ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τους βάζει… στέμμα

Τους βάζει… στέμμα 

24 Φεβρουαρίου, 2011

ΟΜΑΔΑ
 
Το olympiacos24.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες που ο Ολυμπιακός θα κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα τους πρωταθλητές. Από τους πρωτάρηδες Ποτουρίδη και Φετφατζίδη στον… παππού Ιμπαγάσα. Διαβάστε τους 12 παίκτες που θα σηκώσουν για πρώτη φορά πρωτάθλημα αλλά και τους… υποψήφιους.

1. ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Αν και στις ομάδες που αγωνίστηκε ήταν κομματάκι δύσκολο να σηκώσει πρωτάθλημα, ο Κάνιο στα 17 του χρόνια καριέρας δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη πρωταθλητής. Με τον Ολυμπιακό όμως θα μάθει. Ο 35χρονος μέσος των ερυθρολεύκων λοιπόν σε αυτά τα 17 χρόνια καριέρας έχει κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 με την Αργεντινή. Στα τέσσερα χρόνια στην Λανούς πήρε ένα Σουνταμερικάνα (1996) και στα συνολικά 7 χρόνια στην Μαγιόρκα (5 και μετά από μια διακοπή άλλα 2) ένα Κύπελλο Ισπανίας (2003). Στα 3 χρόνια στην Ατλέτικοκαι στα 2 στην Βιγιαρεάλ δεν πήρε τίποτα.
2. ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΟΝΤΕΣΤΟ
Στην ίδια κατηγορία με τον Ιμπαγάσα. Στις ομάδες που έπαιξε ο Γάλλος δεν γινόταν να πάρει πρωτάθλημα. Μέχρι που ήρθε στο λιμάνι. Δύο χρόνια στην Μπαστία και 5 στην Κάλιαρι.
Στη Μονακό ίσως να είχε κάποια τύχη αλλά την περίοδο που αγωνίστηκε όχι μόνο πρωτάθλημα δεν πήρε άλλα ούτε Λιγκ Καπ.
3. ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ
Ο Βέλγος επιθετικός δεν είχε πάρει κανέναν τίτλο στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στην Λιλ και στα δύο στην Σέντ Ετιέν. Σε αυτές τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σηκώσει κανένα τίτλο. Οπότε και αυτός ανυπομονεί για το πρώτο του πρωτάθλημα.
4. ΑΛΜΠΕΡΤ ΡΙΕΡΑ
Ένα Κύπελλο Ισπανίας είναι αρκετό για τον Αλμπερτ Ριέρα; Σε καμία περίπτωση. Ο Ισπανός μέσος το έχει σηκώσει με την Μαγιόρκα (μαζί με τον Ιμπαγάσα) και από τότε δεν έχει σηκώσει κανέναν άλλο τίτλο! Ο 29χρονος αριστερός χαφ έχει αγωνιστεί στην Μπορντό, στην Εσπανιόλ, στην Μάντσεστερ Σίτι και στην Λιβερπούλ αλλά δεν έχει πάρει κανέναν τίτλο. Θα το κάνει με τον Ολυμπιακό.
5. ΜΟΪΣΕΣ ΟΥΡΤΑΔΟ
Από μικρό παιδί έπαιζε στην Εσπανιόλ. Μόνο για μια χρονιά αγωνίστηκε στην Εϊμπάρ η οποία έπαιζε στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα με την ομάδα της Καταλονίας, ωστόσο έχει πάρει μια φορά το Κύπελλο μια και νίκησε η ομάδατου με 4-1 την Σαραγόσα το 2006.
6. ΝΤΑΒΙΔ ΦΟΥΣΤΕΡ
Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτη. Ο Ισπανός μέσος μέχρι πρόπερσι αγωνιζόταν στην μικρές κατηγορίες της Ισπανίας. Η Ελτσε έπαιζε στην Σεγούντα πριν παίξει για πρώτη φορά σε μεγάλη κατηγορία με την Βιγιαρεάλ. Πέρσι δεν κατέκτησε τίποτα, φέτος όμως στην  δεύτερη του σεζόν σε μεγάλη κατηγορία θα σηκώσει πρωτάθλημα.
7. ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ
Ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Φουστέρ. Η διαφορά τους είναι πως ο Γερμανός δεν είχε ξαναπαίξει σε μεγάλη κατηγορία ποτέ ξανά. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στην Μόναχο 1860 στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Πρωτάθλημα; Δεν θα το φανταζόταν ποτέ.
8. ΟΥΡΚΟ ΠΑΡΝΤΟ
Μόνο με την Ραπίντ θα μπορούσε να σηκώσει το πρωτάθλημα. Όμως τη χρονιά που έπαιξε  τέσσερα παιχνίδια και θα έπαιρνε μετάλλιο η ομάδα του Βουκουρεστίου δεν πήρε τον τίτλο. Φέτος με γεμάτη χρονιά έχει την ευκαιρία να το πανηγυρίσει.
9. ΡΑΦΙΚ ΤΖΕΜΠΟΥΡ
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ στη Λα Λουβιέρ δεν θα μπορούσε να πάρει τίτλο. Όπως επίσης και στον Εθνικό Αστέρα. Με Ατρόμητο και Πανιώνιο δεν πλησίασε στο Κύπελλο και με την ΑΕΚ το ίδιο. Και γι’ αυτό ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός θα στεφθεί άμεσα πρωταθλητής και με ενεργή συμμετοχή στον τίτλο.
10. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Στα 6,5 χρόνια του στον Πανιώνιο δεν θα μπορούσε να στεφθεί πρωταθλητής και με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα τα καταφέρει στο πρώτο του εξάμηνο. Άμεσα θα πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο.
11. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ
Ο «Φέτφα» είχε παίξει και πέρσι με την πρώτη ομάδα όμως ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους του. Φέτος όμως η χρονιά θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Μια χρονιά που είναι εν μέρει και δική του!
12. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ
Ο νεαρός αμυντικός στην πρώτη του σεζόν με την πρώτη ομάδα θα φορέσει μετάλλιο  πρωταθλητή. Όχι κι άσχημα. Πόσο μάλλον όταν ο «Πότου» πήρε αρκετές συμμετοχές και θα πάρει και στα επόμενα παιχνίδια.
ΟΙ… ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
Υπάρχουν όμως και άλλοι που θα υπό προϋποθέσεις μπορεί να στεφθούν για πρώτη  τους φορά πρωταθλητές. Π.χ. αν ο Βαλβέρδε δώσει χρόνο συμμετοχής στους Μέγιερι  και Λεάντρο! Τέλος ο Ζαουάντ Ζαϊρί έχει πάρει ένα πρωτάθλημα αλλά σε άλλη ήπειρο! Με  την Αλ Ιτιχαντ το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου