ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πρώτη και φαρμακερή!

Πρώτη και φαρμακερή!

30/03/2011 
Έχουμε γράψει στο thrylos.gr για την ερυθρόλευκη προϊστορία στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα (διαβάστε εδώ) και υπάρχει απόλυτη ισορροπία με έξι προκρίσεις και άλλους τόσους αποκλεισμούς. Αυτή είναι η 13η και... φαρμακερή προσπάθεια του Ολυμπιακού στην 8άδα της διοργάνωσης και πρώτη όπου καλείται να γυρίσει σειρά από 2-1.


Μπορεί; Εμείς λέμε ναι, το θέμα όμως είναι να το βροντοφωνάξουν και οι παίκτες με μια εμφατική εμφάνιση στο παρκέ του "Παλέστρα" το βράδυ της Πέμπτης. Αν οι Πειραιώτες φύγουν με το διπλό από την έδρα της Σιένα, τότε η πρόκριση ΔΕΝ χάνεται με τίποτα. Θα είναι τέτοια η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ στον πέμπτο αγώνα, ώστε οι Ιταλοί θα έχουν χάσει από την Τοσκάνη. Θα πείτε βέβαια ότι το γήπεδο ήταν τίγκα και στο δεύτερο ματς και έληξε με 65-82, όμως τώρα δεν θα υπάρχει ούτε έπαρση και φυσικά άπαντες θα είναι ψυλλιασμένοι για τις δυνατότητες του συγκροτήματος του Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Η ομάδα του Πειραιά για δεύτερο στη σειρά ματς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, δεν έπαιξε το μπάσκετ που αποδεδειγμένα μπορεί, "παγιδεύτηκε" στο παιχνίδι της Σιένα, δεν βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα του Μάρκο Γιάριτς όπως συνέβη την προηγούμενη φορά με τον Μαλίκ Χέρστον και μοιραία γνώρισε μια ακόμη (εύκολη) ήττα.

Όπως και να 'χει, για πρώτη φορά στην ιστορία της η αρμάδα του Ντούντα καλείται να φέρει τούμπα το σκηνικό και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση για το Final-4 της Βαρκελώνης. Τις δυο προηγούμενες χρονιές, όταν και το "εισιτήριο" κρινόταν στις τρεις νίκες, ο Ολυμπιακός είχε περάσει με 3-1 νίκες, κάνοντας μάλιστα διπλό σε Μαδρίτη και Σόποτ αντίστοιχα. Τώρα, οφείλει να επικρατήσει για μια ακόμη φορά σε τέταρτο ματς της προημιτελικής φάσης, αλλά θα είναι για το 2-2.

Ο Θρύλος παίζει τα ρέστα του την Πέμπτη. Μια ζαριά και φύγαμε για Βαρκελώνη. Είπαμε, σε πέμπτο ματς δεν χάνεται με τίποτα η πρόκριση. Μαγκιόρικα, κακαλάτα και Ολυμπιακά θα γυρίσουμε τη σειρά και ευχόμαστε να είναι εκεί και οι άλλοι. Όχι οι "οικοδεσπότες", αλλά οι πράσινοι για ένα ακόμη γλέντι...
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου