ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ «Υπεύθυνος ο Βαρδινογιάννης» (AUDIO)

ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ «Υπεύθυνος ο Βαρδινογιάννης»

30/03/2011
«Υπεύθυνος ο Βαρδινογιάννης»  
 
Τον Γιάννη Βαρδινογιάννη χαρακτήρισε ως υπεύθυνο για την φετινή αποτυχία του Παναθηναϊκού ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6. «Η φετινή χρονιά είναι όλη δική του αφού όλες τις επιλογές τις έκανε αυτός. Ο Κωνσταντόπουλος στην αρχή, ο Γόντικας που είναι ένας άνθρωπος και καλύπτει πέντε διαφορετικές θέσεις, οι θυγατρικές που διατηρεί και τα λεφτά που δεν μπήκαν» ήταν οι λόγοι για το μέλος του Δ.Σ. της κακής χρονιάς της ομάδας.

«Αυτά τα θεωρεί γελοιότητες ο Βγενόπουλος», σχολίασε για τις κατηγορίες της χθεσινής ανακοίνωσης του Γιάννη Βαρδινογιάννη κατά του μετόχου που εκπροσωπεί στο Δ.Σ. και «δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά μετά τη λάσπη που δέχτηκε». Τέλος, εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την ΑΜΚ, λέγοντας… «Αυτή την φορά δεν θα μαζευτούν τα χρήματα γιατί δεν ήταν ευγενικός», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Mr MIG στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Τάσο Νικολογιάννη:
-Για το χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Χωρίς να έχω λόγους, η φετινή χρονιά είναι όλη του κυρίου Γιάννη (Βαρδινογιάννη). Με κάθε εκτίμηση. Αυτός τοποθέτησε τους πάντες. Ξεκίνησε με τον Κωνσταντόπουλο, μετά έγιναν μεταγραφές, καθορίστηκε το μπάτζετ και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ΠΑΝΤΑ με άτομα της επιλογής του.
Έφερε τον κ.Γόντικα, ο οποίος έφτασε σε συσκευασία μιας θέσης, τώρα να κατέχει πέντε. Στη συνέχεια αποχώρησε σε μεταγραφές. Ο κ.Γιάννης στην αρχή είπε ότι βάζω την αύξηση του ΜΚ, μετά είπε βάζω το 30% και αργότερα είπε βάζω χορηγία… Αν είχαν μπει αυτά τα λεφτά τότε, τώρα θα ήμαστε εντάξει. Με κάθε εκτίμηση, όμως, η φετινή πρόοδος της ομάδας είναι αποκλειστικότητας του».

-Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 10-15 εκ. ευρώ:
«Κατά την κρίση μου, μου φαίνεται δύσκολο. Και υπάρχουν δύο λόγοι. Εάν δεν υπήρχαν οι ζημιογόνες θυγατρικές που διατηρεί ο κ.Γιάννης (σσ. εννοεί την ΓΗΠΕΛ) και ζητούσε με άλλον τρόπο τον αριθμό των 15-20 εκατομμυρίων, τότε τα λεφτά θα είχαν μπει. Έτσι όπως ξεκίνησε το ΔΣ όμως δεν θα μπουν λεφτά. Αυτή τη φορά δεν θα μαζευτούν γιατί δεν ήταν ευγενικός»

-Αν θα υπάρξει απάντηση από τον Ανδρέα Βγενόπουλο στην ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:
«Καθαρά και ωραία για να τελειώσει το θέμα. Ο κύριος Βγενόπουλος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ σοβαρός. Ασχολείται με πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Αυτά που ακούστηκαν τα θεωρεί γελοιότητες και δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά. Έχουν βγει κάποιοι και με ανακοινώσεις ή άλλους τρόπους λέγοντας πως ο Βγενόπουλος είναι ο ηθικός αυτουργός, πως ο Βγενόπουλος είπε να προχωρήσουν στην αγορά ακριβών παικτών. Ναι, αλλά ήρθε το νταμπλ και ο Σισέ. Πρέπει να του τα χρεώσουμε και αυτά».

-Εάν υπάρχουν σκέψεις για το τι μπορεί να γίνει στην ΠΑΕ:
«Υπάρχει σενάριο στο μυαλό μου αλλά θα προκαλέσω αν το πω. Είναι σκέψη μου. Δεν θέλω να προκαλέσω. Υποθέσεις έχω αρκετές».

-Για την απουσία του Βγενόπουλου από το ΔΣ:
«Ας πούμε ότι μικρότερος μέτοχος είναι ο Γιάννης Ξυλάς και αποχωρεί. Γιατί, φτάσαμε στο σημείο να είναι «ΟΚ» το ‘’αντίο’’ του Ξυλά για παράδειγμα και όχι του Βγενόπουλου; Όλοι αυτοί που έβαλαν λεφτά, είτε έμειναν περισσότερο είτε λιγότερο. Κι εμένα μου προκαλεί εντύπωση, πώς ο Βγενόπουλος δεν έχει διάθεση να επιτεθεί. Έφαγε τόνους λάσπης"

-Για την παρουσία του κου.Πατέρα στη χθεσινή συνεδρίαση:
«Ο κ.Πατέρας ήρθε ηρεμότατος και ξεκίνησε να μιλάει. Έχει δίκιο ο Τάσος (Νικολογιάννης) ότι ξεκίνησε με φωτογραφίες εφημερίδων. Σε μια στιγμή γύρισε δεξιά του -που συμπτωματικά καθόταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και είπε: ‘’Μου έλεγαν συγχαρητήρια για το ένα και μετά μου καταλόγιζαν αυτά’’ και στη συνέχεια ρώτησε αν κάποιος έχει κάποια παρατήρηση. Κανείς δεν είπε τίποτα…

-Για δημοσιεύματα για το πρόσωπό του:
«Όρισμένοι γράφουν αηδίες. Έγραψαν ότι είμαι ταξίαρχος. Τι μπούρδες είναι αυτές; Στο τι έφταιξε ο Βγενόπουλος, θα έπρεπε να προστεθούν και τα λεφτά που έβαλε ο καθένας. Για να μην λέμε μόνο ο ‘’φευγάτος’’ κτλ.

Ολη τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου