ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Απ’ το σπίτι δεν θα βγω…

Απ’ το σπίτι δεν θα βγω… 

Απ’ το σπίτι δεν θα βγω…   
… η επαρχία θα 'ρθει εδώ!

Με τους δύο πρωτοπόρους να δέχονται διαφορετικής… επικινδυνότητας επισκέψεις, συνεχίζεται το σίριαλ της Superleague!

Στο 19ο «επεισόδιο», ο Ολυμπιακός υποδέχεται… αγριεμένος τον τίμιο Πανσερραϊκό και ο Παναθηναϊκός θέλει να ξορκίσει την (κακή του) «μάγισσα», Καβάλα!

Ενδιάμεσα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα ψάξουν θαλπωρή σε Τρίπολη και Βόλο αντίστοιχα και η Λάρισα αποδείξεις (με τον Ηρακλή) πως είναι ακόμα ζωντανή!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Σάββατο 15/1

Ατρόμητος-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 2)

Ήττα=ζόρια! Χάνοντας έδαφος την προηγούμενη αγωνιστική (λόγω Ηρακλή και Ολυμπιακού) και ισορροπώντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, Ατρόμητος και Κέρκυρα διεκδικούν το δικαίωμα να τη χάσουν κάπως από τα μάτια τους. Κανένας από τους δύο δεν θα το καταφέρει, αν έρθει το… αγαπημένο αποτέλεσμα των Περιστεριωτών στην έδρα τους (πέντε ισοπαλίες σε οκτώ ματς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός (17:15, NET)

Και κουλούρι… και τυρί! Με αντίπαλο τον προτελευταίο (και ακίνδυνο εκτός έδρας) Πανσερραϊκό, ο Ολυμπιακός θέλει να «πασπαλίσει» με θέαμα το τρίποντο, που θα κρατήσει τη διαφορά του στην κορυφή. Με το απόλυτο (5 στα 5) μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και έχοντας δεχθεί ένα γκολ από τότε, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν διάθεση για «δώρα» -σε φιλοξενούμενους και διώκτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 2)

Συνήλθες; Απόδειξη! Μετά τις γκέλες με Κέρκυρα και Πανσερραϊκό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον Αστέρα. Σε έδρα δυνατή και με αντίπαλο τον «μάστορα» των ισοπαλιών (έξι στα οκτώ τελευταία) θα αποδείξει αν επέστρεψε και στον καλό του εαυτό. Αυτόν που διατηρεί… σταθερά ο Ολυμπιακός -νέα μεγάλη νίκη του οποίου, ίσως τον φέρει σε (ανέλπιστα) ψηλά πατώματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


Κυριακή 16/1

Λάρισα-Ηρακλής (15:00, NovaSports 2)

Αναπνέει;;; Καθηλωμένη στο «βυθό» και με τα… βαρίδια του άγχους στα πόδια, η Λάρισα περιμένει το πρώτο «φιλί ζωής» από τον Κωστένογλου! Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού τους, οι «βυσσινί» θα ψάξουν τα πρώτα χαμόγελα στο «AEL FC ARENA», αλλά και… ελπίδες πως αυτό δεν θα φιλοξενεί του χρόνου αγώνες Β’ Εθνικής. Τέτοιες μαύρες σκέψεις έχει αποφύγει ο «Γηραιός» -που έχει αποφύγει εξίσου, όμως, μέχρι τώρα και τα διπλά στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»


Άρης-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 3)

Καθένας… με τον πόνο του! Την ώρα που ο Άρης θα ψάχνει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους πάνω ορόφους της βαθμολογίας, ο (στριμωγμένος) Πανιώνιος θα ψάχνει τρόπους διαφυγής από το «ισόγειο»! Εκεί όπου θα παραμείνει, αν επαναλάβει την εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής (με την Ξάνθη) ή αν η ομάδα του Κούπερ επαναλάβει παρόμοια (με ολίγη αποτελεσματικότητα) εκείνης του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 2)

Μάντεψε… ποια! Η ΑΕΚ που χάνει «με κάτω τα χέρια» στο Καυταντζόγλειο και «κολλάει» με την Κέρκυρα; Η μήπως η ΑΕΚ που περνάει σαν «σίφουνας» από τη Λάρισα και το επαναλαμβάνει στις Σέρρες; Ελπίζοντας να δώσει τη… δεύτερη απάντηση, η «Ένωση» θα προσπαθήσει να διατηρήσει την (όποια) επαφή της με τις πρώτες θέσεις. Σε περίπτωση λάθους απάντησης, δύσκολα δεν θ’ αρχίσει να… κακομαθαίνει ο Αστέρας στις εντός έδρας νίκες (μετά την πρώτη με τον Εργοτέλη).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


SKODA Ξάνθη-Εργοτέλης (19:30, NET)

Ξανάρχισε τα γκάζια! Μετά το «διάλειμμα» με τον Παναθηναϊκό, η Ξάνθη συνέχισε τις… αλώσεις στη Νέα Σμύρνη (τρίτο συνεχόμενο διπλό) και πάρκαρε στην πέμπτη θέση. Εκεί απ’ όπου είχε περάσει και ο Εργοτέλης -πριν η ήττα στην Τρίπολη και η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β. «φρενάρουν» το σερί του και τον στείλουν… αγχωμένο στα Πηγάδια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Παναθηναϊκός-Καβάλα (19:30, NovaSports 1)

Επειγόντως… ξόρκι! Με το μυαλό στο περσινό πάθημα και χωρίς κανένα περιθώριο να το επαναλάβει, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον κακό του δαίμονα στο ΟΑΚΑ. Απέναντι στη μοναδική ομάδα που δεν έχουν νικήσει την τελευταία διετία, οι «πράσινοι» δεν βλέπουν τίποτα άλλο εκτός του τριπόντου -που θα συνεχίσει το ιδανικό 2011 (δύο στα δύο), αλλά και την… πίεση στον «αιώνιο»!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Η επόμενη αγωνιστική (19η)

Σάββατο 22/1

Κέρκυρα-Λάρισα (17:15)
ΠΑΟΚ-SKODA Ξάνθη (17:15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου (19:30)

Κυριακή 23/1

Καβάλα-Ηρακλής (15:00)
Πανσερραϊκός-Ατρόμητος (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (17:15)
Εργοτέλης-Άρης (17:15)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου