ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Νίνης: «Τα διοικητικά έχουν επηρεάσει την ομάδα» O ALEX WEB RADIO/TV ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ...ΑΡΑ..ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η...ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΤΣΙ?

Νίνης: «Τα διοικητικά έχουν επηρεάσει την ομάδα»

O ALEX WEB RADIO/TV ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ...ΑΡΑ..ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η...ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΤΣΙ?


panathinaikos ninis diloseisΟ μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης, με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», τόνισε ότι όλα όσα γίνονται στα διοικητικά έχουν επηρεάσει την ομάδα του «τριφυλλιού», ενώ πρόσθεσε ότι το πρωτάθλημα για τους «πράσινους» τελείωσε στο Καραϊσκάκη.


Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»:
Για τα διοικητικά και το αν αυτά επηρέασαν το αγωνιστικό κομμάτι: «Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά προσπαθούμε να είμαστε με τις συνθήκες που επικρατούν όσο καλύτερα γίνεται και να ανταπεξέλθουμε. Το θέμα που γίνεται στην ομάδα, τώρα, με τα διοικητικά, θέλοντας και μη επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα. Το θέμα είναι να μην αφήσουμε τους εαυτούς μας να επηρεάζονται. Μπορεί να παρεξηγηθεί η άποψή μου αλλά έχει επηρεάσει την ομάδα σε κάποιο βαθμό αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».
Για το αν θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό: «Σίγουρα θέλω να παίξω έξω. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι θα δούμε τι γίνει».
Τέλος, για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Δεν περιμέναμε έτσι την διαφορά. Για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε στο Καραϊσκάκη με τον τρόπο που έγινε όλο αυτό. Σίγουρα ήταν κακή χρονιά για εμάς και πληρώσαμε λάθη που έγιναν στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη πορεία και φταίμε και εμείς γι αυτό. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη και να μην ξαναγίνονται».
O ALEX WEB RADIO/TV ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ...ΑΡΑ..ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η...ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΤΣΙ?
ΑΝΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ...
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ...ΟΥΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ...
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ.Σ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ...Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝ ΤΙΠΟΤΕ....ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ....
1) ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η... ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΡΑΞΙΑ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου