ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Προπονήθηκε μόνος του ο Ιμπαγάσα

Προπονήθηκε μόνος του ο Ιμπαγάσα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος όμως είναι τιμωρημένος για το ματς με τον Πανσερραϊκό, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν και ο Κρίστιαν Νέμεθ.
Δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όμως έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο 34χρονος Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έκανε ατομική προπόνηση το πρωί στου Ρέντη, πάντως είχε παρθεί απόφαση να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του κόντρα στην ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Επιπροσθέτως, απών και πάλι λόγω ίωσης ήταν ο 22χρονος Ούγγρος επιθετικός, Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ ατομικό έκαναν και οι Ουρτάδο-Ντουντού, που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους και υπολογίζεται να επιστρέψουν προς το τέλος του μήνα.

Παράλληλα, εκτός λόγω τιμωριών από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα είναι και οι Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Μανιάτης.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (15/1, 17:15) με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Γκαλίτσιος, ενώ οι Ντουντού και Ουρτάδο συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Ο Νέμεθ, που ταλαιπωρείται από ίωση, παρέμεινε στο σπίτι του, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που κάνουν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου