ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Γέντρισεκ: "Βαρέθηκα να περιμένω"


Γέντρισεκ: "Βαρέθηκα να περιμένω"

Οριστικά τέλος έβαλε στο "κεφάλαιο" Παναθηναϊκός ο Ερικ Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός της Σάλκε τόνισε πως βαρέθηκε να περιμένει και έδωσε πρόωρο τέλος με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στο "τριφύλλι" δηλώνοντας παράλληλα πως θα μείνει στον γερμανικό σύλλογο για να δουλέψει σκληρά.
Τέλος στην υπόθεση Παναθηναϊκός έβαλε ο Ερικ Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός της Σάλκε υποστήριξε πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Την ώρα που όλα έδειχναν πως ο Γέντρισεκ θα αποτελούσε την μια και μοναδική μεταγραφή του "τριφυλλιού" με την μορφή του δανεισμού όλα ανατράπηκαν και ο παίκτης, όπως τονίζει θα μείνει στην Σάλκε.
Σε δηλώσεις του και πάλι στην σλοβάκικη ιστοσελίδα "aktualne.sk" υπογράμμισε πως δεν θα έρθει στην χώρα μας και πως το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην Σάλκε, δίνοντας τέλος στο επικείμενο ενδιαφέρον για το "τριφύλλι".

"Τράβηξε πολύ αυτή η ιστορία. Επρεπε να περιμένω και να περιμένω και δεν ήθελα το μέλλον μου να είναι στο σκοτάδι. Απέρριψα την ευκαιρία να πάω στην Ελλάδα.

Εχω κι άλλες προτάσεις αλλά δεν θέλω να τις κατονομάσω. Ακόμα και με τον Παναθηναϊκό όλα έμοιαζαν να είναι τελειωμένα αλλά τα ΜΜΕ τα φούσκωσαν και στο τέλος δεν έγινε τίποτα",  υποστήριξε ο επιθετικός της Σάλκε.

Ο 24χρονος άσος των Γερμανών μίλησε και για το τι σκέφτεται για το μέλλον του αναφέροντας: "Εάν είναι να μαντέψω κατά 95% θα μείνω στην Σάλκε.

Η μεταγραφική περίοδο διαρκεί ως τον τέλος του Ιανουαρίου. Εγω θα δουλέψω σκληρά και θα είμαι έτοιμος αν προκύψει κάποια ομάδα που να με θέλει σοβαρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου