ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Αποφεύγει την όξυνση ο Ολυμπιακός


Αποφεύγει την όξυνση ο Ολυμπιακός

1 Απριλίου, 20111


γοντικασ σισσεΟ Ολυμπιακός δεν μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει στον Παναθηναικό, ως προς την ανακοίνωση των »πρασίνων» , καθώς θέση των »ερυθρόλευκων» είναι ότι δεν έχουν την επιθυμία να προκαλέσουν όξυνση στις σχέσεις τους με τον »αιώνιο αντίπαλο».

»Σεβόμαστε την ομόφωνη απόφαση της Σούπερ Λίγκα για χαμηλούς τόνους και ηρεμία στο πρωτάθλημα και φυσικά δεν έχουμε καμμία διάθεση να ασχοληθούμε με υποθέσεις που κρίνονται απο τη δικαιοσύνη, ώστε να μείνει ανεπηρέαστη καθώς εμείς τουλάχιστον δεν επιθυμούμε να την επηρεάσουμε και μάλιστα με τρόπο άκομψο’‘ λένε κύκλοι προσκείμενοι στον Ολυμπιακό.
Ωστόσο, στον Πειραιά, σχολιάζουν με ιδιαίτερη απορία αλλά και με νόημα τη στάση του Παναθηναικού, ειδικά σε ότι αφορά την προσπάθεια παρέμβασης στο έργο της δικαιοσύνης και την απαξίωση στις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκα, θεσμό τον οποίο ο Παναθηναικός προσβάλλει για δεύτερη φορά μετά απο την πρόταση μομφής προς τον Ε. Μαρινάκη, η οποία καταψηφίσθηκε.
Γίνεται επίσης αναφορά σε οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είναι μονταρισμένο ,αλλά, σχολιάζεται στον Πειραιά ότι το μόνο οπτικό υλικό που γνωρίζουν είναι αυτό στο οποίο ακούγεται ο Σισέ να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες εκφράσεις, χωρίς να υπάρχει άλλος στο προσκήνιο, αλλά και το μονταρισμένο και παραποιημένο υλικό που εστάλη στην ΟΥΕΦΑ.
Στον Ολυμπιακό, τονίζουν επίσης ότι είναι πρόσφατη η προσπάθεια του Παναθηναικού να πετύχει την αύξηση της ποινής του Ολυμπιακού αλλά δεδομένη είναι ακόμα και η βεβαιότητα που δημιουργείται ότι και ο νέος προεδρεύων του Παναθηναικού είναι άξιος μαθητής του προκατόχου του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει, καταγράφει και συρράπτει।
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου