ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

«Μαζί με Πολέμη, θα πολεμήσω κι εγώ»

«Μαζί με Πολέμη, θα πολεμήσω κι εγώ»

Θετικός στο ενδεχόμενο Αδαμάντιος Πολέμης να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως στηρίζει όποιον θέλει το καλό του συλλόγου.
«Μαζί με Πολέμη, θα πολεμήσω κι εγώ»
Μέσα στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και την άρνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου να ολοκληρώσει την συμφωνία για την μεταβίβαση του 25% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Αδαμάντιος Πολέμης βγήκε μπροστά και προσπαθεί να ξαναενώσει τον πολυμετοχικό.


Ο παντοδύναμος εφοπλιστής που έχει προταθεί από τον Πατέρα για να τον αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το «ναι» και στο Δ.Σ της ερχόμενης Πέμπτης να αποτελέσει την λύση για την προεδρία των «πρασίνων». Χθες, τόσο ο Ανδρέας Βγενόπουλος όσο και ο Νικόλας Πατέρας ξεκαθάρισαν ότι θα είναι στο πλευρό του και θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση τους, σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση θα έπαιζε και η άποψη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Οι δύο άνδρες δεν έχουν μιλήσει ακόμη αλλά αν κρίνουμε από την δήλωση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ στο gazzetta.gr, είναι και εκείνος στο πλευρό του Πολέμη!

«Εφόσον ο κύριος Πολέμης αποφασίσει να κατέβει για πρόεδρος, θα τύχει της υποστήριξής μου. Όχι μόνο ο κύριος Πολέμης αλλά θα στηρίξω οποιονδήποτε θέλει το καλό του Παναθηναϊκού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ και η υποψηφιότητα Πολέμη είναι πλέον και με τη... βούλα κοινής αποδοχής από τους μεγαλομετόχους του «τριφυλλιού».
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου