ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Η Καβάλα θα επιδιώξει να κάνει «ζημιά»





Η Καβάλα θα επιδιώξει να κάνει «ζημιά»

2 Απριλίου, 2011

ΦΟΥΣΤΕΡ
Για την Καβάλα η αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό είναι αγώνας δίχως αύριο, καθώς αυτό το παιχνίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν η ομάδα της Β. Ελλάδας καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης ή όχι.Οι  παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη δηλώνουν αποφασισμένοι  να κάνουν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι, αφού και ο Ολυμπιακός τώρα που έχει πάρει το πρωτάθλημα και δεν καίγεται και τόσο για το τελικό αποτέλεσμα. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλή και σε αυτό συντέλεσε η επιρροή του Έλληνα τεχνικού κατά την διάρκεια της μικρής διακοπής του πρωταθλήματος.
Στον αγωνιστικό τομέα, με την προγραμματισμένη χθεσινή πρωινή προπόνηση η οποία έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην υπολογίζει στους Οράσιο Καρντόζο και Φερέϊρα Ντουγκλάο.
Να σημειώσουμε ότι επέστρεψαν στις προπονήσεις ο Τζαμάλ Αμπντούν και ο Απόστολος Γιάννου. Σημειώνεται ότι για τον μπακ της Καβάλας Μίρκο Χργκόβιτς, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι το τελευταίο του για το φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και την ποινή των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του θα την εκτίσει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου