http://pepper.redplanet.gr/wp-content/uploads/2011/03/dudu3.jpgΔιαβάζουμε τα σχόλια κάτω από τα θέματα του RedPlanet.gr για τη συμπεριφορά του Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος έχει γίνει “πράσινο” πανί για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Ο Βραζιλιάνος τις τελευταίες μέρες προκαλεί το κοινό αίσθημα με αυτά που λέει και κάνει.
Ο Ντουντού που απολαύσαμε την πρώτη του χρονιά με τα “ερυθρόλευκα” έχει δώσει τη θέση του σε έναν ακριβοπληρωμένο τουρίστα που κάνει διακοπές και πλάκα. Η αρχή είχε γίνει με τις εκνευριστικές συνεχείς τοποθετήσεις του στο twitter. Τη σκυτάλη πήρε η απαράδεκτη συμμετοχή του στο περιβόητο φιλικό του Ροναλντίνιο, όντας τραυματίας, που επιδείνωσε τον τραυματισμό του. Και συνεχίζεται και φέτος με την υπεροπτική συμπεριφορά του και την αδιαφορία που δείχνει παρά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του. Ο Ντουντού δείχνει να έχει κάτσει πάνω στο “παχυλό” του συμβόλαιο και μάλιστα δηλώνει πως δεν πρόκειται να δεχτεί μείωση, την ώρα που όλος ο κόσμος “σφίγγει το ζωνάρι” και περνάει δύσκολες μέρες λόγω της οικονομικής κρίσης και ο ίδιος έχει πάψει να είναι βαρόμετρο για την ομάδα.
Ο Ντουντού θα έπρεπε να ξέρει πως αυτή δεν είναι η σωστή συμπεριφορά για κάποιον που έχει την τιμή να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ενδοξότερο σύλλογο της Ελλάδας. Οι πράξεις και τα λεγόμενά του μόνο κακό προκαλούν πλέον και είναι να αναρωτιέσαι για ποιον λόγο τα κάνει…
Αρχηγός δεν είναι να φιλάς το σήμα της ομάδας, τάχα μου ότι την αγαπάς. Το κυριότερο κριτήριο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήταν πάντα ο παίκτης να “ματώνει” την ερυθρόλευκη και ριγωτή και ναι δίνει όλο του το “είναι” για τον Ολυμπιακό. Ο Ντουντού έχει πολύ καιρό να το κάνει αυτό και με τη συμπεριφορά του είναι σίγουρο πως οι οπαδοί του Θρύλου δεν τον έχουν πια στο απυρόβλητο.
Και αυτό δεν ωφέλησε ποτέ κανένα।
pepper.redplanet.gr