ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Και οι λευκοί Σλοβένοι μπορούν να πηδήξουν (video)

Και οι λευκοί Σλοβένοι μπορούν να πηδήξουν (video)


pao olympiakos 61 65 video nesterovicΜπορεί η στήλη να μην ασχολείται συχνά με το μπάσκετ, δεν θα μπορούσε όμως να αφήσει ασχολίαστο το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον τώρα που γίναμε μάρτυρες μιας σπάνιας νίκης των «ερυθρολεύκων» μέσα στο κολασμένο ΟΑΚΑ. Τιμώμενο πρόσωπο ο Rasho Nesterovic, ο παίκτης-κλειδί του Dusan Ivkovic, που τα έβαλε με τα θηρία του Παναθηναϊκού στη ρακέτα, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και πέτυχε τους κρίσιμους πόντους των τελευταίων λεπτών, οι οποίοι έδωσαν το καθοριστικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό για τη νίκη.
Το Sportena έπιασε ό,τι δεν κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα ένα κοντινό από το καθοριστικό πικ εν ρολ που κατέληξε σε κάρφωμα του Σλοβένου άσου και σας το παρουσιάζει στο παρακάτω βίντεο. Ποιος είπε άλλωστε ότι οι «λευκοί δεν μπορούν να πηδήξουν;»
Να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας από το Νο1 μπασκετικό site της Ελλάδος, το basketblog.gr για την προτροπή να ανατρέξουμε στην ταινία «White Men Can’t Jump» του 1992 με τους Wesley Snipes και Woody Harrelson (o 2ος στο ρόλο του… Nesterovic), η οποία είχε κάνει θραύση στα μπασκετικά στέκια και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου