ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μηπως κρυβεται κατι βρωμικο πισω απο την αισιοδοξια τους?

Μηπως κρυβεται κατι βρωμικο πισω απο την αισιοδοξια τους?

26/02/2014 

Ρε για δες θρασσος που εχουν οι λαγοκοτες , ακομα και μενα που τους τρωω στην μουρη απο το 1970 τα καταφερνουν να με καταπληξουν...αισιοδοξουν οτι δεν θα τιμωρηθουν? ρε παμε καλα? μηπως θελετε να το περασουμε στο ντουκου και αυτο?

Εμενα παντως μου μυριζει πουστια σε αυτην την δηλωση...καιδεν θαναι η πρωτη φορα που θα γινει αυτο...τους εχουμε μαθει και αυτους και τις μεθοδευσεις τους.

Κανονιστε την πορεια σας εκει στη ΕΠΟ ετσι και την γλυτωσουν με καμμια ψιλοτιμωρια  και οχι με κεκλεισμενων των θυρων αλλα ακομα και με αφαιρεση βαθμων, θα γινει το ελα να δεις...μετα μην λετε οτι αδειαζουν τα γηπεδα...η οτι γινονται επεισοδια..ταχουμε ξαναπει..εσεις με τις μεθοδευσεις σας τα δημιουργειτε .Αφου δεντους τιμωρειτε παραδειγματικα για να μην το ξανακανουν μια απο τα ιδια θα ξαναγινονται...και δεν μιλαω μονο για τους βαζελους μιλαω για ολους ακομα και τον Ολυμπιακο...ο νομος πρεπει να ισχυει για ολους το ιδιο...αλλα με εσας για διοικηση στα αθλητικα θεσμικα οργανα δεν περιμενουμε τιποτε τεοιο...σας εχουμε μαθει πια...

Ιδου και η ειδηση...

«Πράσινη» αισιοδοξία

26/02/2014
 Την τιμωρία της Λεωφόρου θεωρούν ότι θα γλιτώσουν στον ΠΑΟ και πιστεύουν ότι θα επιβληθεί πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, με βάση το κατηγορητήριο που συντάχθηκε.

«Πράσινη» αισιοδοξία
Με χρηματικό πρόστιμο και όχι με ποινή κεκλεισμένων των θυρών θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως θα τιμωρηθούν για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Η κλήση σε απολογία ήρθε χθες, αλλά το κατηγορητήριο δεν είναι «βαρύ».

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δεν έχει συντάξει κατηγορία εις βάρος της «πράσινης» ΠΑΕ για τα επεισόδια εκτός γηπέδου και η ευθύνη φαίνεται πως πέφτει στην Αστυνομία για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι η εκτόξευση αντικειμένων προς τους παίκτες των Κρητικών κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα και προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιάννη Δελφάκη.

Ο Εργοτέλης έκανε λόγο ότι άγνωστοι χτύπησαν στελέχη της ομάδας τους και ότι προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια, αλλά σύμφωνα με τον παρατηρητή δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αναφέρεται ότι 4-5 άτομα εισήλθαν ότι άνοιξε η πόρτα εξωτερικά για να γλιτώσει κόσμος, επειδή έγινε χρήση χημικών.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν τα όσα πιστεύουν στο «τριφύλλι»-που είναι υπότροπο-, τότε θα αγωνιστεί η ομάδα με κόσμο κόντρα στον Απόλλωνα και τον Άρη.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου