ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κράξιμο και μπινελίκια στην αποστολή της ΑΕΚ!

Κράξιμο και μπινελίκια στην αποστολή της ΑΕΚ!

Υποδοχή... απ' την ανάποδη για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όπου 60 οπαδοί αποθέωσαν Μπλάνκο, Χιμένεθ, Γεωργέα και αποδοκίμασαν όλους τους άλλους! Πέσιμο σε Δημητριάδη, πολύ βρίσιμο στον... απόντα Αδαμίδη!
Κράξιμο και μπινελίκια στην αποστολή της ΑΕΚ!
Στην ΑΕΚ είχαν συνηθίσει σε αποθεωτικές υποδοχές στο Ηράκλειο κάθε χρόνο αλλά φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά... Και δε θα μπορούσαν να μην είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που έχουν φέρει τον κόσμο στα όρια του και αν αυτό δεν το συνειδητοποίησαν όλοι στην Ένωση την περασμένη εβδομάδα με όσα τους είπαν οι οπαδοί μετά το ματς με τον Πανιώνιο, πρέπει να το κατάλαβαν το Σάββατο.
Περίπου 60 οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν μέσα στη βροχή για την προσγείωση του αεροπλάνου με την αποστολή της ομάδας και όταν αυτή έφτασε, η κατάσταση ξέφυγε!
Το θετικό ήταν ότι οι συγκεντρωμένοι Ενωσίτες αποθέωσαν τους Ισμαέλ Μπλάνκο και Νίκο Γεωργέα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά τη λατρεία τους για τον Αργεντίνο αρχισκόρερ της ομάδας, όπως και τον Μανόλο Χιμένεθ, από τον οποίο ζήτησαν να φέρει το κύπελλο στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, όμως, για όλους τους υπόλοιπους τα πράγματα μόνο ευχάριστα δεν ήταν...
Οι Ενωσίτες αποδοκίμασαν όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ανεξαιρέτως ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα με τους Βασίλη Δημητριάδη και Σταύρο Αδαμίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου