ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…

02/04/2011
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…  
 
Πρόβλημα ρευστότητας αναμένεται να υπάρξει στον Παναθηναϊκό αν δεν γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ή δεν προκύψουν πωλήσεις παικτών, αφού στα ταμεία της ΠΑΕ έχει γίνει προγραμματισμός μέχρι τα τέλη Μαΐου. Εντολή επιστροφής σε Μάτος και Γκάμπριελ από τους «πράσινους». Κοτσόλης και Μαρίνος ξεκινούν βασικοί κόντρα στον Πανσερραϊκό. Στην Αγγλία ο Σισέ.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην αποφασιστεί καν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού δεν φαίνεται να τα βρίσκουν μεταξύ τους οι μέτοχοι. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμένει στη θέση του να ενεργεί ως 30%, κάτι που σημαίνει ότι βάσει αυτού του ποσοστού θα βάλει χρήματα στην ομάδα. Από την άλλη πλευρά, οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη, αν ο Τζίγκερ δεν βάλει των 54% που του αναλογεί στην ομάδα. Το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο μέχρι στιγμής, κάτι που αφήνει «ανοιχτό» το θέμα της ΑΜΚ, όχι μόνο προς το ποσό, αλλά και γενικότερα για το αν θα γίνει. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι στο τέλος Μαΐου είναι θα αδειάσουν τα ταμεία της ομάδας και μετά και τα που θα έρθουν από την UEFA, θα υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας από τον Ιούνιο. Το θέμα πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στο επόμενο ΔΣ από τον Δημήτρη Γόντικα, αφού αν δεν υπάρξουν πωλήσεις, δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι παίκτες της ομάδας. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» έχει καταθέσει ήδη τον προϋπολογισμό για τον Παναθηναϊκό, ύψους 26 εκατομμυρίων ευρώ, στον οποίο δεν συμπεριλαμβάνονται τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, κάτι που σημαίνει ότι με την φυγή του Βραζιλιάνου δεν μειώνεται το ύψος των οικονομικών αναγκών.

Όσον αφορά το θέμα των δανεικών, οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν στους Μαρσέλο Μάτος και Γκάμπριελ Ροντρίγκες ότι σε περίπτωση που οι ομάδες που αγωνίζονται δεν κάνουν πρόταση αγοράς τους, δεν πρόκειται να παραμείνουν σε αυτές και την επόμενη σεζόν, τονίζοντας: «Αν οι ομάδες σας πληρώσουν το συμβόλαιό σας να μείνετε, αλλιώς γυρνάτε πίσω». Πιο συγκεκριμένα, τον Βραζιλιάνο μέσο τον θέλει στην ομάδα του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού πιστεύει στις ικανότητές και είναι πιθανό να επιστρέψει, υπογράφοντας μάλιστα και επέκταση του συμβολαίου του για τρία χρόνια.

Κοτσόλης και Μαρίνος βασικοί

Το 4-4-2 που χρησιμοποίησε τις τελευταίες αγωνιστικές θα αναγκαστεί να αλλάξει στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Φερέιρα, από τη στιγμή που ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να ενισχύσει τους «πράσινους». Στο 4-3-3 που επανέρχεται, τη θέση του φουνταριστού θα καλύψει ο Πετρόπουλος, με τη συμπαράσταση των Λέτο και Μαρίνου. Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Χριστοδουλόπουλος θα είναι η τριπλέτα στα χαφ, ενώ μπροστά από τον Κοτσόλη, ο οποίος θα ξεκινήσει αντί του Τζόρβα, θα παραταχθούν οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος. Οι θέσεις του Λάζαρου με τον Μαρίνο δεν έχουν ξεκαθαρίσει, αφού είναι πολύ πιθανό ο πρώτος να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και όχι στη μεσαία γραμμή, με τον δεύτερο να καλύπτει την έτερη θέση.

Στην Αγγλία ο Σισέ

Άδεια από την τεχνική ηγεσία ζήτησε και πήρε ο Τζιμπρίλ Σισέ για να μεταβεί στην Αγγλία, από τη στιγμή που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την 28η αγωνιστική, αφού είναι τιμωρημένος. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φημολογείται ότι θα έρθει σε επαφή με συλλόγους της Premier League για ενδεχόμενη μεταγραφή του, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Γάλλου φορ. Πάντως, ο Σισέ ψάχνεται στο εξωτερικό για να βρει ομάδα που θα τον ικανοποιεί και θα παίζει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν θα μείνει ή όχι.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου