ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Καουκένας: «Μπορεί να βρούμε τον μπελά μας»

Καουκένας: «Μπορεί να βρούμε τον μπελά μας»

30 Μαρτίου, 2011

kaoukenasO Καουκένας σέβεται απεριόριστα τον Ολυμπιακό και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους συμπαίκτες του ενόψει του τέταρτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας.
Ο  Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ της Σιένα τόνισε:
«Έχει τρομερές δυνατότητες και πρέπει να παίξουμε καλύτερα γιατί τα πάντα μπορεί να συμβούν και να βρούμε τον μπελά μας».
Ο παίκτης της Πρωταθλήτριας Ιταλίας ολοκλήρωσε το ματς με 15 πόντους και 3 ασίστ. Μαζί με τους Γιάριτς και Λαβρίνοβιτς, υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό στην ήττα.
«Είναι σημαντικό ότι ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα και πήραμε αυτή τη νίκη. Ξέρουμε πόσο δυνατός και πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Ξέρουμε πολύ καλά πόσο καλούς παίκτες και πόσες λύσεις. Έχει τρομερές δυνατότητες και θα πρέπει συνεχώς να κοιτάζουμε τα λάθη μας», τόνισε αρχικά ο 34άχρονος Λιθουανός γκαρντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τέταρτο προημιτελικό: «Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, να σουτάρουμε καλύτερα, να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Διότι αν δεν κάνουμε αυτά, τα πάντα μπορεί να συμβούν και να βρούμε τον μπελά μας».
Ο Καουκένας ρωτήθηκε και για τη βαριά ήττα της Σιένα στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του ΣΕΦ:
«Μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Είναι απαράδεκτο για μας. Παίξαμε πολύ άσχημα, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός. Εμείς όμως πολύ κακοί. Μας πλήγωσε απίστευτα. Πλήγωσε τον εγωϊσμό και την περηφάνια μας. Είναι λογικό, είμαστε άνθρωποι, δεν θέλουμε να παίζουμε τόσο άσχημα. Θέλαμε να δείξουμε κάποια πράγματα».
Για τον Ολυμπιακό, ο Λιθουανός ανέφερε:
«Πιστεύω ότι έπαιξαν πολύ καλά. Απλά, πολλά μπορούν να συμβούν. Το μομέντουμ ήταν υπέρ μας. Από το πρώτο δεκάλεπτο που πήραμε τη διαφορ και μετά παίζαμε πιο άνετα. Θα πρέπει, όμως, να παίξουμε ακόμα καλύτερα, αν θέλουμε να προκριθούμε. O Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα και θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Όχι το φάιναλ φορ και τη Βαρκελώνη. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την τρίτη νίκη».
Τέλος, ο Καουκένας ρωτήθηκε και για το σοβαρό τραυματισμό που είχε αντιμετωπίσει όταν έπαιζε μπάσκετ στη Ρεάλ Μαδρίτης:
«Το γόνατο μου πονάει ακόμα. Δεν είναι και πολύς ο καιρός που έχει περάσει από τότε που έκανα την εγχείρηση. Αλλά θέλω να βοηθήσω. Θέλω να παίζω και δεν υπάρχει χρόνος για να τα σκέφτομαι αυτά».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου