ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο spokesman του Πατέρα

Ο spokesman του Πατέρα

E, τώρα έδεσε το γλυκό. Βγήκε ο κ. Κόντης και μάλωσε τον Ολυμπιακό επειδή μιλάει με τον ελεύθερο το καλοκαίρι Χαβίτο, όταν ο ίδιος ανακατεύθηκε χωρίς λόγο με τον δεσμευμένο με συμβόλαιο Μήτρογλου, ενώ δεν είπε πάλι λέξη για τον διαιτητή Σταθόπουλο που έσφαξε τον Άρη.
Ούτε ο Νίκος Πατέρας δεν θα έκανε τέτοια διαστρέβλωση των γεγονότων, αλλά ο κ. Κόντης αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ο καλύτερος spokesman του Πατέρα, αφού κράτησε την ίδια στάση και στο έγκλημα Δαλούκα στο Χαριλάου. Τσιμουδιά.
 
Αντί λοιπόν ο κ. Κόντης να ασχοληθεί με τις δυο σφαγές του Άρη στα ματς με τον Παναθηναικό, άρχισε περί άλλων να... τυρβάζει. Δυο φορές ο Λουκάς Βύντρα (μπουμπούκι–παίκτης και πρώτος σε τσαμπουκάδες και διαμαρτυρίες) "ξεγέλασε" τους διαιτητές, ισάριθμες ο κ. Κόντης μας έλεγε "και στο Βέλγιο βρέχει".

Τώρα ήρθε να μας πει ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να δώσει λεφτά στον Άρη για να πάρει τον ελεύθερο Χαβίτο. Κι ενώ γνωρίζει ότι είναι "κόκκινο πανί" στον Πειραιά γιατί τον θεωρούν "φερέφωνο" του Πατέρα, ανακατεύτηκε με τον Μήτρογλου, ενώ γνώριζε εκ των προτέρων ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάει ο παίκτης στο Χαριλάου. Ο κ. Κόντης υπήρξε μάνατζερ και γνωρίζει πολύ καλά ότι βάσει των κανονισμών μπορεί ο Χαβίτο να μιλάει ελεύθερα με όλους τους ενδιαφερόμενους, αφού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.


Δεν ξεχνούν, εξάλλου, στον Ολυμπιακό ότι προτάθηκε από τον Νίκο Πατέρα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Και για ξεκάρφωμα μας πέταξε "έμαθα για τον Χαβίτο από το RedPlanet", δηλαδή από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Δεν μασάνε, όμως, στον Πειραιά από τέτοια και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Νίκος Πατέρας συνεχίζει να ασχολείται με τη διαιτησία και κρατάει με οξυγόνο τον Παναθηναϊκό (βλέπε Σταθόπουλος), ενώ φροντίζει να εμποδίζει τον Ολυμπιακό (βλέπε Αργυρός στην Κέρκυρα). Δίπλα του ο Κόντης (στον Πειραιά τον αποκαλούν Φιλιππινέζα του Πατέρα) και ο Αδαμίδης, αλλά η απόδοση του Ολυμπιακού και οι νίκες παρά την κόντρα διαιτησία είναι γι' αυτούς τεράστιο και ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου