ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Χαμός με Αμαλφιτανό



Χαμός με Αμαλφιτανό

24 Φεβρουαρίου, 2011 

Ήταν μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού τον Γενάρη. Ο λόγος για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό. Ο Γάλλος μέσος της Λοριάν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κοιτάξει την περίπτωσή του. Ωστόσο ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Λοϊκ Φέρι είχε τονίσει πως θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία όμως ο 25χρονος μέσος έχει ήδη απορρίψει την πρόταση της Λοριάν και εξετάζει αρκετές άλλες που έχει στα χέρια του!
1Τελευταίος σύλλογος που ενδιαφέρεται για τον Αμαλφιτανό ο οποίος μέχρι στιγμής μετράει 3 γκολ και 6 ασίστ είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι ροχιμπλάνκος μάλιστα του προσφέρουν 4ετές συμβόλαιο κάτι το οποίο επιθυμεί ο ίδιος. Εκτός όμως από την Ατλέτικο υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Αμαλφιτανό. Ο 25χρονος μέσος είχε απορρίψει πρόταση της Οσέρ το προηγούμενο καλοκαίρι.
Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες είπε όχι σε Σεντ Ετιέν και Μονακό και ετοιμάζουν πρόταση η Μπορντό, η Λιλ και η Μαρσέιγ. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Χοσέ Ανίγκο βάζει τον Αμαλφιτανό πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού. Φιλολογικό (ακόμα) ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Παρί Σεντ Ζερμέν μέσω του Αλεν Ροσέ.
Εκτός από την Ατλέτικο υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον παρακολουθούν από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα Γαλλικά ΜΜΕ εμπλέκουν ξανά τον Ολυμπιακό όπως επίσης και τις Σαμπντόρια, Τζένοα, Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Εβερτον. Από την Πριμέρα Ντιβιζιόν αρκετές ομάδες έχουν στείλει σκάουτερ για να τον δουν από κοντά και πιο συγκεκριμένα η Εσπανιόλ, ηΧετάφε, η Σεβίλλη και η Βιγιαρεάλ.
Όλοι κυνηγάνε την υπογραφή του Μόργκαν Αμαλφιτανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου