ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Απόλυτη στήριξη σε Μαρινάκη!

Απόλυτη στήριξη σε Μαρινάκη!

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι στον ΠΑΟ. Το Δ.Σ. της Superleague στήριξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με ψήφους 8-3. Η ΑΕΚ του Αδαμίδη και ο Άρης του Κόντη δεν ψήφισαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ενωτικός στις δηλώσεις του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League δεν έκανε δεκτή την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Πιο συγκεκριμένα, την πρόταση μομφής υπερψήφισαν οι εκπρόσωποι τριών ΠΑΕ και καταψήφισαν οκτώ, ενώ υπήρξαν και έξι λευκά.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η ΑΕΚ, λευκό έριξαν Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ  και Λάρισα και το μέρος του Βαγγέλη Μαρινάκη πήραν Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός  Βόλου, Ηρακλής, Ατρόμητος, Πανιώνιος.

Ενωτικός ο Μαρινάκης

Ενωτικό μήνυμα θέλησε να περάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού δήλωσε σχετικά: "Η πρόταση μομφής πήρε τρεις ψήφους. Η Λίγκα συνεχίζει ενωμένη, έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε, χρειάζεται ηρεμία για να προχωρήσουμε. Κάναμε εποικοδομητική συζήτηση, πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Θέλω στο επόμενο συμβούλιο να είναι παρών και ο Παναθηναϊκός. Με σωστές αποφάσεις θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Είναι σημαντικό η Λίγκα να είναι ενωμένη".

Να σημειωθεί πως η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, που πραγματοποιήθηκε -για το φόβο επεισοδίων- σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου