ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεντευξη Τυπου Φερναντο Σαντος(video)

 Συνεντευξη Τυπου Φερναντο Σαντος(video)
12/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Φερνάντο Σάντος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ελλάδας κόντρα στην Λιθουανία τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε πως θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και παραπάνω από δύο τέρματα...
«Κυριαρχήσαμε, μπορούσαμε και άλλα γκολ...» (BINTEO)
Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος
Μιλώντας αρχικά για την εικόνα του αγώνα, ανέφερε: "Μια νίκη πέρα γα πέρα δίκαιη. Η Εθνική ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε παραπάνω τέρματα, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος ξέραμε πως θα δώσει ότι καλύτερο έχει μέσα στην έδρα μας. Καταφέραμε να ξεκινήσουμε όπως έπρεπε και γι αυτό το λόγο αγωνίστηκαν μπροστά Γκέκας και Νίνης και οι οποίοι είναι παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα από τα πλάγια. Ο Νίνης ήταν καλός και στο πρώτο ημίχρονο έκανε κάποιες επιθέσεις από τα πλάγια, ο Γκέκας ήταν απομονωμένος.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Μήτρογλου μας βοήθησε γιατί είχαμε ένα παίκτη παραπάνω είχαμε ευκαιρίες και μέχρι να μπει το γκολ μας έλειψε η υπομονή και η ηρεμία. Σε κάθε περίπτωση εκτός από ικανοποίηση για τη νίκη, είναι σημαντικό ότι η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, είτε από το κέντρο είτε από τα πλάγια και αυτό μας δίνει ικανοποίηση για τη συνέχεια".

Αν ήμασταν εγκλωβισμένοι στο πρώτο μέρος: "Όχι δεν ήμασταν. Στο πρώτο ημίχρονο αυτό που μας έλειψε σήμερα ήταν το γκολ. Δημιουργήσαμε πάντως όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να το κάνουμε".

Για τις αλλαγές στο ημίχρονο με Λετονία και Λιθουανία που του βγήκαν: "Ναι μεν στη Λετονία άλλαξαν την ομάδα μας ξεμπλόκαραν, αλλά σε αυτό το ματς δεν άλλαξαν κάτι απλά πετύχαμε αυτό που έλειπε το γκολ".

Για το ματς με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη: "Δεν είναι μόνο η Βοσνία είναι και η Σλοβακία. Είναι μια δυάδα που είναι ανταγωνιστές μας για την πρόκριση. Είναι δύσκολα παιχνίδια και δεν νομίζω πως θα κριθεί η πρόκριση εκεί, αλλά θα έχει δρόμο γιατί ο όμιλος είναι ισορροπημένος. Το ικανοποιητικό είναι πως ξεκινήσαμε με δύο νίκες".

Για την παρουσία του κόσμου: "Η αλήθεια είναι πως για μένα ήταν μια πολύ μεγάλη ευχάριστη έκπληξη. Θέλω και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστώ δημόσια του φιλάθλους γιατί οι καιρόί είναι δύσκολοι. Το ότι μαζεύτηκε τόσος κόσμος είναι θετικό και είμαστε πολύ ικανοποιημένος από αυτό. Περιμένω στα ματς του Οκτωβρίου να γεμίσουν το γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας να τους ικανοποιήσουμε γιατί αυτός ο κόσμος και ο λαός αξίζει το καλύτερο".
Video streaming by Ustream
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου