Σισοκό…

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά φέτος, τον Κούινσι και αναμένεται να τον ρίξει στην μάχη από το πρώτο λεπτό. Ο Μπουμσόνγκ κρίθηκε ανέτοιμος όπως και οι Βελάσκες-Μπαρμπαρούσης, ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος και ο Πορτογάλος σκέφτεται στο 4-2-3-1 να βάλει τους εξής:

Τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Σεϊταρίδη, Βύντρα, Πίντο, Σπυρόπουλο από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο Βιτόλο μαζί με έναν εκ των Μαρίνου-Ζέκα θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους, οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι θα είναι η μεσοεπιθετική τριπλέτα που έχει εντολή να αλλάζει συχνά θέσεις. Στη κορυφή, ο Φορναρόλι φαίνεται να κερδίζει την μάχη από τον Τοτσέ.

Preview: Γιάννενα-Ολυμπιακός (Novasports, 19:30) 

15/9/2012

Preview: Γιάννενα-Ολυμπιακός (Novasports, 19:30)
Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που φιλοξενείται στην πάντοτε δύσκολη έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Πολύ βροχή και πολύ κόσμο περιμένουν οι ιθύνοντες των δύο ομάδων, οι οποίες κατεβαίνουν με λιγοστές απουσίες.

ΠΑΣ Γιάννενα: Όπως με τον Παναθηναϊκό...

Ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνιζε στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να παίξουν χωρίς φόβο, όπως έκαναν άλλωστε και με τον Παναθηναϊκό. Μοναδικό πρόβλημα, η απουσία του Θέμη Τζημόπουλου και ενδεχομένως ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, αφού οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για βροχές και καταιγίδες κατά την διάρκεια του Σαββάτου.

Οι Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος, Μιχαήλ, Πατσατζόγλου, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Τσουκαλάς και Κεϊτά αναμένεται να είναι οι έντεκα εκλεκτοί, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταμπάσης, Ντάσιος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Τζάνης, Αυγενικού.

Ολυμπιακός: Πάμε για το τρία στα τρία

Χωρίς απώλεια θέλει να συνεχίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός που πήγε με στόχο να κάνει το τρία στα τρία στην πόλη των Ιωαννίνων. Ο Ζαρντίμ, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κοντρέρας και Μανιάτη ενώ το 4-3-3 του Πορτογάλου, αναμένεται να το συνθέσουν οι Κάρολ, Χολέμπας, Σιόβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φείσα, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Προσοχή στον αγωνιστικό χώρο έχει συστήσει στους ποδοσφαιριστές του ο Ζαρντίμ, αφού ο Ολυμπιακός την Τρίτη δίνει το πρώτο του παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων που πήγε στα Γιάννενα, είναι η εξής:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο.

Preview: Λεβαδειακός-Βέροια (17:15, Novasports2) 

15/9/2012

Preview: Λεβαδειακός-Βέροια (17:15, Novasports2)
Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν και πάμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα!

Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα στα «στρατόπεδα» του Λεβαδειακού και της Βέροιας εν όψει της αναμέτρησής τους για τη τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας το Σάββατο, στη Λιβαδειά.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη από το www.sport-fm.gr.

Λεβαδειακός

Οι προσδοκίες για φέτος είναι σίγουρα αρκετά υψηλές. Μπορεί να παραμένει στο μηδέν μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, όμως μην ξεχνάμε ότι αγωνίστηκε κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Από εδώ και πέρα είναι το ζουμί... Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχοντας αφήσει πίσω τα δύσκολα παιχνίδια με τους «αιώνιους» είναι ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να κάνει... σεφτέ.

Ο Έλληνας τεχνικός-που είχε αναστατώσει με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό- έχει έναν και μοναδικό «πονοκέφαλο», που ακούει στο όνομα Νόε Ακόστα, ο οποίος λόγω τραυματισμού αποκλείστηκε από την αποστολή. Εκτός έμεινε φυσικά και ο Μπρίτο, ο οποίος αποκτήθηκε μόλις την Πέμπτη. Προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι Κυριακίδης, Μεντί, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι, Κόρμπος, Ροτζέριο, Πόι, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας και Ζαουί

Η 20μελής αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος

Βέροια

Και τι δεν είχαμε στην ομάδα της Βέροιας. Από την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα και την ήττα εντός έδρας και πάλι κόντρα στον Πανιώνιο. Κάπου εκεί δημιουργήθηκαν εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα, με τον Μάκη Χάβο να αποτελεί παρελθόν.

Στον πάγκο της ομάδας κόντρα στο Λεβαδειακό θα καθίσει ο γυμναστής της ομάδας, Νίκος Καρύδας. Με τον νεοαποκτηθέντα Κάρλο Κόστλι στην αποστολή και τον Παντελή Καφέ, αλλά χωρίς τους Καλί και Δασκαλάκη θα παραταχθεί η «βασίλισσα του βορρά». Ερωτηματικό αποτελεί κατά πόσο θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα ο Καρύδας.

Αναλυτικά, η 19μελής αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Τόμας, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Μπεσέρα, Βεργώνης, Καλογέρης, Ζε Βίτορ, Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγέρμε, Ιωάννου και Κοστλι.

Μας συγχωρείτε για τη διακοπή… 

15/9/2012

Μας συγχωρείτε για τη διακοπή… 
Με το θέαμα που θα προσφέρουν πιθανότατα δεν θα μας αποζημιώσουν για τη διακοπή.

Τώρα που είμαστε μεταξύ μας όμως, ας το παραδεχθούμε:

Πεθυμήσαμε Σούπερ Λίγκα!

Και θα τα δούμε όλα!

Και τις… τσάρκες των «αιωνίων» στην επαρχία (με Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός, με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός)!

Και τη ματσάρα του ΠΑΟΚ με τον αγριεμένο Αστέρα!

Και την ΑΕΚ να φοράει τα καλά της για να ‘ρθει ο Άρης κι ο… Χάρις!

Παρακολουθήστε live όλα τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής από το sport-fm.gr.


Σάββατο, 15/9

Λεβαδειακός-Βέροια (17:15, NovaSports 2)

«Είμαστε εμείς, αλλά είσαστε κι εσείς…» Αντλώντας παρηγοριά ο ένας απ’ τον άλλο, δυο από τους «νηστικούς» του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν να κολατσίσουν το πρώτο τρίποντο. Για να γίνει αυτό, βέβαια, χρειάζεται γκολ. Σαν αυτό που δεν έχουν πετύχει (παίζοντας με τους «αιώνιους» πάντως) οι Βοιωτοί. Και σαν αυτό του Πανιωνίου, που άφησε τη «βασίλισσα» με τις εντυπώσεις -αλλά κι ένα ωραιότατο μηδενικό μετά από δυο αγώνες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λιβαδειάς


Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (17:15, NovaSports 1)

Πορτοκαλάδα με Π-ανθρακικό! Μια τέτοια ψάχνει ο Παναθηναϊκός για να πάει κάτω το «κόκαλο» που κατάπιε με τον ΠΑΣ! Χωρίς περιθώρια για άλλη γκέλα, οι «πράσινοι» θα χρειαστούν σοβαρότερη εμφάνιση απ’ αυτές σε Λιβαδειά και ΟΑΚΑ για να φύγουν με το διπλό απ’ την Κομοτηνή. Αλλιώς μπορεί να… φύγουν ακόμα πιο απομακρυσμένοι από την κορυφή- εφόσον αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό που άγχωσε την Τούμπα και όχι αυτόν που κατάπιε ο Πλατανιάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Κομοτηνής


ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Εσύ… ΠΑΣ υποψιασμένος! Ο Παναθηναϊκός (όπως αποδείχθηκε) δεν ήξερε. Και την πάτησε. Ο Ολυμπιακός όμως ξέρει πόσο επικίνδυνοι είναι οι Ηπειρώτες. Και δεν δικαιολογείται να την πατήσει κι εκείνος. Συνδυάζοντας τον χαρακτήρα που έδειξαν στη Βέροια και την άνεση που έδειξαν με τον Λεβαδειακό, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το διπλό που θα κρατήσει… τις αποστάσεις που ήδη έχουν πάρει από τον «αιώνιο».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


Κυριακή, 16/9

Κέρκυρα-SKODA Ξάνθη (16:00, NovaSports 1)

«Με φόρα απ’ τα Πηγάδια» και «με τα χέρια άδεια»! Κάπως έτσι ετοιμάζονται να τρακάρουν και… όποιον πάρει ο Χάρος. Αν και οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει ήδη να φλερτάρουν μαζί του -με χλωμές εμφανίσεις, δυο ήττες και κανένα γκολ. Και όχι ότι οι ακρίτες «πυροβολούν». Αυτό το ένα που πέτυχαν όμως με την ΑΕΚ ήταν αρκετό για να εξαργυρώσει την εμπειρία τους και να κάνει (αμέσως-αμέσως) τέσσερα τα… φασούλια στο σακούλι τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (18:15, NovaSports 2)

Home, sweet home! Τα ταξίδια σε Βιέννη (κυρίως) και… Περιστέρι (δευτερευόντως) ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να προσγειωθεί ανώμαλα. Και ενδεχομένως να συναντήσει… στη διαδρομή τον Αστέρα! Ο οποίος ανέβηκε στα σύννεφα με το διπλό επί της ΑΕΚ και εγκαταστάθηκε με την τριάρα στην Κέρκυρα. KAI αυτά τα σύννεφα ΚΑΙ εκείνα που έχουν μαζευτεί πάνω από την Τούμπα καλείται να διαλύσει μια πειστική -επιτέλους- εμφάνιση της ομάδας του Δώνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Πλατανιάς-Ατρόμητος (18:15, NovaSports 1)

«Τι ωραία βαθμολογία»! Αν το πρωτάθλημα ήταν στις τελευταίες αγωνιστικές, ο Ατρόμητος θα χτυπούσε κούπα. Και ο Πλατανιάς Champions League! Αφού καμαρώσουν λοιπόν τον πίνακα, οι δυο τους θα προσπαθήσουν να κάνουν (ακόμα) καλύτερη τη θέση τους σε αυτόν. Διότι οι Περιστεριώτες έχουν πάει «Saint James’ Park», αλλά this is… (για πρώτη φορά φέτος) Perivolia!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Περιβολίων


ΑΕΚ-Άρης (20:30, NovaSports 1)

Καλώς τα παιδιά! Καλώς τα και… αν όχι 3-0, τουλάχιστον την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα! Υποδεχόμενη (πέραν του Άρη) και τους Βιντιάδη και Χάρις, η ΑΕΚ θέλει να συνδυάσει την πανηγυρική ατμόσφαιρα που θα φτιάξει ο κόσμος της για να τους υποδεχθεί με τα πρώτα γκολ και βαθμούς της χρονιάς. Εκτός κι αν ο Άρης αποδειχθεί… ζημιάρης και χαλάσει (κάνοντας εκείνος σεφτέ) το «πάρτι» στην εξέδρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Χαρίσης (Γρεβενών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Δευτέρα, 17/9

Πανιώνιος-ΟΦΗ (20:30, NovaSports 2)

Μεθυσμένη… πλατεία! Δυο αγωνιστικές μετά την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, οι φίλοι του Πανιωνίου δεν μπορούν να γιορτάζουν. Μπορούν να… πιουν όμως 2-3 ποτηράκια στην υγειά της ομάδας που φτιάχνει ο Ελευθερόπουλος (και ντούμπλαρε τις νίκες της στη Βέροια). Μια ρακή πάντως, μπορούν να την πιουν κι εκείνοι του ΟΦΗ, που αθόρυβα και χωρίς καν γκολ πήρε δυο ποντάκια -και καθόλου δεν θα χαλαστεί αν τσιμπήσει άλλο ένα στη Νέα Σμύρνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Σάββατο, 22/9

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (17:15)
Λεβαδειακός-Πανιώνιος (17:15)
SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ (19:30)

Κυριακή, 23/9

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Άρης-Κέρκυρα (18:15)
ΟΦΗ-ΑΕΚ (18:15)
Ολυμπιακός-Πανθρακικός (20:30)

Δευτέρα, 24/9

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (20:30) 

Έτοιμος για… διπλή μάχη 

15/9/2012

Έτοιμος για… διπλή μάχη
Τα πλάνα του για δύο δύσκολες μάχες, αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αύριο στην Τούμπα (18:15) για την τρίτη αγωνιστική, αλλά κι εκείνη στην UEFA για την έφεση που θα κατατεθεί τη Δευτέρα, έχουν ετοιμάσει στον ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες είναι εκ των ανταγωνιστών του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό το κίνητρο για νίκη είναι ακόμη μεγαλύτερο. Ο Γιώργος Δώνης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Γκαρσία, Σαλπιγγίδης και Βιβιάν, ενώ ενοχλήσεις μετά από ένα χτύπημα στο γλουτό έχει ο Ρομπέρ και πιθανώς να μείνει εκτός ενδεκάδας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει βρει το σχήμα που θα παρατάξει. Άλλωστε οι επιλογές δεν είναι και πολλές. Ο Γλύκος θα είναι στο τέρμα, οι Κουμάλο και Κατσικάς στόπερ, με τον Έτο δεξιά και τον Λίνο αριστερά τους, Φωτάκης και Λάζαρ θα είναι τα κεντρικά χαφ, αριστερά θα παίξει-εφόσον είναι καλά-ο Ρομπέρ και δεξιά ο Γεωργιάδης, ενώ παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση θα είναι ο Λόρενς. Εφόσον ο Ρομπέρ κριθεί ανέτοιμος, ίσως ο Λόρενς παίξει στο κέντρο και ο Γιάννου να περάσει στην επίθεση. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 18:00.

Υπό το βλέμμα του Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης θα παρακολουθήσει από κοντά την αυριανή αναμέτρηση. Ο νέος μεγαλομέτοχος θέλει να δώσει το στίγμα πως είναι κοντά στην ομάδα, αλλά και να τονίσει τη σημασία της αναμέτρησης. Λεπτομέρειες για την άφιξή του δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως άλλωστε συνηθίζεται από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία.

Δύσκολα τα πράγματα

Ευθύνες για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, τη μετακίνηση και τον έλεγχο των φιλοξενούμενων οπαδών, αλλά και την εισβολή των δικό του στον αγωνιστικό χώρο, επιρρίπτει η UEFA στον ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει από το σκεπτικό της τιμωρίας για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης, που του εστάλη χθες. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα καταθέσουν τη Δευτέρα την έφεση, αλλά αντιλαμβάνονται πως οι πιθανότητες να «πέσει» η ποινή τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, του ευρωπαϊκού αποκλεισμού για ένα χρόνο με τριετή αναστολή, αλλά και του προστίμου 150.000 ευρώ, δεν είναι με το μέρος τους.

Ήδη χθες η UEFA απέρριψε την έφεση της Ραπίντ, που είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 75.000 ευρώ πρόστιμο. Πάντως οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν τη μάχη τους και σχεδιάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή. Αναμένεται να επιρρίψουν ατομικές ευθύνες στην αστυνομία και στους οπαδούς της Ραπίντ ως υποκινητές των επεισοδίων.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου