ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δεν το "Χ"άνει με ...τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν το "Χ"άνει με ...τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός ...δεν το Χ- άνει το δικό του πρωτάθλημα! Το πανηγύρισε με γύρο του θριάμβου(!) στο συλλαλητήριο του ΟΑΚΑ για τα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ γεγονότα του ντέρμπι.
Δεν το "Χ"άνει με ...τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Καλό το συλλαλητήριο, καλές οι διαμαρτυρίες, αλλά ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ.....ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ !!!!!
ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ θυμήθηκαν τον παλιό… κακό τους εαυτό με εξαίρεση τον Τζόρβα, που κράτησε και το 1-1 στο τετ-α-τετ του Τάτου στο 58`. Οι παίκτες λοιπόν του Φερέιρα με εξαίρεση τους Γκοβού (ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΡΕΕΕΕ) και Κατσουράνη στο πρώτο μέρος ήταν σε άλλο γήπεδο.

Ο Ατρόμητος καλά στημένος προηγήθηκε δίκαια με τον Μπρίτο στο 31` αλλά δυο λεπτά μετά δέχτηκε ένα… αστείο γκολ με τον Ολιβέιρα να δίνει πάσα στον Γκοβού για το 1-1.
Και για να είμαστε στο… πνεύμα των ημερών, υπάρχουν διαμαρτυρίες για τον Τσινιάρη πως δεν έδωσε από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα. Στο 44` ο Γκοβού βγήκε με την μπάλα και τα… χέρια κόρνερ, ενώ στο 54` ο Μπαζίνσκι απέκρουσε με το χέρι την κεφαλιά του Κατσουράνη.
Ο Σισέ φώναζε, χτυπιόταν και… έβγαινε οφσάιντ, μπαλιές δεν έπαιρνε (πουθενά ο Νίνης), οπότε όσο και να παιζε ο Παναθηναϊκός γκολ δεν έμπαινε, παρά την είσοδο των ξεχασμένων Κλέιτον και Πετρόπουλου.
Αν έπρεπε μια ομάδα να κερδίσει βάση ευκαιριών αυτή ήταν ο Ατρόμητος, που πρέπει να έφυγε δυσαρεστημένος με το 1-1.





diamartiria gia heri govu
Ανέβηκε από pankar23. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου