ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Επεισόδιο Μανωλά-Κωστένογλου

Επεισόδιο Μανωλά-Κωστένογλου

7/12/2011 Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου με τον Κώστα Μανωλά.

Το θέμα προέκυψε για… αστείο λόγο, αφού ο νεαρός αμυντικός ήθελε να εκτελέσει ένα πέναλτι που ο προπονητής είχε δώσει εντολή να χτυπήσει ο Δημήτρης Σιαλμάς.

«Δηλαδή, αν κερδίσουμε πέναλτι το Σάββατο, ο Σιαλμάς θα το κάνει» ρώτησε προκλητικά ο Μανωλάς, για να εκραγεί ο Κωστένογλου και αφού ξεκαθαρίσει ότι «εγώ δίνω τις εντολές εδώ», να του πει ν' αποχωρήσει από την προπόνηση!

Ο Μανωλάς συνέχισε, μάλιστα, το θέμα λέγοντας «δεν φεύγω», με τον Κωστένογλου να εξανίσταται για δεύτερη φορά και να του λέει «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Θα σε ρωτάμε για όλα; Μήπως και για το αν θες να έρθεις στην προπόνηση», με τον Μανωλά να απαντά και πάλι: «Δεν θα έρθω αύριο».

Κατόπιν όλων αυτών, ο Μανωλάς πήγε στ' αποδυτήρια, όπου δέχθηκε τις έντονες παρατηρήσεις των Λυμπερόπουλου, Δέλλα και Καφέ, τόσο για τη συμπεριφορά του, όσο και για το ότι θέτει σε κίνδυνο το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τόσο κόπο όλον αυτό τον καιρό στ' αποδυτήρια.

Έτσι, ο Μανωλάς απευθύνθηκε έπειτα στον Κωστένογλου προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη, ωστόσο ο προπονητής της ΑΕΚ θεωρείται απίθανο να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και χωρίς τιμωρία του νεαρού αμυντικού. Μένει να φανεί αν αυτή θα αφορά χρηματικό πρόστιμο ή αποκλεισμό του από τα προσεχή παιχνίδια.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου