ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Οι μεγάλοι ψεύτες του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αλήθεια του Ολυμπιακού»


«Οι μεγάλοι ψεύτες του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αλήθεια του Ολυμπιακού»

1 Απριλίου, 2011

Πρωταπριλιά !
πατερασΤη μέρα πού διαχρονικά έχει αφιερωθεί στο ψέμα και στους ψεύτες ! Λες δηλαδή και τις άλλες μέρες δεν λέγονται ψέματα, δεν γιορτάζουν νυχθημερόν οι ακάματοι ψεύτες.
Πάντα αναρωτιόμουνα, τι ακριβώς γιορτάζεται σήμερα. Το ψέμα ή οι ψεύτες ; Υπάρχει δηλαδή μία διαφορά ανάμεσα στα δύο.
Τελικά και μετά από πολλή σκέψη, κατέληξα σ’ ένα συμπέρασμα : ότι στην πραγματικότητα, αυτή την ημέρα γιορτάζει η αλήθεια ! Διότι αυτό πού ουσιαστικά γίνεται την Πρωταπριλιά, είναι πως ξεσκεπάζονται οι ψεύτες!
Δηλαδή, τελικός θριαμβευτής είναι η αλήθεια.

*** Στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα όρια μεταξύ ψέματος και αλήθειας συνήθως είναι δυσδιάκριτα. Πολλές φορές μάλιστα, η αλήθεια αποδεικνύεται μόνον όταν την ομολογήσει ο ίδιος ο ψεύτης !
Πάρ’ τε για παράδειγμα, τι έγινε με την κατάθεση του κ. Νίκου Πατέρα στον ανακριτή.
Είπε ο κ. Πατέρας ότι είχε τηλεφωνήσει στον διαιτητή Δαλούκα δύο φορές, μία πριν και μία μετά τον αγώνα Αρη – Παναθηναϊκού.
Τι έλεγε όμως, στη δική του κατάθεση ο διαιτητής Δαλούκας ; Ότι ο μόνος πού τον είχε ενοχλήσει τηλεφωνικά, ήταν ο κ. Αχιλλέας Μπέος. Περί των τηλεφωνημάτων του κ. Πατέρα, ουδείς λόγος.
Το εύκολο συμπέρασμα από όλα αυτά, είναι ότι ο μεν Δαλούκας είπε ψέματα ( ή δεν είπε την αλήθεια, πού είναι το ίδιο ) ο δε Πατέρας είπε την αλήθεια. Αυτό είναι πού φαίνεται, δηλαδή. Όμως, τα φαινόμενα απατούν. Γιατί ο κ. Πατέρας παραδέχτηκε τις τηλεφωνικές του επαφές ; Υπήρχε λόγος, νομικός λόγος, δηλαδή.
Διότι το να παραδεχτεί ότι πήρε στο τηλέφωνο ένα διαιτητή, μπορεί να είναι άκομψο, μπορεί να είναι ελαφρώς ύποπτο, μπορεί να είναι εξαιρετικά πονηρό, μπορεί να βάζει σε χίλιες σκέψεις και υποψίες. Μπορεί, πολλά πράγματα. Από κει και πέρα, όμως, ΔΕΝ είναι παράνομο, δεν διώκεται ποινικά, δεν κολάζεται, εφ’ όσον δεν υπάρχει ΑΔΙΚΗΜΑ ( π.χ. δωροδοκία, ή απόπειρα δωροδοκίας )
Φρονίμως ποιών λοιπόν ο κ. Πατέρας, αποφάσισε να παραδεχτεί την αλήθεια. Τώρα, αν είναι ΟΛΗ η αλήθεια, ή η … μισή, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.
*** Θέλετε άλλα ψέματα στο χώρο του ποδοσφαίρου ; δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ. Μόνο να θυμηθείτε τον … γύρο του θριάμβου πού έκανε ο Παναθηναϊκός μετά τη λήξη του αγώνα του με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, φτάνει !
Ψεύτικος γύρος θριάμβου, αλλά … επιβεβλημένος, διότι ο πράσινος λαός πείναγε για κουτόχορτο και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να χορτάσει.
Με ένα κάλπικο γύρο θριάμβου τάχα, για ένα φανταστικό τίτλο, πού μόνο στα όνειρά τους θα μπορούσαν να καμαρώσουν.
*** Η αλήθεια δεν κρύβεται εύκολα, αγαπητοί και στο τέλος πάντα θριαμβεύει. Θυμάστε τι έγινε στο πρόσφατο συμβούλιο του πολυμετοχικού ; Ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του. Μέχρι και ο Αντωνιάδης πήρε το λόγο και άρχισε να πετάει ψευτιές από δω και από κεί
Μέχρι πρόπερσι, είπε, ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα επειδή υπήρχε η παράγκα και ο Γκαγκάτσης. Όμως – είπε – όταν ήρθε η διοίκηση «μας» ( δηλ. εννοούσε του Πατέρα και … έβαζε και τον εαυτό του μέσα ) κερδίσαμε εμείς το πρωτάθλημα με την αξία μας και τη μαγκιά μας.
Τα ίδια περίπου είπε και ο μέτοχος κ. Ξυλάς, ότι υπήρχε η παράγκα με την οποία ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα.
Και ύστερα από λίγες ώρες αφ’ ότου τελείωσε το συμβούλιο, βγήκε στον αέρα η κατάθεση του κ. Πατέρα, με την οποία ομολογούσε τα τηλεφωνήματα στον διαιτητή Δαλούκα.
Ουδεμία … σχέση με παράγκα, αυτές οι τακτικές, έτσι ;
Αλλά, ξέχασα, υπάρχει και άλλη μία μεγάλη … αλήθεια από τον κ. Πατέρα. Ότι πήρε τηλέφωνο τον Δαλούκα για να του ζητήσει, λέει, να σφυρίξει πενήντα – πενήντα, επειδή είχε μάθει πως θα αδικήσει τον Παναθηναϊκό !
Ρεσιτάλ … αλήθειας, όπως καταλαβαίνετε.
*** Πόση αλήθεια, άραγε, έκρυβαν τα τραγούδια προτροπής του προέδρου της ΑΕΚ κ. Αδαμίδη προς τους παίκτες και τον προπονητή του, «γ…ήστε τον π…τη τον Ολυμπιακό» ;
Όταν μιλάς, δηλαδή, για σεξουαλικές πράξεις χωρίς να διαθέτεις ( όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια ) το απαραίτητο … ργανο ;.
Πως δηλαδή θα … κάνεις αυτό πού δηλώνεις, όταν στερείσαι ( ποδοσφαιρικά, εννοείται ) το κατάλληλο εργαλείο ;
Αρα, κύριε, λές ψέματα και με τα ψέματά σου κοροϊδεύεις και εξαπατείς αυτούς πού σε ακούνε. Επομένως τι είσαι ; Ψεύτης με … πατέντα !
*** Ένα τελευταίο – και πολύ πρόσφατο – ψέμα, είναι οι λεγόμενες αδειοδοτήσεις. Μέχρι χθες το βράδυ, οι περισσότερες ομάδες – και κυρίως οι γνωστές και … μόνιμες προβληματικές – είχαν όλες προβλήματα με την αδειοδότηση.
Από σήμερα το πρωί, όμως, όπως διαβάζω, δεν έχει … καμία ! Ολων οι φάκελοι, του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, όλων μα όλων, λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα.
Ολοι βρήκαν τα λεφτά, τα εκατομμύρια πού ΚΑΝΟΝΙΚΑ χρειάζονταν, πλήρωσαν όοολες τις υποχρεώσεις τους, και … ουδέν πρόβλημα !
Ποιος είναι ο ψεύτης ; Εδώ, φίλοι μου, το ψέμα και η ευθύνη είναι συλλογικά
*** Υπάρχει αλήθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ; και βέβαια υπάρχει, η ΑΛΗΘΕΙΑ η αυταπόδεικτη και μη αμφισβητήσιμη, πού λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ! Και μάλιστα πρωταθλητής από τις 20 Μαρτίου, πολλές εβδομάδες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια, η αλήθεια πού βιώνουν καθημερινά οι τυχεροί οπαδοί του. Οσο για τους άλλους, ας τους αφήσουμε να ζούν στα ψέματά τους.
Και να γιορτάζουν, κάθε Πρωταπριλιά …
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου