ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μαρινάκης: Με δύναμη και πάθος, λαμπρή πορεία στο Europa League! (video)

Μαρινάκης: Με δύναμη και πάθος, λαμπρή πορεία στο Europa League! (video)

7/12/2011
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΕΑΟ πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, στάθηκε στη μεγαλειώδη προσπάθεια των παικτών και τόνισε ότι η αντιμετώπιση που εισπράττει η ομάδα είναι σα να πέρασε στους «16"!
Αναλυτικά, ο κος Μαρινάκης ανέφερε αρχικά:


«Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσουμε από τα καλά. Τα καλά είναι ότι ο Ολυμπιακός έκανε τρεις νίκες, δύο στην έδρα μας και μία εκτός έδρας. Αν εξαιρέσουμε το 1ο ματς, που, όπως έχω ξαναπεί, δεν είχαμε επίσημο παιχνίδι στα πόδια μας για πέντε μήνες, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, στάθηκε άξια, σε πολύ δύσκολες έδρες, έφερε και αποτέλεσμα σε πολύ δύσκολη έδρα και αν συνεχίσει έτσι, με την ίδια απόδοση, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο Europa League. Μακάρι να συνεχίσει να παίζει έτσι, με αυτό το πάθος, με αυτή τη δύναμη και όπως είπα και στους παίκτες, έκαναν ότι μπορούσαν, τους έδωσα τα συγχαρητήρια μου. Για μένα, η αντιμετώπιση είναι σα να έχουν προκριθεί, τους αξίζουν συγχαρητήρια και μακάρι να προχωρήσουν έτσι, με την ίδια δύναμη και το ίδιο πάθος στο Europa League. Πιστεύω ότι, αν γίνει αυτό, θα έχουμε μια λαμπρή πορεία».
Σε ερώτηση για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση, ο κύριος Μαρινάκης ανέφερε τα εξής: «Δε νομίζω, όπως σας είπα, ότι ο Ολυμπιακός έχει να φοβηθεί τίποτα, αν έχει την ίδια απόδοση. Από κει και πέρα, όπως είχα πει, ο Ολυμπιακός στα δύσκολα, τα πάει πολύ καλά και έχει ανταποκριθεί. Για άλλη μια φορά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, στον προπονητή μας και στον υπέροχο κόσμο μας. Με αυτούς, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και προχωράμε»


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου