ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Με τα πολλά συμφώνησε!

Με τα πολλά συμφώνησε!

Οριστικά ο Μήτρογλου θα είναι παίκτης του Πανιωνιου μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμου, αφού συμφώνησε τελικά να παραχωρηθεί για το επόμενο εξάμηνο.
Ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Ο Μήτρογλου είναι παίκτης του Πανιωνίου για τους επόμενους έξι μήνες με την μορφή δανεισμού! Τελικά, ο Φώσκολος ήταν πολύ πίσω από την εποχή του...
Αργά το βράδυ της Δευτέρας επήλθε συμφωνία για τον δανεισμό του 23χρονου φορ στους κυανέρυθρους, στις πεντέμιση το απόγευμα η υπόθεση οδηγείτο σε ναυάγιο και δυο ώρες μετά έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα! Αυτό ναι, ήταν σίριαλ ολκής, όχι αστεία. Απλά, είχε το all time classic Χολιγουντιανό χάπι έντ...

Ο παίκτης βρέθηκε λίγο νωρίτερα στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας, συζήτησε με τους διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ, κατάλαβε ότι θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να πάει να παίξει βασικός υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή που τον θέλει και τον πιστεύει και το καλοκαίρι καλώς εχόντων των πραγμάτων να επιστρέψει στου Ρέντη.


Αν μη τι άλλο, αυτό έλεγε το συμφέρον του ποδοσφαιριστή και η κοινή λογική και παρά τα τερτίπια του πατέρα του, εντέλει τελεσφόρησαν οι προσπάθειες του Ευάγγελου Μαρινάκη και έτσι ο Έλληνας φορ συνεχίζει στην Πλατεία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση στον Πανιώνιο, με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου".

Τον παίκτη ανακοίνωσε και ο Πανιώνιος: "O  Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη.

Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θα τεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου