ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΓΟΝΤΙΚΑΣ «Περιμένουμε την εφαρμογή των νόμων»

«Περιμένουμε την εφαρμογή των νόμων» 

24/02/2011

«Περιμένουμε την εφαρμογή των νόμων»
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, συναντήθηκε, όπως επεδίωξε, με τον Δημήτρη Γόντικα έχοντας για βασικό θέμα συζήτησης τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας.

Ο κύριος Νικητιάδης ζήτησε προτάσεις από τον πρεδρεύων αντιπρόεδρο των «πράσινων» με τον τελευταίο να απαντάει «Επεξεργαζόμαστε θεσμικές θέσεις. Θα περιμένουμε την εφαρμογή των νόμων για όλα αυτά που συνέβησαν και στη συνέχεια θα προτείνουμε λύσεις». Εν αναμονή της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη έγινε η συνάντηση του υφυπουργού και του Δημήτρη Γόντικα. Οι προτάσεις που ζήτησε ο κύριος Νικητιάδης για την καταπολέμηση της βίας δεν ήταν δυνατό να ακουστούν. Ο Παναθηναϊκός περιμένει την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού από το πειθαρχικό όργανο και στο Δ.Σ. της Σουπερ Λίγκας την Παρασκευή θα προχωρήσει στην πρόταση μομφής του προέδρου της, κυρίου Μαρινάκη.

Όταν ξεκαθαρίσει λίγο η εικόνα, τότε, η ΠΑΕ θα παρουσιάσει τις προτάσεις της για την αποφυγή επεισοδίων που ζήτησε ο υφυπουργός. Αρκεί η Πολιτεία, να παίρνει κι αυτή τα μέτρα της και να εφαρμόζει τους νόμους.

Όλοι στο ΟΑΚΑ για διαμαρτυρία

Παρά το δύσκολο της υπόθεσης μια και τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και κατάφερε να βάλει γενική είσοδο 10€ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (19:30). Αυτό είχε μεν παραπάνω κόστος, αλλά η συστράτευση που παρατηρείται μετά τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη ήταν πολύ σημαντική. Εξάλλου, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θεωρούν πως αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούν, μια και η διχόνοια των τελευταίων ετών έκανε κακό.

Ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια σε όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τραγούδι, παλμό, αυστηρή τήρηση του φίλαθλου πνεύματος σαν απάντηση στην αρρωστημένη βούληση κάποιων ζητάει μέσω της σκληρής της ανακοίνωσής η ΠΑΕ. Περισσότερους από 45.000 φιλάθλους περιμένουν οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της το Σάββατο με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε όλους τους Παναθηναϊκούς δίπλα μας αφενός για να συγχαρούμε την ομάδα για την προσπάθεια, την απόδοση και το χαρακτήρα της και αφετέρου για να διαδηλώσουμε ειρηνικά ενάντια σε όσα τραγικά συμβαίνουν και καταφέρνουν ανεπανόρθωτα πλήγματα στο Ελληνικό Ποδοσφαίρου και τον Ελληνικού Αθλητισμού γενικά.

Ελάτε στο ΟΑΚΑ για να δηλώσετε ότι υπάρχει κόσμος που θέλει ένα ποδόσφαιρο διαφορετικό από αυτό στο οποίο εξελίσσεται σταδιακά το Επαγγελματικό Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η μαζική σας παρουσία, το τραγούδι, η αυστηρή τήρηση του φίλαθλου πνεύματος και ο Παναθηναϊκός σας παλμός είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι επειδή δεν διστάζουν να καταφύγουν σε ακρότητες μπορούν να επιβάλλουν τη δική τους αρρωστημένη βούληση.

Για την υποστήριξη αυτού της του καλέσματος η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ αποφάσισε να εφαρμόσει ενιαία τιμή εισιτηρίου € 10 για όλες τις θύρες του Σταδίου και για όλους τους φιλάθλους.

* Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και την Τετάρτη οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καρνέζης και Λέτο. Κανείς τους δεν υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου, ενώ τιμωρημένοι είναι (πέραν του Λέτο) οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Λουκάς Βύντρα.

* Aγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Νιούκαστλ και η Μπλάκμπερν έχουν στο στόχαστρό του τον Τζιμπρίλ Σσέ και το καλοκαίρι θα κάνουν πρόταση για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου