ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση κορυφής μετά το... φλουρί

Συνάντηση κορυφής μετά το... φλουρί

Συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε Ερνέστο Βαλβέρδε και Ευάγγελο Μαρινάκη στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα οριστικοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι στα μετεγγραφικά.
Διττό είναι το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σημερινής (13/1) προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς από τη μια έχουμε θα κόψει η ΠΑΕ την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και συν τοις άλλοις θα υπάρξει συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Ευάγγελο Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Πρώτα απ' όλα, θα μαζευτούν οι άνθρωποι της ομάδας μια ημέρα μετά τον θρίαμβο των συναδέλφων τους στο μπάσκετ προκειμένου να προκύψουν οι τυχεροί για τα φλουριά, τα οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν περιορίζονται στα ευχολόγια, αλλά έχουν και το μερτικό τους. Διόλου ευκαταφρόνητο είναι το ποσό που είθισται να δίνουν οι ΠΑΕ και δη οι μεγάλες...


Πέρα όμως από την εκδήλωση, θα συναντηθεί ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων με τον προπονητή, ούτως ώστε να αποφασίσουν οριστικά και τελεσίδικα για το τι μέλλει γενέσθαι στα μετεγγραφικά και το αν θα κινηθεί η ομάδα για άλλη κίνηση ως το τέλος του Γενάρη. Ήδη το 1/3 του διαστήματος έχει "φαγωθεί", όμως έτσι και αλλιώς έχει ήδη αποκτηθεί ο Γιάννης Μανιάτης, το ρόστερ δεδομένα είναι γεμάτο, άρα δεν υπάρχει και καμία πρεμούρα για -σώνει και ντε- κάποια μετεγγραφή το προσεχές διάστημα.

Από τη μια, υπάρχει το θέμα του Κουμορτζί, το οποίο ο Ευάγγελος Μαρινάκης το έκλεισε στο "άψε-σβήσε", όμως ίσως υπάρξει αλλαγή πλεύσης. Τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται, αν και λογικά θα επιμείνει ο 43χρονος εφοπλιστής στην απόφασή του να μην ασχοληθεί άλλο με τα τερτίπια ορισμένων στον Πανιώνιο και να αποτελεί παρελθόν ο Γκανέζος από την ερυθρόλευκη καθημερινότητα όσον αφορά το κομμάτι του ρεπορτάζ.

Ίσως αποφασίσουν ότι θα κινηθούν για άλλο κεντρικό μέσο από το εξωτερικό, έχοντας ακόμα κάποιες ημέρες για να ενεργοποιηθούν, διότι αν ο Βαλβέρδε πει ότι θέλει πάση θυσία παίκτη, τότε είναι σίγουρο ότι ο Μαρινάκης θα σκιστεί για να τον φέρει. Άλλωστε, ακολουθεί πιστά τις... επιταγές του 47χρονου προπονητή, άρα δεν θα θέλει να του χαλάσει το χατίρι. Είναι με λίγα λόγια στην διακριτική ευχέρεια του Ισπανού κόουτς, πάντα βέβαια κατόπιν συνεννόησης με τον μεγαλομέτοχο που βάζει και τα χρήματα.

Το τρίτο σενάριο είναι να μην υπάρξει άλλη κίνηση και να πορευτεί η ομάδα με τους παίκτες που ήδη διαθέτει και αποδεδειγμένα βγάζουν το υπόλοιπο της σεζόν στην Ελλάδα. Ο Ντουντού με τον Ουρτάδο επιστρέφουν στα τέλη Γενάρη, ο Μοδέστο φαίνεται να την έχει την θέση, μπορεί να παίξει και ο Τοροσίδης εκεί, με τον νεοαποκτηθέντα Μανιάτη ως δεξί μπακ, ενώ φυσικά έχουμε και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Επομένως, όλα να τα περιμένουμε στην συνάντηση των δυο ανδρών, όπου θα οριστικοποιηθεί το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα στο ζήτημα της μετεγγραφικής ενίσχυσης. Εν αναμονή λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου