ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

«Ελάτε να διαδηλώσετε» ΜΕ 10 EURO ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ...ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

«Ελάτε να διαδηλώσετε»

Πέμπτη, 24-02-2011 06:01
Κάλεσμα της ΠΑΕ για ειρηνική διαδήλωση, το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο, με γενική είσοδο 10€.Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλεί όσους τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της το Σάββατο με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε όλους τους Παναθηναϊκούς δίπλα μας αφενός για να συγχαρούμε την ομάδα για την προσπάθεια, την απόδοση και το χαρακτήρα της και αφετέρου για να διαδηλώσουμε ειρηνικά ενάντια σε όσα τραγικά συμμβαίνουν και καταφέρνουν ανεπανόρθωτα πλήγματα στο Ελληνικό Ποδοσφαίρου και τον Ελληνικού Αθλητισμού γενικά.
Ελάτε στο ΟΑΚΑ για να δηλώσετε ότι υπάρχει κόσμος που θέλει ένα ποδόσφαιρο διαφορετικό από αυτό στο οποίο εξελίσσεται σταδιακά το Επαγγελματικό Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η μαζική σας παρουσία, το τραγούδι, η αυστηρή τήρηση του φίλαθλου πνεύματος και ο Παναθηναϊκός σας παλμός είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι επειδή δεν διστάζουν να καταφύγουν σε ακρότητες μπορούν να επιβάλλουν τη δική τους αρρωστημένη βούληση.
Για την υποστήριξη αυτού της του καλέσματος η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ αποφάσισε να εφαρμόσει ενιαία τιμή εισιτηρίου € 10 για όλες τις θύρες του Σταδίου και για όλους τους φιλάθλους*. Το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων, η διάθεση των οποίων ξεκινά αύριο, Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου (δείτε αναλυτικά στην στήλη media gallery)
Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.
Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.
*οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου