ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 4-2 ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ (VIDEOS)

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 4-2

Μαγεία ο Θρύλος στην επανάληψη, πέτυχε τέσσερα γκολ και σκόρπισε με 4-2 τον Πανσερραϊκό, κάνοντας το 9 στα 9 εντός έδρας και φτάνοντας τους 45 βαθμούς. Δυο γκολ ο φονιάς, Μάρκο Πάντελιτς και άλλα δυο ο υπέροχος Άλμπερτ Ριέρα. Γύρισε το ματς από 1-2 ο Θρύλος, που έδειξε άντερα!
Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο, σκόρπισε με 4-2 τον Πανσερραϊκό και έκανε το 9 στα 9 στο Κάστρο του. Απίστευτος ο Μάρκο Πάντελιτς με δυο γκολ, ενώ άλλα δυο πρόσθεσε ο μαέστρος, Άλμπερτ Ριέρα. Στο +8 ο Θρύλος, που πλέον λέει "άντε γεια" σε όλους και οδεύει προς την 38η Κούπα.
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δεν χάνει! ΤΕΛΟΣ! Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανσερραϊκό με 4-2, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τη 18 αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την ένατη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φαληρικό γήπεδο, έστω κι αν η καρδιά όλων μας τα… χρειάστηκε! Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, αλλά το δεύτερο ήταν ίσως το κορυφαίο μέχρι στιγμής της Super League.


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Μάρκο Πάντελιτς, ο Πανσερραϊκός «απάντησε» με δύο γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη, αλλά από το 70’ και μετά, ο Θρύλος πέτυχε τρία τέρματα και πήρε τη νίκη. Στο 70’, με τον Ριέρα (πέναλτι), στο 85’ με τον Πάντελιτς και στο 89’, πάλι με τον Ριέρα (φάουλ). Ο διαιτητής Χαραλαμπίδης έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά ο φετινός Ολυμπιακός σαρώνει τους πάντες στο διάβα του. Παίκτης του αγώνα ο «τρελό-Μάρκο», που ανέβηκε στην εξέδρα για να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ του. Θα το έκανε και στο 3-2, αλλά είχε κίτρινη κάρτα. Καταλαβαίνετε…

Ο αγώνας

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό με την αγαπημένη του διάταξη 4-4-1-1. Τα αγωνιστικά προβλήματα, όμως, ήταν πολλά για την πειραϊκή ομάδα. Την εστία υπερασπίστηκε ο Πάρντο. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Ραούλ Μπράβο. Οι Μοδέστο και Φουστέρ αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν έπαιξε σε αυτή τη θέση, αγωνιζόμενος μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Ο Μιραλάς αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, ο Ριέρα στην αριστερή και ο Φετφατζίδης κάλυψε τη θέση του κρυφού κυνηγού, πίσω από τον Πάντελιτς, που ηγήθηκε της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες. Το ξεκαθαρίζουμε εξ αρχής. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με σύνθεση ανάγκης στην αναμέτρηση. Ο Πανσερραϊκός ήταν καλά στημένος στο χορτάρι. Έδωσε χώρο στον αντίπαλο, είχε κοντά τις γραμμές του, ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα και ακολουθώντας την τακτική των αντεπιθέσεων. Μάλιστα, δύο φορές «άγγιξε» το γκολ και τον αιφνιδιασμό, με πρωταγωνιστή και των δύο ευκαιριών τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού, που απασχολεί μεταγραφικά τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είχε δύο ανεπανάληπτες στιγμές για να σκοράρει. Στο 9’, έπειτα από λάθος απομάκρυνση του Πάρντο, μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία της πειραϊκής ομάδας. Στο 22’, ο Νταλέ ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Γεωργιάδη, ο οποίος απέναντι από τον Πάρντο έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δεν είχε να αντιπαρατάξει σπουδαίες ευκαιρίες, στο χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έκανε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Είχε πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη και τη δημιουργία παιχνιδιού, καθώς δέκα παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας βρίσκονταν πίσω από την μπάλα, στο μισό γήπεδο. Μάλιστα, στο 24’ ο Βαλβέρδε έκανε την πρώτη αλλαγή, βάζοντας τον Ζαϊρί αντί του Μιραλάς, ο οποίος δέχθηκε μία κλωτσιά στις αρχές του αγώνα και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, είχαν κάποιες καλές στιγμές: στο 3’ η κεφαλιά του Μέλμπεργκ πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία, ενώ στο 27’ το δεξί σουτ του Πάντελιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή με το εξωτερικό του ποδιού κατέληξε στην αγκαλιά του Ράντμαν. Η μεγαλύτερη, ωστόσο, στιγμή ήρθε στο 45’, όταν ο Ζαϊρί σέντραρε από τα δεξιά, ο Ράντμαν δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε στην έξοδο με τις γροθιές και ο Φετφατζίδης σούταρε με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι, αλλά δεν βρήκε στόχο. Η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να έχει μόλις δύο σουτ και μία κεφαλιά στο αντίπαλο τέρμα και τον Πανσερραϊκό δύο σουτ, που ήταν όμως δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Τα επτά κόρνερ, που είχαν οι ερυθρόλευκοι (έναντι κανενός των φιλοξενούμενων), καταδεικνύει απλά την φλύαρη εδαφική υπεροχή των παικτών του Βαλβέρδε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είχε λύσεις στον πάγκο: διαθέσιμοι ήταν οι Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Λεάντρο και Γ. Παπαδόπουλος. Ο Ζαϊρί είχε, ήδη, μπει εσπευσμένα κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για ένα γκολ, που θα έλυνε τα πόδια από το άγχος, καθώς με το αποτέλεσμα στο μηδέν τα πάντα ήταν ρευστά. Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός. Πίεσε ασφυκτικά τον Πανσερραϊκό και η δικαίωση δεν άργησε να έρθει! Ο Φετφατζίδης έκανε όργια στο χορτάρι, παίζοντας στη φυσική του θέση, πίσω από τον επιθετικό. Στο 50’, ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ραούλ Μπράβο έπιασε το αριστερό μονοκόμματο σουτ, με τον Ράντμαν να διώχνει σε κόρνερ. Στο 52’, ο Φετφατζίδης με ενέργεια αλά Ζιντάν ξεσήκωσε τον κόσμο, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Ο μικρός μάγος του Ολυμπιακού έκλεψε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, «χόρεψε» την άμυνα των Σερρών, όμως το αριστερό σουτ που επιχείρησε προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Μάρκο Πάντελιτς με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς άνοιξε το σκορ. Ο Σέρβος επιθετικός, αφού δέχθηκε πάσα από τον Ζαϊρί από τα δεξιά, «άδειασε» το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Πανσερραϊκού με έξοχη ντρίμπλα και με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διεθνής άσος έτρεξε στο πέταλο της «Θύρας 7», σκαρφάλωσε στην εξέδρα και πανηγύρισε με τα «αδέρφια» του την γκολάρα που σημείωσε!

Στο 58, ο «Φέτφα» έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, σουτάροντας με το αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα πέρασε άουτ. Από το 60’ μέχρι το 70’, το ματς έγινε… ροντέο. Ο Πανσερραϊκός, μέσα σε δύο λεπτά, μετέτρεψε το εις βάρος του 1-0 σε υπέρ του 1-2. Βέβαια, με την πολύτιμη συμβολή του Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη. Στο 64’, ο Νταλέ κατέβασε την μπάλα με το χέρι, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ποτουρίδη. Ο διαιτητής αντί να υποδείξει επιθετικό φάουλ, άφησε τη φάση να εξελιχθεί, σφυρίζοντας πέναλτι. Ο Γεωργιάδης ανέλαβε την εκτέλεση και στο 65’ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 67’, ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού έφυγε στην αντεπίθεση, «άδειασε» Ραούλ Μπράβο και Πάρντο και με πλασέ «έγραψε» το 1-2. Παγωμάρα… Στο 68’, ο Α. Παπαδόπουλος πήρε τη θέση του Ποτουρίδη και στο 70’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2. Ο Ριέρα, που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, ανατράπηκε από τον Μαβενέ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Φετφατζίδης σκόραρε, ο διαιτητής έδειξε σέντρα, αλλά έπειτα από συνεννόηση με τον δεύτερο βοηθό υπέδειξε το καταφανέστατο πέναλτι. Δεν έδειξε, όμως, την κόκκινη κάρτα στον στόπερ των φιλοξενούμενων. Ο Ριέρα ανέλαβε την εκτέλεση, πλάσαρε με το αριστερό, ο Ράντμαν βρήκε την μπάλα, αλλά ευτυχώς αυτή κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας (2-2).

Ο Ολυμπιακός είχε μπροστά του 20 λεπτά για να πετύχει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη. Στο 71’, ο Ρόμενταλ πήρε τη θέση του Γκαλίτσιου. Οι ερυθρόλευκοι πίεζαν για το τρίτο τέρμα τους. Στο 80’, ο Ζαϊρί εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Μέλμπεργκ έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Τα λεπτά περνούσαν, το γκολ δεν ερχόταν για τον Θρύλο. Στο 85’, ωστόσο, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», «σηκώθηκε στο πόδι»! Ο Ζαϊρί με έξοχη μπαλιά-τρύπα τροφοδότησε τον Ρόμενταλ στα δεξιά. Ο Δανός από κανονική θέση σέντραρε παράλληλα και ο επερχόμενος δυναμίτης Μάρκο Πάντελιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Θρυλική ανατροπή, με την υπογραφή του Σέρβου «φονιά»! Το πολυπόθητο 3-2 έγινε, αλλά το γλέντι δεν σταμάτησε εκεί. Στο 89’, ο Ριέρα με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-2, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας. Ο Ολυμπιακός πέτυχε την ένατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο κάστρο του. Με επιβλητικό, μα πάνω από όλα, Ολυμπιακό τρόπο!

Το live του αγώνα από τον Νίκο Συριώδη

1' Έναρξη του αγώνα.

3' Πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό, όταν ο Μέλμπεργκ έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ξεκινούν επιθετικά οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι.

Δείτε την φάση εδώ.

osfp seres kefalia melberg
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
7' Έχει πέσει λίγο ο ρυθμός του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε μακριά τους παίκτες του Βαλβέρδε από την περιοχή του Ράντμαν.

9' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 9', με τον Πάρντο να κάνει λάθος διώξιμο, η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη, που έκανε κατά μέτωπον επίθεση, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του κατέληξε πάνω από το δοκάρι. Παραλίγο να έχουμε το 0-1 για τους Σερραίους.

Δείτε την φάση εδώ.

osfp seres georgiadis eukairia


11' Κίτρινη κάρτα ο Τάντιτς.

18' Δεν μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Πανσερραϊκού ο Ολυμπιακός, γι' αυτό και δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες. Πρέπει να ανεβάσει "στροφές".

20' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, όταν ο Μιραλάς έβγαλε χαμηλή σέντρα από δεξιά για τον Ριέρα, αλλά το σουτ που επιχείρησε, κατέληξε πάνω σε αμυντικό των Σερρών και εν συνεχεία είχαμε το κόρνερ.

22' Τεράστια ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, με τον Γεωργιάδη να βρίσκεται φάτσα-κάρτα με τον Πάρντο, αλλά πλάσαρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Πολύ επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι στις αντεπιθέσεις τους.

Δείτε την φάση εδώ.

osfp seres eukairia georgiadis 2

24' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Ζαουάντ Ζαϊρί να παίρνει την θέση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι. Ο Βαλβέρδε είπε στον Βέλγο άσο να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια.

27' Σουτ του Πάντελιτς, ο Ράντμαν μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

38' Συνεχίζεται το ίδιο τέμπο στο παιχνίδι, με τους ερυθρόλευκους να μην μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να μένουν μακριά από τις φάσεις. Φωνάζει ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά θα πρέπει να ξυπνήσουν οι παίκτες, διότι ο χρόνος περνάει και το 0-0 διατηρείται εύκολα για τον Πανσερραϊκό.

40' Κίτρινη κάρτα ο Μοδέστο.

45' Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχασε την καλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Ράντμαν ήταν εκτός εστίας, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Θα μπορούσε εύκολα να έχει γίνει το 1-0 και να πάει με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια η ομάδα του Πειραιά.

Δείτε την φάση εδώ.

osfp seres fetfatzidis sout


45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

50' Σουτ του Ριέρα με το αριστερό, μπήκε κόντρα και κατέληξε η μπάλα κόρνερ. Ο Ισπανός το εκτέλεσε, ο Ραούλ Μπράβο έπιασε μονοκόμματο σουτ, αλλά ο Ράντμαν έδιωξε υπέροχα σε κόρνερ με τις γροθιές του. Καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους, που θα εντείνουν την πίεσή τους.

Δείτε την φάση εδώ.

osfp seres dokari osfp


52' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Απίστευτη κίνηση από τον Φετφατζίδη μέσα από την περιοχή, όμως το σουτ του χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

52' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!!! Το 1-0 για τον Θρύλο με τον τρελο-Μάρκο! Ο κορυφαίος φορ του ελληνικού πρωταθλήματος έκανε υπέροχη ντρίμπλα ανάμεσα σε δυο αντιπάλους, αφού πήρε την μπάλα από τον Ζαϊρί και με το δεξί την κάρφωσε στην δεξιά γωνία του Ράντμαν. Το έκτο γκολ του 32χρονου Σέρβου φορ! Απίθανη γκολάρα από τον παικταρά του Ολυμπιακού, που έτρεξε να το πανηγυρίσει στο πέταλο με τους οργανωμένους σαν παλαβός.

Δείτε το γκολ εδώ.

osfp seres 1-0 pantelich


53' Κίτρινη κάρτα στον Πάντελιτς.

56' Ο Ναός έχει πάρει φωτιά, με τους τρελαμένους να πηγαίνουν πέρα-δώθε το φαληρικό γήπεδο! Ανεπανάληπτος λαός!

58' Μεγάλη ευκαιρία για τον Φέτφα και πάλι, ο οποίος έκανε υπέροχο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ράντμαν. Σούπερ η ομάδα στην επανάληψη.

Δείτε την φάση εδώ.

osfp seres 1-0 fetfatzidis sout kalo
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
65' Εκτέλεση πέναλτι με τον Γεωργιάδη και η μπάλα στα δίχτυα. 1-1 το αποτέλεσμα. Η παράβαση έγινε από τον Ποτουρίδη πάνω στον Νταλέ, αλλά φαίνεται να υπάρχει χέρι στο κατέβασμα της μπάλας από τον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού.

osfp seres penalti ston dale
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.
Δείτε το γκολ εδώ.

osfp seres 1-1 georgiadis

67' Αν είναι δυνατόν! Μέσα σε ένα δίλεπτο έχουμε ολική επαναφορά για τον Πανσερραϊκό και πάλι με τον Γεωργιάδη. Ο μέσος των φιλοξενούμενων έκανε υπέροχη κίνηση, άδειασε Ραούλ Μπράβο και Πάρντο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

68' Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην θέση του Ποτουρίδη.

70' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!!! Το 2-2 με εκτέλεση πέναλτι του Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός κέρδισε την εσχάτη των ποινών από τον Μαβενέ, ανέλαβε και την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Θα έπρεπε να αποβληθεί ο Μαβενέ, αφού ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο 29χρονος άσος του Ολυμπιακού.

Δείτε το γκολ εδώ.

osfp seres 2-2 riera penalti


71' Ο Ρόμενταλ στην θέση του Γκαλίτσιου.

75' Κίτρινη κάρτα στον Τριανταφύλλου.

79' Κοντινή κεφαλιά του Μέλμπεργκ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για να γίνει το 3-2.

82' Ο Βοσκόπουλος στην θέση του Τάντιτς.

85' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!!! Το 3-2 με τον Πάντελιτς και πάλι!!! Απίστευτος ο παικταράς! Ο Ζαϊρί έβγαλε υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Ρόμενταλ, αυτός βρήκε τον Πάντελιτς με κάθετη πάσα και η "κόμπρα" με πλασέ έστειλε το τόπι στα δίχτυα για 7η φορά φέτος και δεύτερη στο ματς. Είναι τρέλα με την κόκκινη φανέλα!

88' Κίτρινη κάρτα στον Κέρλα.

89' Ο Ασλανίδης στην θέση του Ανάκογλου.

89' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!! Το 4-2 για τον Θρύλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριέρα, που φτάνει τα έξι γκολ φέτος. Μαγεία η αρρώστια, τρέλα ο Θρύλος, που σκορπάει και τον Πανσερραϊκό με ανεπανάληπτη τεσσάρα.

 ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ  ΜΑΖΙ
90'+3' Λήξη του αγώνα.

Οι αρχικές συνθέσεις

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος (71' Ρόμενταλ), Πάντελιτς, Μιραλάς (24' Ζαϊρί), Ραούλ Μπράβο, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ριέρα, Ποτουρίδης, 68' Αβραάμ Παπαδόπουλος).

Αναπληρωματικοί: Νικοπολίδης, Ζαϊρί, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Λεάντρο, Γ. Παπαδόπουλος.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης, Τάντιτς (82΄Βοσκόπουλος), Νταλέ, Μαβενέ, Ανάκογλου (89' Ανάκογλου), Άλβαρεζ, Κέρλα.

Αναπληρωματικοί: Βαλσαμάκης, Βοσκόπουλος, Κοντός, Ασλανίδης, Μουσικάκης, Γιαννόπουλος.

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας)

Βοηθοί: Τρύφων Π. (Δράμας), Γεωργαράκος Ν. (Αθηνών)

Τέταρτος: Αμπάρκιολης Α. (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 40' Μοδέστο, 53' Πάντελιτς (Ολυμπιακός) - 11' Τάντιτς, 75' Τριανταφύλλου, 88' Κέρλα (Πανσερραϊκός)

Κόκκινες κάρτες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου