ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόβλημα με Λο

Πρόβλημα με Λο 

11/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Πρόβλημα με Λο
Απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση για τη Σαρδηνία και το αυριανό φιλικό με τη Ντιναμό Σάσαρι. Ο Έισι Λο γλίστρησε με αποτέλεσμα να υπερεκταθούν τα πόδια του και να τραυματιστεί στους προσαγωγούς. Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, καθώς υπάρχουν φόβοι για θλάση.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, αποκλείστηκε από την αποστολή για την Ιταλία. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, ο Λο μπορεί να μείνει εκτός δράσης ως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες. Πρόκειται για τους Μάντζαρη, Σλούκα, Σπανούλη, Κατσίβελη, Γκετσεβίτσιους, Σπανούλη, Περπέρογλου, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Άντιτς, Χάινς, Ντόρσεϊ, Μαυροειδή και τον Γιωργάκη, που δοκιμάζεται και αναμένεται να υπογράψει.

Μπαρτζώκας: «Να βγάλουμε συμπεράσματα»

Μόνο χρήσιμα συμπεράσματα έχει να βγάλει ο Ολυμπιακός από τη σειρά των φιλικών που θα δώσει στην Ιταλία, τις προσεχείς ημέρες, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε πως κόντρα στις δυνατές ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι πρωταθλητές, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τι αδυναμίες που υπάρχουν και να δουλέψει πάνω σε αυτές, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως είναι ακόμη να μιλήσει για την αγωνιστική φιλοσοφία των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από ταξίδια και φιλικά. Θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε σε αυτές. ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σιένα είναι αρκετά δυνατές ομάδες, το ίδιο και η Σάσαρι. Θέλουμε να παίξουμε κόντρα σε δυνατές ομάδες για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτή την περίοδο η ομάδα βλέπει τις αδυναμίες της και μοντάρετε. Έχουμε αρκετό βίντεο και προσπαθούμε να βλέπουμε λάθη και να τα διορθώνουμε. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλάμε για φιλοσοφία αλλά και για το τι θα δούμε στο γήπεδο. Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε με ταχύτητα, θα κρατήσουμε πολλά βασικά κομμάτια από πέρσι και με τον καιρό θα βάζουμε και νέα στοιχεία στο παιχνίδι. Η προπόνηση τώρα είναι και πνευματική και σωματική και μέσα από τα φιλικά θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου