ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

«Τσεκάρει» Σάντσες και Αμαλφιτανό

«Τσεκάρει» Σάντσες και Αμαλφιτανό

02/04/2011
«Τσεκάρει» Σάντσες και Αμαλφιτανό
Στη Γαλλία για να παρακολουθήσει υποψήφιους στόχους του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ανδρέας Νινιάδης. Ο σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» θα δει τις αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν- Λοριάν και Σεντ Ετιέν-Βαλενσιέν έχοντας στραμμένα τα μάτια του στους Μοργκάν Αμαλφιτανό και Κάρλος Σάντσες. Μετά τη συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν τα μεταγραφικά, με τον Οτσόα να είναι από τους πρώτους στη λίστα.
Το τελικό σκάουτινγκ για να προγραμματίσει τις μεταγραφές του έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρέπει να ξεκαθαρίσει τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ανδρέας Νινιάδης θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία, όπου θα παρακολουθήσει τον Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος του Ερνέστο Βαλβέρδε για την μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα, ο σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» θα δει και τον Μοργκάν Αμαλφιτανό στον αγώνα της Λοριάν με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει την Τρίτη, ώστε να πάει και στον αγώνα της Δευτέρας μεταξύ Ναντ και Μπουλόν για χάρη του Βενγκέρ.

Αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα, ο Οτσόα αποτελεί το νούμερο ένα στη λίστα του Βαλβέρδε, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος και οι απαιτήσεις του κυμαίνονται στις 800.000 ευρώ περίπου ετησίως, για τριετές συμβόλαιο. Φυσικά, ο πορτιέρο της Αμέρικα δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τον Ισπανό τεχνικό, αφού στο στόχαστρό του βρίσκονται και οι Ντουσέζ, Πενετό, Εντέλ, Μάχο και Γιακούποβιτς.

Όλα φυσικά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, το οποίο αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Στη συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει συζήτηση και στις επεκτάσεις συμβολαίων, με αυτά των Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου να προέχουν. Την επόμενη εβδομάδα, λογικά, θα κλείσει και το θέμα Μιραλάς.

Δίδυμο Ουρτάδο-Ντουντού και… Φετφατζίδης

Με τον τίτλο του πρωταθλητή εξασφαλισμένο ήδη, το ρεκόρ του απόλυτου εντός έδρας είναι αυτό που δίνει κίνητρο στους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καβάλα. Ο Ολυμπιακός έχει 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αν επικρατήσει της Καβάλας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην φτάσει στο «15 στα 15» κόντρα στην Λάρισα την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να παρουσιαστούν αδιάφοροι οι ποδοσφαιριστές του στα τελευταία ματς, ώστε να μην χαλάσει η εικόνα που έχει χτίσει η ομάδα όλη τη χρονιά. Στην αναμέτρηση της Κυριακής, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλο και πιθανόν τον Φουστέρ που έχει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι οι Πάρντο, Μανιάτης, Χολέμπας, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Ουρτάδο, Ριέρα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζεμπούρ. Θέση διεκδικεί στην επίθεση και ο Πάντελιτς αντί του Αλγερινού, όπως και ο Ζαϊρί στα δεξιά αντί του Φετφατζίδη.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου