ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού σε FIFA και UEFA

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού σε FIFA και UEFA

25 Φεβρουαρίου, 201

756467
Ο φάκελος που απέστειλε το «τριφύλλι» εστιάζεται σε τέσσερα σημεία, όπως αναφέρει η Sportday, τα οποία είναι:
1.Ρατσιστική επίθεση στον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Σωτήρη Νίνη. Περιλαμβάνονται ηχητικά ντοκουμέντα, μεταξύ των οποίων τα «ουγκ, ουγκ» προς τον Σισέ και το σύνθημα «δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ…» για τον Σωτήρη Νίνη, η δήλωση του προέδρου της ΔΕΑΒ, Γιάννη Πανούση, που αναφέρει ότι «αηδίασα το Σάββατο με τη ρατσιστική επίθεση», η καταγγελία του Σισέ στη Γαλλία και η ανάλογη δήλωσή του στη Βραζιλία για τη ρατσιστική επίθεση.
2.Βιαιοπραγίες στη φυσούνα. Φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο που δείχνουν τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι Σισέ, Καντέ και Τζόρβας, αλλά και τη φραστική επίθεση με ύβρεις από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον Τζιμπρίλ Σισέ, όπως και τη βόμβα μολότοφ που έπεσε μετά τη λήξη του αγώνα μπροστά στους παίκτες.
3.Διαιτητικά λάθη. Αναλυτικά έχουν σταλεί οι φάσεις με τις αποφάσεις-σκάνδαλο του Καλόπουλου και των βοηθών, που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα.
4.Έχει αποσταλεί μεταφρασμένο το φύλλο αγώνα. Σε αυτό ο Καλόπουλος δεν έχει γράψει κουβέντα για τη ρατσιστική επίθεση, όπως και για την επίθεση που δέχθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα. Αυτό επιβαρύνει πολύ τη θέση του Καλόπουλου και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι τελείωσε η διαιτητική του καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου