ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Τα παίρνει και φεύγει

Τα παίρνει και φεύγει

Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει τελειώσει οριστικά το σίριαλ του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ, καθώς φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να βρουν τη «χρυσή τομή» και ο Γαλλοαλγερινός να φύγει ως ελεύθερος παίρνοντας ένα χρηματικό ποσό.
 

 Το βράδυ της Παρασκευής συναντήθηκε ο πληρεξούσιος του Τζεμπούρ, Γιώργος Παναγόπουλος με τους διοικούντες την ΑΕΚ, Αδαμίδη και Κωνσταντίνιδη αλλά και τον νομικό εκπρόσωπο της Ένωσης, Χάρη Γρηγορίου και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές βρήκαν τον τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους… αναίμακτα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία που αναφέρει ότι ο «τρομοκράτης» θα πάρει 200.000 ευρώ και θα μείνει ελεύθερος, χωρίς μάλιστα τον όρο να μην συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα,κάτι που ο «δικέφαλος» αρχικά δε διαπραγματευόταν αρχικά επουδενί λόγο..

Ο Τζεμπούρ πλέον θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του την καριέρα του, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, αφού βρίσκεται άκρη με την ΑΕΚ και το θέμα δε θα συρθεί στις δικαστικές αίθουσες. Για τον «τρομοκράτη» φέρονται να ενδιαφέρονται αρκετές γαλλικές ομάδες, ενώ πάντα υπάρχει και το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του για έξι μήνες στον Πανιώνιο. Οι συμπατριώτες του Τζεμπούρ ωστόσο, εμπλέκουν στα σενάρια και τον Παναθηναϊκό χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου