ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Εγκλήματα Χαραλαμπίδη

Εγκλήματα Χαραλαμπίδη


Κόντρα σε διαιτητικά εγκλήματα ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του ανατρέπουν όλες τις κακοτοπιές και συνεχίζουν ακάθεκτοι!

http://www.redplanet.gr/podosfairo/article747320.ece/BINARY/original/xaralampidis.jpgΤα πάνω κάτω κατάφεραν να έρθουν στο Καραϊσκάκη με τις υποδείξεις ή μάλλον με όσα δεν υπέδειξε ο διαιτητής Χαραλαμπίδης, που απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Ο Καβαλιώτης δεν είδε ποτέ το χέρι από το οποίο ξεκίνησε η φάση για την ισοφάριση του Πανσερραϊκού στο 65' σε 1-1. Τραγικό σφάλμα του διαιτητή που έκανε τη ζημιά εκείνη την ώρα. Ο Νταλέ έχει ξεκινήσει τη φάση παίρνοντας τη μπάλα με το ΧΕΡΙ, ωστόσο δεν είδε τίποτε ο διαιτητής. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι από τις τηλεοράσης και από το γήπεδο.
Λίγο αργότερα ήρθαν και τα θαυμαστά έργα του βοηθού Γεωργαράκου, που όλως τυχαίως προέρχεται από τη σύνδεσμο Αθήνας, να μας δείξει τις… ικανότητες του. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε, αλλά ο κ. Γεωργαράκος σήκωσε τη σημαία του. Πως τυχαίνει κάθε φορά να γίνεται κάτι με βοηθό του συνδέσμου Αθηνών; Ούτε κατάρα να ήταν με τον συγκεκριμένο σύνδεσμο κάθε φορά.
Ακόμη και έτσι, σε ένα παιχνίδι που έφεραν τα πάνω κάτω, ο Ολυμπιακός με τον μοναδικό του κόσμο ανέτρεψαν τα δεδομένα και κόντρα σε διαιτητικά λάθη που θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει και να έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, ξαναγύρισε το ματς.
Τα λάθη αυτά βέβαια, κατάφεραν να βάλουν φωτιά σε ένα παιχνίδι και αν ο Ολυμπιακός είχε πέσει στην παγίδα των διαιτητικών λαθών και υποδείξεων θα ήταν αλλιώς τα πράγματα για τη διεκδίκηση του τίτλου. Περισσότερο άγχος για τη συνέχεια και ίσως, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μικρότερη διαφορά στη βαθμολογία.
Παραλίγο να την πατήσει από τέτοια λάθη σε ένα ακόμη ματς της εφετινής περιόδου, που με τον λαό του έδειξε ότι ξεπερνάει και τα ανάποδα σφυρίγματα και συνεχίζει πρώτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου