ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Red Σπάρτη

Red Σπάρτη

30/03/2011
Η λέξη Ολυμπιακός για μερικούς ανθρώπους είναι πολλά περισσότερα από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ιδεολογία, είναι τρόπος ζωής. Αυτό ίσχυε από όταν ιδρύθηκε, ισχύει σήμερα και θα ισχύει για πάντα. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι ότι ο δαφνοστεφανομένος έφηβος δεν πρεσβεύει ούτε πολιτικές παρατάξεις, ούτε κοινωνικά στρώματα. Είναι λαϊκή ομάδα.
Μέσα από αυτή την ομάδα βρήκαν τον τρόπο να εκφραστούν χιλιάδες -και στις μέρες μας εκατομμύρια- άνθρωποι, κυρίως εκείνοι που δεν είχαν άλλες διεξόδους και μοχθούσαν για να τα βγάλουν πέρα. Η ιδεολογία αυτή εξαπλώθηκε σύντομα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σήμερα ο λαός του Θρύλου είναι αδύνατο να καταμετρηθεί. Είμαστε ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε. (η άποψη των παιδιών της Σπάρτης για το τι είναι Ολυμπιακός).

Ανέκαθεν η πόλη της Σπάρτης ήταν κατακλυσμένη από φιλάθλους του Ολυμπιακού. Από αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους που θα έδιναν τα πάντα για το ιδεώδες του εφήβου. O νέος σύνδεσμος του Ολυμπιακού (ο οποίος ιδρύθηκε το 2008) είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς των γαύρων της Σπάρτης να εκφράσουν την αγάπη τους για την «καψούρα» μας, το Θρύλο. Μετά από χρόνια απουσίας ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού στη Σπάρτη λειτουργεί ξανά. Όλοι τα παιδιά της περιοχής που αγαπούν την ΟΜΑΔΑ μας π στηρίζουν αυτή την προσπάθεια για να μείνει ψηλά η σημαία του Ολυμπιακού σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και να είμαστε δυνατοί παντού και πάντα σε όλα τα γήπεδα, όπου αγωνίζεται η ομάδα μας. Με εκδρομές και ... άλλες δραστηριότητες αποδεικνύουν ποιοι είναι, τι αξίζουν και γιατί απλά ο κόσμος του Θρύλου θα είναι για πάντα στην κορυφή όπως και η ομάδα μας.
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου