ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Αποφασίζει ο Ερνέστο

Αποφασίζει ο Ερνέστο

Συνάντηση κορυφής θα έχει την Πέμπτη ο Ευάγγελος Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον δεύτερο να αποφασίζει για τις μεταγραφές.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί αρχικά να είχε ζητήσει την απόκτηση ενός μέσου, ωστόσο δεν αποκλείεται την Πέμπτη (13/1) να αλλάξει στάση βάζοντας "φρένο" σε οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο.
Με δεδομένες τις επιστροφές των Ντουντού Σεαρένσε και Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά και το γεγονός ότι ο Φρανσουά Μοδέστο έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα και ως "κόφτης" είναι πολύ πιθανό οι Πειραιώτες να μην προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή.


Πάντως από την συγκεκριμένη κατηγορία φαίνεται να εξαιρούνται οι περιπτώσεις κάποιων Ελλήνων και ταλαντούχων παικτών, όπως οι Δημήτρης Ανάκογλου και Γιώργος Γεωργιάδης, οι οποίοι θα αποκτηθούν εκτός απροόπτου από τώρα για το καλοκαίρι.

Μικρό και ευέλικτο ρόστερ...

Ο 46χρονος τεχνικός από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως επιθυμεί ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ το οποίο δεν θα ξεπερνάει τους 24 με 25 παίκτες. Ο λόγος είναι ότι θέλει να τους έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ετοιμότητα για να τους ρίξει στην... μάχη.

Παράλληλα, μ' αυτόν τον τρόπο αναγκάζει όλους τους παίκτες να αντιμετωπίζουν τις προπονήσεις σαν να είναι επίσημοι αγώνες από τους οποίους θα κριθεί η συμμετοχή τους ή όχι στην αρχική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου