ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τζόρτζεβιτς: «Μην υποτιμήσει τη διοργάνωση του Europa»

Τζόρτζεβιτς: «Μην υποτιμήσει τη διοργάνωση του Europa»

7/12/2011 
Στον NovaSport-Fm μίλησε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, σχολιάζοντας το χθεσινο παιχνίδι με την Άρσεναλ, ενώ μίλησε και για τη διοργάνωση του Europa League στην οποία θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, αφού τερμάτισε στη 3η θέση του ομίλου.
Αναλυτικά, τα όσα είπε στον NovaSport – FM:
ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣΓια το αν περίμενε τόσο καλό τον Ολυμπιακό:
«Τον περίμενα τόσο καλό γιατί ήταν ματς που ο Ολυμπιακός το ήθελε πάρα πολύ και φαινόταν. Είχε όλες τις δυνατότητες να πάρει το ματς και το έκανε. Μας άφησε πίκρα που δεν πέρασε στον επόμενο γύρο».
Για την αλλαγή της εικόνας του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Είναι και θέμα ψυχολογίας και κούρασης. Σίγουρα το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία διοργάνωση που δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες, είναι διαφορετικά ματς σε σύγκριση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες παίζουν κλειστά σε αντίθεση με την Ευρώπη που αν είσαι καλός βρίσκεις χώρους να παίξεις».
Για το γεγονός ότι πλέον η δύναμη του Ολυμπιακού δεν είναι στα άκρα, όπως ήταν στην δική του εποχή:
«Νομίζω, ότι έχει αλλάξει το στυλ και το στήσιμο των ομάδων γενικά. Αν δούμε τις ομάδες πλέον, οι παίκτες παίζουν με αντίθετα πόδια. Ίσως υπάρχει και έλλειψη κλασικών εξτρέμ. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό ευνοεί ομάδες, σε άλλες όχι».
Για την απόδοση των Μοντέστο και Μανιάτη:
«Ο Μοντέστο έχει δείξει και πέρυσι τα στοιχεία του αμυντικού χαφ και είχε δώσει πολλές λύσεις σε αυτή τη θέση. Ο Μανιάτης επίσης είναι εξαιρετικός και αυτή τη στιγμή ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι πολύ καλός παίκτης, Έλληνας, με μέλλον και ξέρει την θέση γιατί έχει παίξει και στον Πανιώνιο αμυντικό χαφ. Τώρα με καλύτερους συμπαίκτες αποδίδει καλύτερα».
Για το Europa League:
«Ο Ολυμπιακός αν είναι και τυχερός στην κλήρωση και δεν δει υποτιμητικά την διοργάνωση που δεν πρέπει και δεν νομίζω ότι θα το κάνει, μπορεί να προχωρήσει αρκετά».
Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αντέξει Europa και Ελλάδα:
«Είναι υποχρεωμένος να τα καταφέρει και στις δύο διοργανώσεις. Δεν πρέπει καν να το συζητάμε αυτό.. Υπάρχουν 25-30 παίκτες που για αυτό είναι εκεί για να δώσουν λύσεις. Αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών αλλά όλες οι ομάδες οι μεγάλες είναι υποχρεωμένες να παίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις…»

 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου