ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τοροσίδης: "Να κάνει το καθήκον της η Ντόρτμουντ"(video)

Τοροσίδης: "Να κάνει το καθήκον της η Ντόρτμουντ"(video)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, εκπροσώπησε τους παίκτες στην συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε του κρίσιμου ματς με την Άρσεναλ και κάλεσε την Ντόρτμουντ να παίξει στα ίσα τη Μαρσέιγ στο άλλο ματς του ομίλου.
Ο Βασίλης Τοροσίδης έδωσε το σύνθημα για νίκη και μόνο νίκη με τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League με την αγγλική Άρσεναλ.
Αναλυτικά, ο "Τόρο" δήλωσε:

"Είναι παιχνίδι πρόκρισης για εμάς. Η αγωνιστική κατάσταση του πρωταθλήμαος δεν αντιπροσωπεύει το πως παίζουμε στην Ευρωπη. Έχουμε καλές εμφανίσεις στο Champions League. Έχουμε διαφορετική ψυχολογία, λόγω διοργάνωσης. Στόχος μας αύριο είναι η νίκη. Αν τα καταφέρουμε και μας ευνοήσει και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, καλώς. Αλλιώς και το Europa League, είναι καλό".

Για τις απουσίες της Άρσεναλ:

"Δεν έχει σημασία με ποιους θα παραταχθεί η Άρσεναλ. Όλοι οι παίκτες της είναι πολύ καλοί. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίζουν. Δεν έχει σημασία να σκοράρω εγώ, αρκεί να κερδίσει η ομάδα. Μακάρι να κάνει και η Ντόρτμουντ το καθήκον της και προκριθούμε".

Για τις απουσίες του Θρύλου:

"Η ομάδα προσπαθεί πάντα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές ατυχίες με τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Όμως κάποιοι παίκτες παίζουν συνέχεια και υπάρχει κούραση".

Για το πολύ καλό πρόσωπο που έχει δείξει ο Θρύλος στο Champions League:

"Η ομάδα δικαιούταν κάτι παραπάνω και στην Άρσεναλ και στο Ντόρτμουντ. Αλλά αυτά πλέον δεν έχουν σημασία. Με νίκη αύριο μπορούμε να προκριθούμε".

Συνέντευξη Τύπου - Βασίλης Τοροσίδης by redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου