ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE



Διαφορα απο SUPER LEAGUE

14/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


To κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

Δεν κάνει έφεση ο «Κατσούρ» 

13/9/2012

Δεν κάνει έφεση ο «Κατσούρ» 
Την απόφαση να μην ασκήσουν έφεση, στη δευτεροβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για την τιμωρία του Κώστα Κατσουράνη, πήραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» θεωρούν πως δεν έχουν αρκετές πιθανότητες, ώστε να μειωθεί η ποινή των έξι αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον «Κατσούρ» λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι δεν θα μπουν καν στον… κόπο.

Αποχώρησε ο Φούντας 

13/9/2012

Αποχώρησε ο Φούντας
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη συνεχίστηκε με προπόνηση στα Σπάτα το πρωί της Πέμπτης, την οποία όμως δεν κατάφερε να «βγάλει» ολόκληρη ο Ταξιάρχης Φούντας.

Ο 17χρονος άσος της Ένωσης ένιωσε κουρασμένος προς το τέλος της και μετά από άδεια του Βαγγέλη Βλάχου πήγε νωρίτερα στα αποδυτήρια.

Φυσικά και δεν πρόκειται για κάτι που ανησύχησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά ίσα-ίσα που φέρνει και ικανοποίηση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας λόγω του πάθους και της θέλησης του μικρού να λαμβάνει μέρος στις ασκήσεις όσο τον δυνατόν με την υψηλότερη ένταση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο νεαρός άσος απόλαυσε περισσότερα λεπτά ξεκούρασης από τους συμπαίκτες του καθώς ακόμη και τώρα δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τις δυνάμεις και την αντοχή του.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Άρη δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και θα βρίσκεται στη αποστολή της Ένωσης.

«Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο» 

13/9/2012

«Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο» 
Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην απολογία για τις προ ημερών ανακοινώσεις ήταν άκρως... επιθετική.

Ο Αριστείδης Καμάρας, μέλος του σωματείου που έχει στην κατοχή του τις μετοχές της ΠΑΕ, ανέφερε στην τοποθέτησή του. «Αν πρέπει να κατηγορηθούμε εμείς τότε πρέπει να κατηγορηθεί και η ΟΥΕΦΑ που στέλνει φακέλους με ύποπτα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια», ανέφερε ο παλιός άσος του τριφυλλιού.

Νωρίτερα ο κ.Καρμής, είχε κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με πρώτο μέλημα να ξεκαθαρίσει ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχουν καμία σχέση αναφορικά με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν…

«Δεν έχει σχέση η Παναθηναϊκή Συμμαχία με την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει σύνδεσμος είναι κάτι τελείως ξεχωριστό», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου όταν γίνονται τόσα που το δυσφημούν», είπε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και συνέχισε με αναφορές στις ποινικές διώξεις για την υπόθεση με τα «στημένα παιχνίδια» το περασμένο καλοκαίρι.

«Αυτοί είναι που έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο. Όταν ακούγονται πρόεδροι στις κασέτες αυτό δεν είναι δυσφήμιση; Όταν ακούγεται ο πρόεδρος της ΚΕΔ να μιλά για στημένους πίνακες και την επόμενη ημέρα παραιτείται και ουδείς εισαγγελέας δεν ασχολείται, τότε αυτό δυσφήμιση δεν είναι;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Κουκουλάκης στο ΠΑΣ-ΟΣΦΠ, Αρετόπουλος στο Πανθρακικός-ΠΑΟ 

13/9/2012

Κουκουλάκης στο ΠΑΣ-ΟΣΦΠ, Αρετόπουλος στο Πανθρακικός-ΠΑΟ
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης του συνδέσμου Ηρακλείου, ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πας Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, θα «σφυρίξει» ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα, σε αυτό της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Κομίνης από την Θεσπρωτία.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Πανιώνιος-ΟΦΗ (17/9, 20:30)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Λεωνίδας Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Γιάννης Κοντιζάς (Πειραιά)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Μανώλης Γιανναδάκης (Λασιθίου)

Λεβαδειακός-Βέροια (15/9, 17:15)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΣ : Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΣ : Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά)

ΑΕΚ-Άρης (16/9, 20:30)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Δήμος Αναστασόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Δημήτρης Νταμπώσης (Πιερίας)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (15/9, 19:30)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΣ : Δημήτρης Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών)

Κέρκυρα-Skoda Ξάνθη (16/9, 16:00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΣ : Νίκος Δημόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Νίκος Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Δημήτρης Μπέρσης (Αρκαδίας)

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (15/9, 17:15)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΣ : Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΣ : Κώστας Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου)

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (16/9, 18:15)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΣ : Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΣ : Χρήστος Μαγιάννης (Αρτας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης)

Πλατανιάς-Ατρόμητος (16/9, 18:15)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

«Τι να κάνουμε, ήταν απόφαση της ΕΠΟ…» 

13/9/2012

«Τι να κάνουμε, ήταν απόφαση της ΕΠΟ…» 
Σε απόφαση της ΕΠΟ, την οποία η Football League δεν είχε περιθώρια να μην κάνει αποδεκτή, απέδωσε την είσοδο των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στο πρωτάθλημα ο Πέτρος Θεοδωρίδης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο β’ αντιπρόεδρος της διοργανώτριας χαρακτήρισε ως σημαντικότερη προϋπόθεση για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση τη συγκατάθεση της Σούπερ Λίγκας για το 4-2 (να πέσουν δυο ομάδες και να ανέβουν τέσσερις).

Παρουσιάστηκε πεπεισμένος, δε, ότι οι αντιδράσεις των άλλων ομάδων δεν θα έχουν αποτέλεσμα και αισιόδοξος ότι θα ικανοποιηθούν τα οικονομικά αιτήματα της Λίγκας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Για την απόφαση να γίνουν δεκτές οι ομάδες στη Football League: «Η προηγούμενη επιστολή της ΕΠΟ ήταν ένα ευχολόγιο. Αυτή που ήρθε τώρα είναι απόφαση. Εμείς είμαστε διοργανώτρια και αφού η ΕΠΟ πήρε αυτή την απόφαση μέσω συμβουλίου, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ξαναλέω, ήταν απόφαση της ΕΠΟ κι εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για τις αντιδράσεις από τις άλλες ομάδες: «Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Υπάρχουν ομάδες που έχουν κόντρα μεταξύ τους, όπως ο «Ολυμπιακός Βόλου με τη Λάρισα και τη Νίκη, η Παναχαϊκή που φέρνει αντιρρήσεις σε όλα τα θέματα, κ.α. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του, είναι φυσιολογικό».

Για το αν μπορεί να μπλοκαριστεί το πρωτάθλημα: «Αν γίνει αυτό, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει ποτέ. Αν κι εφόσον υπάρχουν 21 ομάδες και μπλοκαριστούν οι διαδικασίες, θα πρέπει να περάσουμε μετά τον Αύγουστο. Αν θέλουν κάποιοι να γίνει αυτό, τι να πω. Από τη στιγμή που η ΕΠΟ και η Πολιτεία πήραν την απόφαση, νομίζω ότι θα απορριφθούν οι όποιες ενστάσεις».

Για τις αξιώσεις της Football League: «Το πρώτο αίτημά μας είναι το 4-2 (σ.σ να ανέβουν τέσσερις ομάδες από τη Football League και να πέσουν δυο από τη Σούπερ Λίγκα). Αν δεν περάσει αυτό από το συμβούλιο της Παρασκευής, μπορεί να ανατραπούν όλα. Από ‘κει και πέρα, φυσικά είναι και το οικονομικό. Όταν οι ομάδες είναι περισσότερες, είναι περισσότερες και οι απαιτήσεις. Και πώς να μην είναι, όταν μεγαλώνουν τα έξοδα, οι χορηγίες είναι λιγότερες και τα ματς είναι περισσότερα».

Για το αν πιστεύει πως θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα: «Συζητήσεις γίνανε και γίνονται και πιστεύω πως τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν. Το θέμα είναι να τα βρουν και με τη Σούπερ Λίγκα για να γίνουν 18 οι ομάδες. Ο σημαντικότερος κρίκος της αλυσίδας είναι το 4-2, αυτό πρέπει να περάσει πρώτα».

«Ο Σκόρδας θέλει το κακό του Άρη» 

13/9/2012

«Ο Σκόρδας θέλει το κακό του Άρη»
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης στον Λάμπρο Σκόρδα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. «Θέλει το κακό του Άρη, μας βάζει συνεχώς τρικλοποδιές. Θέλει να μας διώξει και να επιστρέψει καβάλα στο άλογο. Αν μπορούσε θα έδιωχνε και τον Σαμαρά από την κυβέρνηση», τόνισε το μέλος της Κοινωνίας Μελών του Άρη, «πιάνοντας» στις βολές του και τον Νικήτα Ματθαίου… «Είναι σκυλάκι του Σκόρδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη στο αθλητικό Μετρόπολις.

-Για τη διχογνωμία που υπάρχει στο συμβούλιο της ΚΜΑ:
«Μία είναι η άποψή μας. Βέβαια υπάρχουν δύο που δεν συμφωνούν σε τίποτα. Έχουν πει το δεν συμμετέχουν και εμείς δεν τους λαμβάνουμε υπ όψιν μας. Σκόρδα και Ματθαίου δεν τους λαμβάνουμε υπ όψιν. Θέλουν να κάνουν μόνο κακό στον Άρη. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο για το σύλλογο, ενώ αυτή κοιτούν μόνο τον εαυτό τους. Έχουν προσωπικά συμφέροντα».

-Για το γεγονός ότι ο Νικήτας Ματθαίου ισχυρίστηκε χθες ότι ο Ζαμπέτας δεν υπογράφει για το άρθρο 99:
«Ο Ματθαίου απουσίαζε σε αυτά που συμφωνήσαμε. Εμείς κάναμε τις διαδικασίες που χρειάζονταν και ξαφνικά ακούμε να λέει ο Ματθαίου ότι δεν υπογράφει ο Ζαμπέτας και ο Αθανασιάδης, ενώ ο κύριος Ζαμπέτας δεν είχε χαρτί στα χέρια. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτονται οι Σκόρδας και Ματθαίου. Δεν θέλουν να πετύχουμε για να έρθουν καβάλα στο άλογο. Λέει ο ένας ότι λέμε μπούρδες με την εφημερίδα του. Αυτός δηλαδή τι λέει; Τι έννοια έχει αν μάθει όλος κόσμος ότι θα μπούμε στο 99; Έτσι αν το μάθουν όλοι μας περιμένουν κάποιοι».

-Για τους Σκόρδα και Ματθαίου
«Η εκλογή τους έγινε το καλοκαίρι όταν όλοι λείπανε και έφεραν τους δικούς τους ανθρώπους με τα μέσα που είχαν. Ο κόσμος θα πρέπει να αποφασίσει για το θέμα του Σκόρδα. Εμείς δεν μπορούμε να το αποφασίσουμε. Αν θέλουν τον πρόεδρο τον Σκόρδα να το πει ο κόσμος μέσω της ΓΣ. Αν γίνει παμπρόεδρος. Τον.. καημένο τον Ματθαίου τον λυπάμαι που είπε όλα αυτά χθες χωρίς να έχει δώσει το παρόν. Από πού του άκουσε ότι δεν υπογράφει ο Ζαμπέτας. Αυτός το είπε πρώτος, από πού το άκουσε. Θα πρέπει να ντρέπεται σαν άνδρας γιατί είναι σκυλάκι του Σκόρδα. Τον είχα σε εκτίμηση και είχαμε καλή σχέση. Αλλά δεν ξέρω, τον έχει μαγέψει ο Σκόρδας. Ό,τι του πει ο Σκόρδας το λέει. Πίστεψα ότι κατάλαβε με κάποια πράγματα που του είπαμε, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Λυπάμαι πάρα πολύ. Κάποιοι τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάποιοι άλλοι βάζουν τρικλοποδιές».

-Για το πότε θα υπογράψει ο Αντώνης Ζαμπέτας το άρθρο 99
«Αφού πουν στον Ζαμπέτα ότι είναι τα έγγραφα οκ, τότε θα το υπογράψει ο Ζαμπέτας. Λευκό χαρτί δεν υπογράφει κανείς. Θα πρέπει να ξέρει κανείς τι υπογράφει. Ήρθαν κάποιοι και ζητούσαν εξηγήσεις γιατί δεν υπογράφει ο Ζαμπέτας. Άκουσαν αυτό από τον Ματθαίου και ήρθαν και ζητούσαν να υπογράψει ο Ζαμπέτας. Αν πουν οι δικηγόροι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα δεν θα φέρει αντίρρηση κάποιος από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Αλλά πρέπει να ξέρει κανείς τι υπογράφει και αυτό θα το κρίνουν οι δικηγόροι».

Ένα το «ερωτηματικό» για την ΑΕΚ 

13/9/2012

Ένα το «ερωτηματικό» για την ΑΕΚ
Η κατάσταση στο διοικητικό θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμα για να καταλήξει.

Στο αγωνιστικό ωστόσο -και ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Άρη- τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την ΑΕΚ.

Με εξαίρεση λοιπόν το ερωτηματικό του αν θα χρησιμοποιήσει τελικά τον Βαλεντίνο Βλάχο (τον οποίο δοκίμαζε περισσότερο αντί του Αρκούδα μέσα στη βδομάδα) ο Βαγγέλης Βλάχος μοιάζει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα ψάξει την πρώτη νίκη της «Ένωσης» στη Σούπερ Λίγκα.

Όπως φάνηκε λοιπόν και στην προπόνηση της Πέμπτης, αυτή θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στα χαφ τους Ρίκκα και Κορδέρο. Κάτι που σημαίνει πως εφόσον ξεκινήσει τελικά ο Γιάγκο (αυτό έγινε σήμερα) θα αφήσει έξω τον Μπουγαΐδη και θα πάει στα στόπερ δίπλα στον Κουτρουμπή.

Κι αν η χρησιμοποίηση του Νικολόπουλου στο αριστερό άκρο δεν δείχνει πρόθεση του Βλάχου να αντικαταστήσει τον Κοντοέ (ο Έλληνας μπακ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης) το ίδιο δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει και στην περίπτωση του Βαλεντίνου Βλάχου, που δοκιμάστηκε ξανά στο δεξί άκρο (βγαίνοντας έπειτα όμως για να μπει και ο Αρκούδας).

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει», αφού ο Κωνσταντόπουλος θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, οι Λαγός και Φούντας θα πλαισιώσουν τον (βελτιωμένο) Γκερέιρο και ο Κατσικοκέρης είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ευχές Παναθηναϊκής Συμμαχίας σε Μαρινάκη 

13/9/2012

Ευχές Παναθηναϊκής Συμμαχίας σε Μαρινάκη
Ίσως αυτή είναι μια είδηση που δε θα περίμενε κανείς να διαβάσει, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο λόγος φυσικά δε γίνεται για τον συνεπώνυμο πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη, αλλά για έναν από τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τον Νίκο Μαρινάκη.

Ο παίκτης των «πρασίνων» ο οποίος τον Ιούνιο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, συμπληρώνει σήμερα τα 19 του χρόνια και η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν παρέλειψε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Το paomprosta.gr μετέφερε τις ευχές της στον νεαρό αμυντικό αναρτώντας το εξής «τιτίβισμα»: 

Χριστόπουλος: «Να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα» 

13/9/2012

Χριστόπουλος: «Να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα» 
«Να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες μας αντιστοιχούν για ένα θετικό αποτέλεσμα», το σύνθημα στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Γιάννη Χριστόπουλο, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (15/9) με τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες», για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Οι παίκτες μου έχουν ισχυρή προσωπικότητα και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να την βγάλουν στο γήπεδο», τόνισε ο Έλληνας προπονητής. Παράλληλα αναφέρθηκε στον Τόμας Ντε Βινσέτι, με αφορμή το γκολ που πέτυχε ο τελευταίος στη 2η αγωνιστική, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ ποιοτικό παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

-για τον Ντε Βινσέτι, το γκολ του οποίου ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 2ης αγωνιστικής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τόμας για αυτό το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και οι φίλαθλοι χαίρονται να βλέπουν τις ενέργειες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνώρισα έστω για λίγο τον κ. Κοντογιωργάκη και με εντυπωσίασε με την προσωπικότητα. Τον ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και για την πίστη που δείχνει στην ομάδα μας».

-για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Ήδη στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και όχι το περασμένο με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια και δύο διαφορετικές ομάδες, και θα χρειαστεί διαφορετική τακτική και στρατηγική για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαι τυχερός γιατί έχω παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, και οι νέοι και οι μεγάλοι σε ηλικία έχουν αυτό το στοιχείο, και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτή την ισχυρή προσωπικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προετοιμαστήκαμε σκληρά αυτές τις δύο βδομάδες γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αν είναι 5 ή 10 ή 50%, αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι όσες πιθανότητες έχουμε και μας αντιστοιχούν, να τις διεκδικήσουμε το Σάββατο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

-για την πρόβλεψη κακοκαιρίας την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα: «Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι η ατμόσφαιρα, ο αγωνιστικός χώρος και ο καιρός. Δεν ξέρω αν αυτός ο καιρός ευνοήσει εμάς ή τον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και να ακολουθήσουμε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού».

-για τα προβλήματα τραυματισμών: «Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ο Τζημόπουλος. Θα μπορούσε ο Θέμης (Τζημόπουλος) να ανεβάσει στροφές για να πάρει συμμετοχή στο παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε. Είχε έναν παράξενο τραυματισμό και τον τελευταίο μήνα είχε κάποια «σφιξίματα» και ένα μικρό θλαστικό στο ίδιο πόδι σε τρία διαφορετικά σημεία. Από κάπου προέρχονται αυτά και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το θέμα».

-για την τακτική που θα ακολουθήσει απέναντι στον Ολυμπιακό: «Πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και το θέμα είναι να μην είναι μόνο το δικό μου μυαλό προετοιμασμένο, αλλά και οι παίκτες μου να είναι προετοιμασμένοι. Γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις, σε διαφορετικές τακτικές και συστήματα έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις».

-για το αν αναμένει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο: «Η προσέλευση στα ελληνικά γήπεδα τις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι υπερβολικά μικρή. Πρέπει να καταλάβουμε τον κόσμο και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Σίγουρα όμως θα είναι μεγάλη μας χαρά αν καταφέρουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να νιώσουμε τον παλμό του κόσμου δίπλα μας. Μακάρι ο κόσμος να έρθει για να δει αυτό το μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο».

Αθανασιάδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες» 

13/9/2012

Αθανασιάδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες» 
Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στο προσεχές παιχνίδι (16/09, 18:15) με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε ο Στέφανος Αθανασιάδης στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας. «Φέτος ο πήχης μπαίνει πολύ ψηλά και για μένα», πρόσθεσε ο 23ετών επιθετικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-για το γκολ που ψηφίστηκε ως καλύτερο της πρώτης αγωνιστικής:

«Ήταν πραγματικά ένα ωραίο γκολ, το οποίο δημιούργησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, μέχρι να μου δώσει την τελική πάσα ο Λόρενς και να σκοράρω».

-για τα γκολ που επιδιώκει να πετύχει φέτος:

«Μακάρι να έρθουν πολλά γκολ γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Ειδικά φέτος, ο πήχης μπαίνει πολύ ψηλά και για μένα».

-για το προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Η νίκη είναι απαραίτητη, ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Μόνο αυτό είναι στο μυαλό μας».

-για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο γήπεδο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης:

«Αυτό θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Θα είναι ένας ακόμη λόγος για να πάρουμε την νίκη».

Happy end με τα δελτία στον Άρη 

13/9/2012

Happy end με τα δελτία στον Άρη
Θετικό τέλος αναμένεται να έχει η υπόθεση του Άρη σχετικά με τα δελτία των ποδοσφαιριστών του τα οποία μέχρι στιγμής ήταν προσωρινά και έληγαν στις 14 Σεπτεμβρίου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου τις τελευταίες μέρες κατάφεραν να μαζέψουν όλα τα έγγραφα- δικαιολογητικά και να τα στείλουν στα γραφεία της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα εκείνη με τη σειρά της να είναι έτοιμη να εκδώσει τα μόνιμα δελτία για τους παίκτες της ΠΑΕ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, μάλιστα, θεωρούν εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, με την οποία θα κλείσει και οριστικά το θέμα των δελτίων.

«Πανέτοιμοι για τη νίκη» 

13/9/2012

«Πανέτοιμοι για τη νίκη»
Σύνθημα νίκης έδωσε ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος εν όψει της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στη Ξάνθη, προκειμένου η ομάδα του να κάνει… σεφτέ στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι πεπεισμένος ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν-όπως πρέπει-, καθώς και η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής λειτούργησαν ευεργετικά.

Στο… νήμα θα κριθεί η παρουσία ή όχι του Μπάρκογλου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Προβλήματα υπάρχουν. Προέκυψε και χθες ένα, με τον Μπάρκογλου – θα εκτιμηθεί σήμερα κατά πόσο είναι έτοιμος να μας βοηθήσει την Κυριακή, ενώ θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιάντση».

Για το τελευταίο δείγμα με τον Πιερικό: «Ευελπιστούμε όλοι να παρουσιαστεί η ομάδα, όπως στο πρώτο ημίωρο του φιλικού με τον Πιερικό, όταν και είχαμε όλα αυτά τα στοιχεία που ζητούμε. Σίγουρα, απέναντι στην Ξάνθη, δεν αρκεί ένα μισάωρο. Αλλά στον αγώνα με τον Πιερικό δεν γινόταν να έχουμε περισσότερο χρόνο. Η ομάδα ήταν αρκετά κουρασμένη απ' τις διπλές προπονήσεις, ενώ τα παιδιά είχαν παίξει, την προηγούμενη ημέρα και 30 λεπτά απέναντι στον Όλυμπο. Δεν μας ενδιέφερε να είναι φρέσκοι στο φιλικό. Αλλά να δουλέψουμε πάνω σε κάποιες αδυναμίες που έχουμε. Αυτό το 30λεπτο, όμως, νομίζω ότι είναι οδηγός για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Όσον αφορά στα νέα παιδιά (σ.σ. Κρητικός, Ζουμπουλάκης), που πήγαν καλά στο ματς με τον Πιερικό, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα».

Για την τακτική: «Στα ματς με Ατρόμητο και Αστέρα δεν είχαμε σκοπό να παίξουμε μόνο αμυντικά. Εμείς, σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το δικό μας σχηματισμό και τη δική μας ταυτότητα, ως ομάδα, άσχετα αν σ' αυτά τα ματς δεν μας βγήκε. Τόσο, επειδή είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλούς αντιπάλους, όσο κι επειδή ο βαθμός ετοιμότητάς μας δεν ήταν αυτός που θέλουμε».

Για τα προσεχή ματς: «Αν, αρχής γενομένης, απ' τον αγώνα με την Ξάνθη, μπορέσουμε να κάνουμε το “πέντε στα πέντε”, θα είναι ευχής έργον. Αυτός είναι ο σκοπός μας, σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Μπορεί, ωστόσο, να έχουμε μπροστά μας ομάδες, που έχουν το ίδιο πρόβλημα μ' εμάς, με τη μη αδειοδότηση και τους νέους παίκτες, πρώτα απ' όλα, όμως, είναι η Ξάνθη. Όπου το ζητούμενο, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εικόνα. Και από εκεί και πέρα, ψυχολογικά, θα είναι καλύτερα τα πράγματα για όλους μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το μεγάλο ρόστερ: «Σίγουρα, όσον αφορά στον αριθμό των παικτών, είναι μεγαλύτερος απ' αυτόν που είχαμε υπολογίσει. Κάνουμε ήδη προπονήσεις σε δύο γκρουπ. Ένα, με τα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα κι ένα με τα παιδιά που στερούνται, ακόμη, φυσικής κατάστασης και ποιότητας, για να είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα. Ώστε, με δουλειά, να τους ετοιμάσουμε κι αυτούς και όποιος σημειώνει βήματα προόδου, να ενσωματωθεί στο πρώτο γκρουπ».

Για την πρόοδο της ομάδας: «Έχουμε βελτιωθεί, σε σχέση με τα πρώτα ματς, η εικόνα είναι αρκετά καλύτερη. Και μέρα με τη μέρα θα γίνεται ακόμη καλύτερη. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια εντελώς καινούργια ομάδα. Πολλά παιδιά, ερχόμενα στον ΑΟ Κέρκυρα, σε φυσική κατάσταση κι εργομετρικά, δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο. Ίσως στους απ' έξω να μη λέει κάτι. Αλλά για μας που ζούμε το ποδόσφαιρο καθημερινά κι εκ των έσω και ξέρουμε πώς πρέπει να δουλεύουμε, είναι ένα στοιχείο που δημιούργησε πρόβλημα. Καθώς χάθηκε χρόνος στον οποίο θέλαμε να δουλέψουμε κάποια στοιχεία παραπάνω».

Από την άλλη πλευρά, τους παίκτες των Φαιάκων εκπροσώπησε ο αρχηγός του συλλόγου, Δημήτρης Κοντοδήμος, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, ενώ επεσήμανε την πίστη των ποδοσφαιριστών στον προπονητή, Άκη Μάντζιο:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια καλή και σοβαρή ομάδα, όπως η Ξάνθη, με μηδέν παθητικό στην άμυνα. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στη διακοπή και, περισσότερο για λόγους ψυχολογίας, χρειαζόμαστε μια νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν χρειάζεται άγχος και πίεση από κανέναν. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι η ομάδα είχε δύο βαθμούς τις πρώτες εννιά αγωνιστικές, αλλά στο τέλος καταφέραμε να σωθούμε. Εύχομαι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τη στήριξη του κόσμου την έχουμε ανάγκη. Πόσω μάλλον, απ' τη στιγμή, που, όπως είπε και ο προπονητής, μπορεί να αγωνιστούν κάποια παιδιά, που δεν έχουμε παραστάσεις Super League. Εγώ, που βρίσκομαι αρκετά χρόνια εδώ, γνωρίζω ότι πάντα οι φίλαθλοι βρίσκονται στο πλευρό μας, ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια. Τους θέλουμε δίπλα μας, κοντά μας, να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να πάρουμε το ματς. Θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί, κατά πρώτο λόγο, στην αποφασιστικότητα που θα δείξουμε. Πρέπει να έχουμε πάθος και δύναμη, να μπούμε δυνατά. Η ομάδα είναι έτοιμη. Τα λόγια, όμως, δεν αρκούν. Πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Ντε Βινσέντι: «Σκεφτόμαστε τα επόμενα παιχνίδια» 

13/9/2012

Ντε Βινσέντι: «Σκεφτόμαστε τα επόμενα παιχνίδια»
Το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της δεύτερης αγωνιστικής παρέλαβε από τα χέρια του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα Εδουάρδο Κοντογιωργάκη ο Τόμας Ντε Βινσέντι την Πέμπτη (13/9) .

Ο Αργεντινός μέσος του «Άγιαξ της Ηπείρου» σε δηλώσεις του μετά την απονομή τόνισε πως στόχος τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του είναι η καλή πορεία της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

«Ευχαριστώ τον κ. Κοντογιωργάκη που μου παρέδωσε αυτό το βραβείο και τη NOVA. Αυτή η βράβευση είναι για όλη την ομάδα, όχι μόνο για τον εαυτό μου. Ήμουν στην κατάλληλη θέση όταν μου ήρθε η μπάλα από μια πολύ ωραία σέντρα του Πατσατζόγλου. Το βραβείο το αφιερώνω στους φιλάθλους και την οικογένειά μου. Τώρα το παιχνίδι αυτό πέρασε, πρέπει να σκεφτόμαστε πιο μακριά τα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε μετά τη βράβευσή του ο Ντε Βινσέντι.

Από την πλευρά του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας των Ιωαννίνων , Εδουάρδος Κοντογιωργάκης, είπε: «Με μεγάλη μου χαρά μου δίνεται η ευκαιρία να παραδώσω αυτό το βραβείο σ' έναν Αργεντινό. Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα γκολ που θα παιχτούν φέτος και θα είναι μια τιμή και για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με το γκολ που πέτυχε ο Θωμάς βοήθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα να κατακτήσει έναν πολύτιμο βαθμό. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

«Έκλεισε» Σαρ ο ΟΦΗ 

14/9/2012

«Έκλεισε» Σαρ ο ΟΦΗ
Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Μοχάμεντ Σαρ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και το πρωί της Παρασκευής θα βρεθεί στην Κρήτη, ώστε να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και, στη συνέχεια, να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια ενός έτους.

Αυτή θα είναι και η τελευταία μεταγραφική κίνηση για τον ΟΦΗ, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, είχε τονίσει πως ήθελε έναν έμπειρο στόπερ για την άμυνά του, προκειμένου το ρόστερ του συλλόγου να είναι πλήρες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σαρ από το 2005 ως το 2010 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, έχοντας 111 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν είχε μόνο μία συμμετοχή με την Γκενκ. 

Υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ 

14/9/2012

Υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ
Ακόμη πιο κοντά στο deal!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», τα μέχρι τώρα οικονομικά στοιχεία που έχουν προκύψει από τον έλεγχο που γίνεται στην ΠΑΕ δεν είναι… αποτρεπτικά για τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη, με αποτέλεσμα να επικρατεί αρκετή αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Σκέψεις για αποχώρηση από τα Σπάτα.

Νέα… δεν υπάρχουν από τον έλεγχο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο αυτό εκλαμβάνεται ως θετική εξέλιξη! Σύμφωνα με την «SportDay» τα στελέχη της Seymour Pierce έχουν εξετάσει όλα τα στοιχεία μέχρι και το 2010 και πλέον ξεκινά ο έλεγχος στην εποχή «Αδαμίδη». Ωστόσο, κανένα από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν έχει… ταρακουνήσει τους Βιντιάδη και Χάρις και γι’ αυτό υπάρχει αρκετή αισιοδοξία πως το deal θα ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, ο κ. Βιντιάδης βρίσκεται ήδη και σε αναζήτηση… συμπαικτών. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την οικονομική επιφάνεια του Έλληνα εφοπλιστή, ωστόσο δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του όλο το βάρος. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι Βιντιάδης και Χάρις –εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος και έχει… θετικό πρόσημο- προτίθενται να βάλουν τα 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και στη συνέχεια να στραφούν και σε άλλους επιχειρηματίες, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα δυνατό σύνολο.

Σενάρια για νέο προπονητικό

Άλλη μία παράμετρος που εξετάζεται σοβαρά από το επενδυτικό δίδυμο είναι και η αποχώρηση από τα Σπάτα. Οι Βιντιάδης και Χάρις δεν είναι σίγουροι εάν το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ συμφέρει οικονομικά, καθώς δεν δίνει καμία προοπτική εμπορικής εκμετάλλευσης, ενώ είναι υποχρεωμένη να πληρώνει και ενοίκιο. Έτσι, οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν στην ατζέντα τους και άλλες λύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες αναμένεται να επισκεφτούν και άλλες εκτάσεις, προκειμένου να ερευνήσουν εάν η ΑΕΚ μπορεί να μετακομίσει σε ένα άλλο μέρος, από το οποίο θα έχει και οικονομικά οφέλη.

Οι… πονοκέφαλοι του Φερέιρα 

14/9/2012

Οι… πονοκέφαλοι του Φερέιρα
Ο Ζεδουάλδο Φερέιρα χθες είδε την Παιανία να γεμίζει από παίκτες με την επιστροφή των διεθνών. Αν και τον χαροποίησε του γεγονός αυτό, τον πονοκεφαλιάζει η επιλογή της 11άδα για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό καθώς υπάρχουν προβλήματα για τους παίκτες που θα επιλέξει στην αμυντική γραμμή όσο και για αυτούς που θα συνθέσουν την γραμμή κρούσης.

Στην άμυνα ο πορτογάλος καλείται να αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τον Μπουμσόνγκ ο οποίος έχει ξεπεράσει τον προβληματισμό του και προπονείται κανονικά αλλά και τον Βελάσκες ο οποίος χθες έκανε αποθεραπεία μετά από την επιστροφή του από την εθνική του ομάδα. Εάν ο Μπουμσόνγκ παίξει βασικός τότε την άμυνα θα πλαισιώσουν οι Βύντρα, Σπυρόπουλος και Πίντο.

Αυτοί που πρέπει να θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στην 11άδα είναι οι μέσοι. Μετά από την τιμωρία του Κατσουράνη οι Μαρίνος, Βιτόλο και Ζέκα φαίνεται να έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί εκτός κι αν ο Σισοκό μεταφερθεί στον άξονα…

Στην επίθεση όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Φορναρόλι φαίνεται να νικά τον Τοτσέ και να παίρνει τη μια θέση επιθετικού αλλά για τις άλλες δύο μονομαχούν οι Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό και Κουίνσι. Ο τελευταίος έχει ανέβει αρκετά στις προπονήσεις και εκτιμάται πως θα πάρει θέσει βασικού. Κάτι τέτοιο φέρνει τους Χριστοδουλόπουλο και Σισοκό να μάχονται για την τελευταία θέση.

Γεμίζει το απουσιολόγιο… 

14/9/2012

Γεμίζει το απουσιολόγιο…
Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, με τις δεδομένες απουσίες των Μιχαλόπουλου, Λαδάκη και Κυβελίδη στο απουσιολόγιο ενόψει της τρίτης αγωνιστικής, ήρθε να προστεθεί και ο Σοφιάν Σερφά.

Ο Αλγερινός αμυντικός είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση της Τετάρτης (12/9), ωστόσο ο πόνος έγινε εντονότερος χθες και για αυτό υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαγνωστεί το ύψος του τραυματισμού του.

Η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής έχει μπει στο τελικό στάδιο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό (15/9, 17:15).

«Τουλάχιστον 20 γκολ» 

14/9/2012

«Τουλάχιστον 20 γκολ»
Καλύτερες εμφανίσεις και περισσότερα γκολ θέλει ο Κλάους Αθανασιάδης για την αγωνιστική σεζόν η οποία έχει αρχίσει όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην Sportday. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ –μάλιστα- έθεσε στόχο να σπάσει το φράγμα των 20 γκολ. «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στόχος είναι η μόνο νίκη.

-Φέτος πέτυχες ήδη πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια. Πού έχεις τοποθετήσει τον πήχη;
«Θέλω να σπάσω το φράγμα των 20 γκολ. Είναι ο μεγάλος μου στόχος από πέρυσι και μακάρι να τον υλοποιήσω φέτος, βοηθώντας παράλληλα και τον ΠΑΟΚ να φθάσει εκεί που όλοι επιθυμούμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Πέρυσι έφθασα στα 17, φέτος θέλω να πάω πιο ψηλά».

-Ποια γκολ σου θεωρείς πιο δύσκολα και πιο όμορφα; Ποια θυμάσαι περισσότερο;
«Κατ' αρχάς εκείνο που πέτυχα πέρυσι, εκτός έδρας με τον Πανιώνιο. Ο Βιεϊρίνια με βοήθησε πολύ, μου έδωσε μια εξαιρετική πάσα κι εγώ πλάσαρα εύστοχα. Επίσης η κεφαλιά μου στον αγώνα εναντίον της Ραπίντ στην Τούμπα ήταν ένα γκολ που μου άρεσε αρκετά».

-Εχεις να αφιερώσεις σε κάποιον το βραβείο του «Best Goal» της πρεμιέρας του πρωταθλήματος;
«Ηταν ένα πολύ ωραίο γκολ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Δεν σκέφθηκα καθόλου, όταν ο Λόρενς μού γύρισε την μπάλα με το κεφάλι. Ημουν πάνω στην κίνηση και σούταρα απευθείας. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μία σωστή απόφαση, μια και σκόραρα. Πάντως θέλω να υπογραμμίσω ότι αυτό το βραβείο δεν το παίρνω μόνο εγώ, αλλά κι οι συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν για να φθάσω μέχρι την επίτευξη ενός τέτοιου γκολ».

-Είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σου. Αισθάνεσαι κάποιο βάρος, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε γκολ στα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια;
«Στους εκτός έδρας αγώνες με τη Ραπίντ και τον Ατρόμητο δεν μας βγήκαν οι φάσεις και δεν σκοράραμε. Γι' αυτό και δουλεύουμε ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις, πάνω στα τελειώματα των προσπαθειών μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα γκολ».

-Μήπως κόπηκαν τα… φτερά της ομάδας, μετά την «καμπάνα» της ΟΥΕΦΑ και τι προβλέπεις για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Οντως ύστερα από εκείνη την απόφαση η ομάδα έπεσε ψυχολογικά. Ηρθε και η ήττα από τον Ατρόμητο και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Πάντως εμείς αν παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στοχεύουμε μόνο στη νίκη και στους πολύτιμους τρεις βαθμούς».

-Θέλεις να σχολιάσεις την ενδεχόμενη πρώτη παρουσία τού Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, ως μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Μετά το ατυχές αποτέλεσμα στη Βιέννη, όταν κι αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια τού Γιουρόπα Λιγκ και την ήττα από τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, είναι αναγκαίο να κάνουμε μια επανεκκίνηση και να οδηγηθούμε ξανά στις νίκες. Εμείς από την άφιξη του κ. Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη και το γεγονός ότι θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης από κοντά, μόνο χαρούμενοι μπορεί να είμαστε».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου