ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ζιράρ: "Να κάνουμε με την Μονπελιέ δύο νίκες εντός"

Ζιράρ: "Να κάνουμε με την Μονπελιέ δύο νίκες εντός"

Ο προπονητής της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ, αναφέρθηκε στις Άρσεναλ-Σάλκε και αγνόησε τον Ολυμπιακό. Στόχος του η ομάδα του να σημειώσει, τουλάχιστον, δύο εντός έδρας νίκες στην Γαλλία.
Ο προπονητής της ομάδας της Μονπελιέ, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, μίλησε για τις ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο. Ο 58χρονος τεχνικός, ο οποίος ευθύνεται για το περσινό... θαύμα στο "Σαμπιονά", καθώς η Μονπελιέ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γαλλία, τόνισε πως στοχεύει, τουλάχιστον, σε δύο εντός έδρας νίκες.
Ο Ρενέρ Ζιράρ συγκεκριμένα δήλωσε: "Ομάδες όπως οι Άρσεναλ και Σάλκε δεν έρχονται κάθε μέρα να παίξουν μαζί μας. Είναι μία πρόκληση. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει ένα πολύ υψηλό επίπεδο και υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικέ ομάδες.

Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και γιατί όχι να πάρουμε, τουλάχιστον, δύο εντός έδρας νίκες. Είναι ένας στόχος μας. Όλες οι ομάδες θα δυσκολευτούν στο γήπεδό μας.

Εφόσον δεν προκριθούμε δεν θα κλάψουμε όμως. Θα συνεχίσουμε", ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός της Μονπελιέ, ο οποίος όπως είδατε στις δηλώσεις του δεν έκανε αναφορά στον Ολυμπιακό.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου