ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Το στοίχημα του Φετφατζίδη

Το στοίχημα του Φετφατζίδη

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να απέκλεισε από το ντέρμπι τον Γιάννη Φετφατζίδη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι δεν πιστεύει στον ταλαντούχο άσο, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν με την ερυθρόλευκη, αλλά στην συνέχεια έχασε την θέση του από τα αρχικά πλάνα του Βάσκου.
Ο 20χρονος, ο οποίος μπήκε από νωρίς στα... βαθιά, στην αρχή του πρωταθλήματος, το τελευταίο διάστημα είναι παροπλισμένος, δείγμα του πλούσιου ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Παρ' όλα αυτά, ο Βάσκος είναι δίκαιος και αναμένεται σύντομα και πάλι να του δώσει ευκαιρίες του "Φέτφα", ο οποίος αποτελεί τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για τον Θρύλο.

Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και άπαντες προσπαθούν να το προστατεύσουν και να το βοηθήσουν να αναπτύξει σε μεγαλύτερο βαθμό το ταλέντο.

Εκτός, όμως, από τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Θρύλου και ο ίδιος παίκτης θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο δουλεύοντας πιο σκληρά στις προπονήσεις, έτσι ώστε, να εξελιχθεί σε έναν τεράστιο παίκτη, ο οποίος θα αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο.

Στο χέρι του είναι να ξανακερδίσει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα αρκεί να βελτιωθεί στους τομείς που υστερεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου