ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Άρνηση Τζίγκερ

Άρνηση Τζίγκερ

12/01/201

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να «βγαίνει μπροστά» και πάλι, θα μείνουν… δημοσιεύματα, καθώς όπως προέκυψε δεν έχει αλλάξει στάση και θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν να έχει στην κατοχή του το 30% των μετοχών.

Αυτό προέκυψε μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του, τόσο ο Αδαμάντιος Πολέμης, όσο και ο Δημήτρης Γόντικας. Η απάντηση, όμως που έλαβαν και οι δύο άνδρες από τον… τυπικά μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ήταν η ίδια… «Δεν θέλω να εμπλακώ».


Σύμφωνα με την SPORTDAY, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επέμεινε στην παλιότερη τοποθέτησή του ότι θα λειτουργεί σαν ένας απλός μέτοχος και μετέφερε και την ενόχλησή του για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει πρωτοβουλίες που θα εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον για τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναζητά άνθρωπο που θα του δώσει το 25% των μετοχών που κατέχει (αυτό που θα κατέληγε στα χέρια των Βγενόπουλου, Πατέρα). Φέρεται να στράφηκε και στον Πολέμη για το ζήτημα, αυτό, χωρίς να είναι γνωστή η ανταπόκριση που έτυχε…

Αν δεν τα καταφέρει, βέβαια, να βρει κάποιον για να δώσει το 25%, θα πρέπει στο τέλος του πρωταθλήματος ο Τζίγκερ και οι υπόλοιποι μέτοχοι να ξεκαθαρίσουν αν θα βάλουν χρήματα για να τρέξει η ομάδα και να ορίσουν έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής, ο οποίος θα τηρήσει το πλάνο σφιχτής οικονομικής πολιτικής που θα εφαρμοστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου